|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Frozz.

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá březen 09, 2012 9:37 pm Předmět: |
|
|
Vzdyt vam to tu tlucu do hlavy uz minimalne 3/4 roku, ze Combat je nejlepsi protein _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: pá březen 09, 2012 9:40 pm Předmět: |
|
|
to bude prdel az se v testu prijde na to, ze tam je 70% sacharidu, 12% bilkovin a 18% mysich kakancu..  ale jo, je dobrej.. _________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá březen 09, 2012 9:44 pm Předmět: |
|
|
| owar napsal: | to bude prdel az se v testu prijde na to, ze tam je 70% sacharidu, 12% bilkovin a 18% mysich kakancu.. ale jo, je dobrej.. |
Posledni test dopadl na vybornou, dokonce tam byl i nejaky ten gram navic.
| kód: | | Novinka na trhu amerického výrobce Muscle Pharm se svým složením řadí mezi nejprodávanější druh proteinových přípravků - vícesložkové proteiny. Skládá se z několika druhů zdrojů bílkovin, jenž by měly zajistit pozvolna se uvolňující živiny po delší dobu, jak je tomu u proteinů "jednoduchých". Nabízen je v 6-ti příchutích, jenž výrobce rozlišuje i obsahem bílkovin. Pro test jsme vybrali čokoládovou příchuť, jejíž procentuální obsah bílkovin byl téměř o 5% vyšší, než je uvedeno na etiketě. Velmi velká rezerva ze strany výrobce a potvrzuje se tím i naše předpověd důvěry v tuto značku, která se pomalu, ale jistě dostává na výsluní i v našich končinách. | _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: pá březen 09, 2012 9:55 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: pá březen 09, 2012 9:57 pm Předmět: |
|
|
| Luster napsal: |
to mi pripomina myho brachu, ten ma tak extremne mlsnou hubu, ze z proteinu mu nechutna fakt skoro vubec nic , jediny co mohl pozrit je Syntha a ted mu zachutnal prave Combat |
Teď nevím, jestli si to myslel tak že mám mlsnou hubu , ale jestli jo, tak nemám , mě většina proteinů chutnala (kromě toho nového malinového Nutrendu nebo co to je), ale tohle je chuťový orgasmus, to je víc než "dobrý" _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: pá březen 09, 2012 10:09 pm Předmět: |
|
|
ne takhle sem to nemyslel  ale to jak si psal, ze chutna dokonce i tatovi (coz neni moc bezny), mi pripomnelo, ze chutna dokonce i brachovi (coz taky neni bezny, protoze mu jinak proteiny vubec nechutnaj) to je veskera pointa pribehu _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
ikski
|
Zaslal: so březen 10, 2012 2:33 pm Předmět: |
|
|
Tak nakonec sem neodolal a obednal jeste vanilku :))
|
|
| nahoru |
|
 |
TheStrongBoy
|
|
| nahoru |
|
 |
Mictian
|
Zaslal: ne březen 11, 2012 1:29 am Předmět: Combat |
|
|
| ikski napsal: | | Tak nakonec sem neodolal a obednal jeste vanilku :)) |
Dobře jsi udělal, pro mne je vanilka jasná NO.1. Na druhém místě cookies a na třetím čokoarašídy. V pátek mi přišel banán, který je asi 1000x chutnější než ten od Nutrendu, ale na vanilku a cookies nemá.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tripe23

|
Zaslal: po březen 12, 2012 3:41 pm Předmět: |
|
|
Ahoj, máte někdo zkušenosti s výrobcem LG SCIENCES, konkrétně s proteinem LIPOTROPIC ? Děkuji
|
|
| nahoru |
|
 |
Zacatecnik Anthony
|
Zaslal: po březen 12, 2012 7:00 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
fidos
|
Zaslal: út březen 13, 2012 1:22 am Předmět: |
|
|
chtelo b to zacit delat akce jako na konkurencnich webech napr. Dymatize elite whey 6,8kg+taska za 2600,- a jeste 9kg toho stejneho proteinu+taska za zhruba 3200,-.
Pokobné akce mi tady na ronnie dost chybí
|
|
| nahoru |
|
 |
petr616
|
Zaslal: út březen 13, 2012 8:08 am Předmět: |
|
|
| fidos napsal: | chtelo b to zacit delat akce jako na konkurencnich webech napr. Dymatize elite whey 6,8kg+taska za 2600,- a jeste 9kg toho stejneho proteinu+taska za zhruba 3200,-.
Pokobné akce mi tady na ronnie dost chybí |
Tady uz kazdej pochopil, co je Dyntize za sranec, do te tasky to pak muzes leda cely vysypat a hodit do hajzlu...
|
|
| nahoru |
|
 |
Dylina
|
Zaslal: út březen 13, 2012 10:09 am Předmět: |
|
|
| Tripe23 napsal: | | Ahoj, máte někdo zkušenosti s výrobcem LG SCIENCES, konkrétně s proteinem LIPOTROPIC ? Děkuji |
Cokolada ujde, vanilka celkem humus. Vic ti toho nereknu, protoze si protein akorat micham do jidla (tvaroh, ovesna kase) a jakozto chudy student nebudu marnit jednu odmerku, abych vyzkousel rozpustnost. K chuti bych jeste dodal, ze ja osobne nejsem prilis narocny, zvladnul jsem i jahodovej protein od Promilu (ten s kaseinem), ale uz to bylo dost na hrane...
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|