PROTEINY II.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 321, 322, 323 ... 558, 559, 560  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II.  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> PROTEINY II.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
Frozz.

PříspěvekZaslal: pá březen 09, 2012 9:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ikski napsal:
Dnes mi prisel Combat Powder čoko-arašídové máslo a po prvotnim ochutnani musim rict ze to je ten nejlepsi protejn co sem pil.

Včera mi přišel Combat cookies&cream a je to jeden z nejchutnějších proteinů, co jsem kdy měl (a že jsem jich měl dost). Dokonce si ho chce koupit i táta, protože mu chutná
Draper

PříspěvekZaslal: pá březen 09, 2012 9:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vzdyt vam to tu tlucu do hlavy uz minimalne 3/4 roku, ze Combat je nejlepsi protein
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
owar

PříspěvekZaslal: pá březen 09, 2012 9:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to bude prdel az se v testu prijde na to, ze tam je 70% sacharidu, 12% bilkovin a 18% mysich kakancu.. ale jo, je dobrej..
Draper

PříspěvekZaslal: pá březen 09, 2012 9:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

owar napsal:
to bude prdel az se v testu prijde na to, ze tam je 70% sacharidu, 12% bilkovin a 18% mysich kakancu.. ale jo, je dobrej..

Posledni test dopadl na vybornou, dokonce tam byl i nejaky ten gram navic.

kód:
Novinka na trhu amerického výrobce Muscle Pharm se svým složením řadí mezi nejprodávanější druh proteinových přípravků - vícesložkové proteiny. Skládá se z několika druhů zdrojů bílkovin, jenž by měly zajistit pozvolna se uvolňující živiny po delší dobu, jak je tomu u proteinů "jednoduchých". Nabízen je v 6-ti příchutích, jenž výrobce rozlišuje i obsahem bílkovin. Pro test jsme vybrali čokoládovou příchuť, jejíž procentuální obsah bílkovin byl téměř o 5% vyšší, než je uvedeno na etiketě. Velmi velká rezerva ze strany výrobce a potvrzuje se tím i naše předpověd důvěry v tuto značku, která se pomalu, ale jistě dostává na výsluní i v našich končinách.
Luster

PříspěvekZaslal: pá březen 09, 2012 9:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Frozz. napsal:
ikski napsal:
Dnes mi prisel Combat Powder čoko-arašídové máslo a po prvotnim ochutnani musim rict ze to je ten nejlepsi protejn co sem pil.

Včera mi přišel Combat cookies&cream a je to jeden z nejchutnějších proteinů, co jsem kdy měl (a že jsem jich měl dost). Dokonce si ho chce koupit i táta, protože mu chutná

to mi pripomina myho brachu, ten ma tak extremne mlsnou hubu, ze z proteinu mu nechutna fakt skoro vubec nic , jediny co mohl pozrit je Syntha a ted mu zachutnal prave Combat
Frozz.

PříspěvekZaslal: pá březen 09, 2012 9:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Luster napsal:

to mi pripomina myho brachu, ten ma tak extremne mlsnou hubu, ze z proteinu mu nechutna fakt skoro vubec nic , jediny co mohl pozrit je Syntha a ted mu zachutnal prave Combat

Teď nevím, jestli si to myslel tak že mám mlsnou hubu , ale jestli jo, tak nemám , mě většina proteinů chutnala (kromě toho nového malinového Nutrendu nebo co to je), ale tohle je chuťový orgasmus, to je víc než "dobrý"
Luster

PříspěvekZaslal: pá březen 09, 2012 10:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ne takhle sem to nemyslel ale to jak si psal, ze chutna dokonce i tatovi (coz neni moc bezny), mi pripomnelo, ze chutna dokonce i brachovi (coz taky neni bezny, protoze mu jinak proteiny vubec nechutnaj) to je veskera pointa pribehu
ikski

PříspěvekZaslal: so březen 10, 2012 2:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak nakonec sem neodolal a obednal jeste vanilku :))
TheStrongBoy

PříspěvekZaslal: so březen 10, 2012 3:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak to tak čtu, tak tuším, jaká bude moje další objednávka

Combat, od každý příchutě jeden

A na konci rýsovačky bude zase o 10kg víc než na konci objemu
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Mictian

PříspěvekZaslal: ne březen 11, 2012 1:29 am    Předmět: Combat Odpovědět s citátem

ikski napsal:
Tak nakonec sem neodolal a obednal jeste vanilku :))

Dobře jsi udělal, pro mne je vanilka jasná NO.1. Na druhém místě cookies a na třetím čokoarašídy. V pátek mi přišel banán, který je asi 1000x chutnější než ten od Nutrendu, ale na vanilku a cookies nemá.
Tripe23

PříspěvekZaslal: po březen 12, 2012 3:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj, máte někdo zkušenosti s výrobcem LG SCIENCES, konkrétně s proteinem LIPOTROPIC ? Děkuji
Zacatecnik Anthony

PříspěvekZaslal: po březen 12, 2012 7:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ahoj,nema nekdo zkusenost stimto proteinem?
https://obchod.ronnie.cz/s-3904-whey-maxx.html
samozrejme me nejvice laka mnozstvi x cena,ale pokud by to nebyl dobry pripravek tak bych byl rad za doporuceni nejake jine znacky ci konkretniho proteinu,dekuji za pomoc.
fidos

PříspěvekZaslal: út březen 13, 2012 1:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

chtelo b to zacit delat akce jako na konkurencnich webech napr. Dymatize elite whey 6,8kg+taska za 2600,- a jeste 9kg toho stejneho proteinu+taska za zhruba 3200,-.

Pokobné akce mi tady na ronnie dost chybí
petr616

PříspěvekZaslal: út březen 13, 2012 8:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

fidos napsal:
chtelo b to zacit delat akce jako na konkurencnich webech napr. Dymatize elite whey 6,8kg+taska za 2600,- a jeste 9kg toho stejneho proteinu+taska za zhruba 3200,-.

Pokobné akce mi tady na ronnie dost chybí

Tady uz kazdej pochopil, co je Dyntize za sranec, do te tasky to pak muzes leda cely vysypat a hodit do hajzlu...
Dylina

PříspěvekZaslal: út březen 13, 2012 10:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tripe23 napsal:
Ahoj, máte někdo zkušenosti s výrobcem LG SCIENCES, konkrétně s proteinem LIPOTROPIC ? Děkuji

Cokolada ujde, vanilka celkem humus. Vic ti toho nereknu, protoze si protein akorat micham do jidla (tvaroh, ovesna kase) a jakozto chudy student nebudu marnit jednu odmerku, abych vyzkousel rozpustnost. K chuti bych jeste dodal, ze ja osobne nejsem prilis narocny, zvladnul jsem i jahodovej protein od Promilu (ten s kaseinem), ale uz to bylo dost na hrane...

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 321, 322, 323 ... 558, 559, 560  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: