včera jsem k tréninku mma zapomněl napsat, že končil kruháčem - jedno jediné kolo, asi 10 stanovišť po minutě... nepřikládal bych tomu váhu, kdybych z toho dnes neměl namožená ramena. Předpažování s osou, skipping s jednoručkama a podobné kraviny a výsledek je svalovka v ramenou. Zbytek těla se se včerejší náloží srovnal vcelku bez problému, jen trochu pobolívá břicho.
Dneska noční, takže celou noc kvalitně a ve velkém množství jím :) Zítra jen posilka a večer ve vířivkách v Altenbergu, potom volný víkend. V pondělí budu krásně odpočatý :)
tak páteční trénink se nakonec nekonal, byl jsem ještě celej bolavej a jarní počasí mě zlákalo odzimovat motorku. Musím říct, že nebylo takový teplo, jak se zdálo a trochu z toho posmrkávám :)
Tady video z jednoho mma tréninku země, už jsem to někde v logu psal - bylo to tuším 15 kol na 30 vteřin mlácení do pytle na zemi, vždycky 30 vteřin oddych. Nevěřil bych, jaká je to fuška - obzvlášť z toho videa to vypadá strašně líný, ale člověka to oddělá
jojo, to máme :p Už jsem to tu psal, je to Fandovo záměr - máme zabedněno, nevětrá se - pokud zvládneme tréninky bez kyslíku, s kyslíkem nám pak bude skvěle :) Taky jsem na prvním tréninku zvracel. Mimochodem párkrát se tam experimentovalo s tou maskou pro sníženej průchod vzduchu... :)
O tý masce jsem uvažoval i já, ale dala by se normálně použít jen v případě domácího gymu, určitě bych s tím do posilky nebo na stadion asi nešel, i když je to dobrá pomůcka, jednou bych si ji ale chtěl zkusit.
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
O tý masce jsem uvažoval i já, ale dala by se normálně použít jen v případě domácího gymu, určitě bych s tím do posilky nebo na stadion asi nešel, i když je to dobrá pomůcka, jednou bych si ji ale chtěl zkusit.
samozřejmě funguje a nápad je to dobrej, ale určitě bych za to nevysolil ty prachy, co za to chtěj. Doporučuju ti nějakýho známýho, případně armyshop - sehnat klasickou plynovou masku a k tomu pár lehčíchc filtrů - buďto je pak používej (doporučuju ti univerzální, to jen tak neprodejchneš :) ), nebo je vykuchej a zaslep je dle svých představ. Máme na tréninku taky nějaky home-made verze...
Originál si můžeš vyzkoušet v Praze Na Poříčí, v MMA shopu
Neděle 4.3.
Dneska fantastická kombinace TRX a FITBOXU , po celym víkendu sezení na prdeli v práci krásná změna, vždycky mi to v neděli večer zlepší náladu.
TRX jsem se snažil docela šetřit, byla to ale až překvapivě náročná hodina, takže jsem byl hotovej už po ní. No a fitbox jsem zezačátku docela přepálil, slečna instruktorka měla docela nevhodně zvolenou hudbu a já se snažil řezat do toho v rytmu nějakýho DnB setu - výsledek byl ten, že jsem po dvaceti minutách padal na hubu :) Naštěstí se to pak proložilo nějakým posilováním, takže jsem to rozdejchal.
Jsem ale mile překvapenej, jak rychle se mi zlepšilo břicho - zaprvé teda vizuálně, protože v kombinaci s mou odtučňovací kůrou už vypadá i docela rozumně, ale hlavně teď myslím silově - dneska jsem celou posilovací část na fitboxu zvládl úplně v pohodě a skoro bych řekl, že jsem si u toho i odpočal. A na to, že to bylo po TRX (kde mi teda břicho ještě dost nezvládá), tak jsem fakt spokojenej.
Jdu to zaspat, zítra od rána ve škole a pak rovnou na ultimáty...
Pondělí 5.3. z nedělního večera slušná svalovka v celé zadní straně nohou MMA
docela náročný tréninky muay thai technik, trochu jsme si rozkopali vnitřky stehen. Na konci trochu sparringů, bohužel jsem při nich cítil strach i s o třicet kilo lehčím soupeřem - musím se do toho trochu dostat...
Nesnáším pondělky, kdy už v 7 ráno jezdím do Ústí a až do tréninku v 6 sedím v kuse ve škole. Moc se mi tam pak ani nechce a výkon stojí za ...
Vůbec nevím, jak to bude tenhle týden se cvičením - zítra asi další ultimáty, posilku ale asi nestíhám, potřebuju toho dost zařídit, k tomu pár šichet... uvidíme. Ani mi to ale nevadí, jsem celkově dost vyflusanej, ani týden vysadit by mi neublížilo, i když to si nedovedu představit.
Pozvedy
osa
1x10x70
1x8x110
4x4x157,5
1x3x150
1x2x157,5
Přítahy dolní kladky v sedě
5s
Bench
osa
1x8x60
5x8x80 poslední opáčko MISS... :-/
Peck deck
5s
Biceps JČ
5s
MMA
trénink takedownů, na konci sparring grapplingu. S frajerem se nám povedlo vzájemně si nasadit páku na nohu a rvali jsme to oba, že to ten druhej odplácá dřív... no odplácal jsem to nakonec dost zuřivě já a noha mě pěkně bolí, jsem idiot :)
Pátek 9.3.
Posilovna v plánu byl o dost vydatnější trénink a večerní spárovací trénink ultimátů, ale měl jsem toho spoustu k řešení a zařizování, takže jsem byl naprosto bz nálady a chuti cokoli dělat. Ošolíchal jsem Letnou a na mma ani nejel. Dneska volno, zítra TRX a fitbox, pokud nebude ještě plno
Military press
osa
1x8x40
5x8x50
Biceps s JČ
asi 12 sérií, 10-12 opáček, ke konci už velice malá zátěž
Triceps - francouzský tlak s EZ na šikmé lavici - v supersérii s bicepsem
8x10x40
Břicho
asi jen 3 série se zátěží, pak jsem už neměl náladu na nic a šel. Břicho jsem v poslední době zase trochu flákal, musím přidat, léto se blíží :)
V neděli mě postihl zajímavý zdraavotní problém - celé odpoledne jsem problil :) Vůbec nevím, z čeho to bylo, nebo jestli je to nějaká nemoc, ale drželo se mě to i v půrběhu včerejška. Dnes si dám ještě volno a zítra půjdu normálně cvičit.
Doma jsem našel krejčovský metr, tak pro zajímavost dám pár čísel.
Stehno v nejširším místě 63 (maximum bylo 74)
Zatnutý hrudník 112 (maximum bylo kolem 120)
Pas 88 (tohle jsem snad nikdy radši neměřil)
Biceps 38 (maximum bylo asi 42... nejsmutnější míra)
TH +-90kg
celkově je to bída - nevypadá to vůbec zle, jen je tam strašně málo masa. Hlavně s těma rukama musím něco udělat.
Už jsem se smířil s tím, že na trojboj už nemám, nejsem schopný to při kombinaci všech tréninků uregenerovat a hlavně užrat. Vidím to tak akorát na účast na pohárovkách v pozvedu, na víc už bohužel nemám.
Na druhou stranu v dubnu nejspíš pojedu na turnaj v grapplingu, v mma se mi celkem daří a výkon se lepší každým tréninkem...
MMA
klasická středa, tzn.grappling do totálního vyčerpání. Nejprve nácvik pár technik, potom trochu mlácení na zemi, na konci plnej sparring na zemi.
Byl jsem ale dost našvihanej kofeinem a měl jsem hroznou chuť kopat a mlátit, takže mě to až tolik nebavilo, pondělní nebo páteční trénink by se mi do nálady trefil víc :) Před začátkem tréninku jsem tam v kofeinovém opojení okopával pytle a zjistil, že už jsem dost ohebnej na to, abych průměrně vysokým soupěřům dával Axe-kick, takže si to hned v pátek chci vyzkoušet při sparringu...
Už skoro dva týdny šidím aerobku a mám jí jen v rámci mma, od neděle na tom budu líp s časem a jeho rozvržením, tak to napravím - docela mi chybí fitbox. V neděli si ho dám a doufám, že i s TRX, pokud na něm bude ještě místo...
dnes nakonec jen FITBOX , dost špatná hodina, nejslabší instruktorka v tomhle gymu... Vůbec mě to nebavilo, kombinace nedávaly smysl a člověk se ani nemohl pořádně unavit.
Navíc hned na začátku mě vytočila jedna panička, která za každou cenu trvala na tom, že bude mít ten nejtěžší totem, že ho potřebuje... na mně zbyl ten nejméně naplněný a při pushkicku jsem ho dvakrát povalil na zem. A pani, od které jsem teda čekal nějakou parádu, si tam zvesela plácala a přišlo jí to strašně k smíchu...
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru