Cowsova cesta na galavecery - thaibox

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Cowsova cesta na galavecery - thaibox  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Cowsova cesta na galavecery - thaibox
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
CowsGiveUsMilk

PříspěvekZaslal: čt březen 01, 2012 10:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

^ jo tak nak :)
Takze dneska jsem se zasel kouknout na zacatecnickej trening (aka fyzicka) a jsem ted hooodne mile prekvapenej v jakym tempu to ted frci.

I. Blok: Rozehrati + rozcvicka. Dneska krasne protazeni ve dvojicich (rozstep uz na zem asi nikdy nedam, ale provazy slusny, zbyva tak 20-30 cisel.)
II. Blok: 5x1,5min lapy - Kombinace rukama, roundy, loket, koleno
III. Blok: 5x1,5min v chranicich uz par kombinaci, napr teep + highkick druhou nohou.
IV. Blok: 5x1min rizenej sparring, mel jsem o 25 kilo lehciho kluka proti sobe, tak jsem si zabehal :)
V. Blok: 3x1,5min holandska variace
1. kolo 4 haky max silou, 10 metru beh, 2 kliky, 10 metru beh a znova
2. kolo 4 haky max silou, 10 metru beh, 2 anglicaky, 10m beh a znova
3. kolo 4 haky max silou, 10 metru beh, otocka, 10 metru beh a znova
Posledni kolo jsem si vazne sahl na dno

Celkove moc fajn trening, zadne zraneni neprobehlo, coz je po zacatecnickym treningu celkem prekvapeni, jen mi jeste nedodali protein (musim suplementovat tvarohovyma sateckama s marmeladou), tak uvidime, jak to do zitrejsiho treningu uregeneruju.
CowsGiveUsMilk

PříspěvekZaslal: so březen 03, 2012 7:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vcerejsi trening byl dobrej, dost se makalo, hlavni je ze jsem neprohloubil zadne ze svych zraneni, naopak, zacina to vypadat ze zas budu chvili zdravej.

I. Blok: Zahrati + rozcvicka
II. Blok: 5x1,5min Lapy, vsechno zakoncene kolenem, az na L high kick P high kick.
III. Blok: 5x1,5min nacviky v chranicich, nektere kombinace zbytecne dlouhe, chytacky round a front.
IV. Blok: 3x2min sparring, tentokrat se vyjimecne slo opravdu lehce, kdyz se reklo lehce.
V. Blok: Holandska variace - stejne jako minuly trening, jen misto kola jen s behem bylo kolo s 2x sklapovacka.
VI. Blok: Individualne bricho, priste bych ho mel drtit vic, ne ho tak solichat.

Protein uz mi prisel (druhy den od objednani), takze nevim jestli je to ciste subjektivni dojem, ale necitim zadnou svalovou unavu. Jen me trosku stve ze jsem spal u mlady, takze jsem nekoukal na UFC on Fx zive, takze ted musim 40 minut cekat nez to stahnu...
CowsGiveUsMilk

PříspěvekZaslal: ne březen 04, 2012 7:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dnesni sparring byl pro me hodne spatnej. Nejenze se ukazalo jak marnej porad jsem, ale jeste jsem se zranil

I. Blok: Individualni rozehrati + protazeni
II.Blok: 9x2 min sparring
III. Blok: Individualne svihadlo, bricho, shyby

No musel jsem prestat sparovat o par kol driv, nebot jsem dostal peknou kopacku (spinning side kick) primo na oko. Diky tomu ze jsem mel helmu s licnicema, neprobehla zadna krev, ale natekly to mam slusne. Kolo jsem dosparoval, ale dalsi se mi nechtelo, mel jsem o to strach.
Pri nacvicovani spinning back kicku na pytli jsem si trosku natahnul kotnik, ale to by melo byt snad v pohode, i kdyz je to trosku otekly.
CowsGiveUsMilk

PříspěvekZaslal: čt březen 08, 2012 1:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Krasnej stredecni MMA trening

I. Blok: Rozbehani + rozcvicka 20 minut, trener mel zpozdeni, takze jsem to vedl ja, tim padem jsem se krasne rozhybal, kdyz jsem si to mohl prizpusobit
II. Blok: Dorozehrivani - ve dvojicich; zvedani sparringa na rameno, prechazeni ze stoje do mountu, pretaceni na zada
III. Blok: Lapy: lowkick, jab + zadni hammer, jab + loket, koleno do takedownu
IV. Blok: Takedowny: Double leg, Double leg do sidecontrol, ground and pound, armbar z mountu, prechazeni z guardu do mountu
V. Blok: Holandsky sparring: 1x5 min - vzdy je jeden agresor a druhy je pasivni. Trener me zas porazil na pocet submissions, ale jednou se mi podarilo dostat ho do krucifixu. mnam :)

Trening se trosku protahl, takze jsem chvatal domu, protoze na me cekala mlada, tak abych nedostal nakej ground and pound jeste od ni, kdybych prijel pozde.

Zraneni zadny, jen se musim vic soustredit na pozici hlavy a rukou, abych tak snadno nesel do guilotiny ci jineho subu. Kdyby mel nekdo ze zdejich fighteru naky tip, byl bych za nej rad.
Mr. Muscle

PříspěvekZaslal: čt březen 08, 2012 1:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

super log. Kámo. Budu sledovat. Pravidelně. Přeju ti hodně štěstí, trpělisvosti a hlavně zdraví.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
CowsGiveUsMilk

PříspěvekZaslal: so březen 10, 2012 12:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Dneska probehl velmi zdarily trening thaiboxu. Jelo se tvrde a zraneni zadne neni!

I. Blok: Rozbehani 2 min + 20/20/20/20 (kliky, drepy, extenze, sklapky)
II. Blok: 6x1 minuta nacvik kontru bez chranicu. V pauzach 20/20/20/20 nebo 20 anglicanu
III. Blok: 6x1 minuta Drilly v chranicich, vcetne tvrdych roundu, loktu a kolen - pekna komba: cross na bricho + predni hak + koleno / teep na stehno, cross, predni hak na spodek, lowkick z osy nebo koleno. V pauzach 10/10/10/10 nebo 15 anglicanu
IV. Blok: Zahazovani nohou 1,5m (bricho)
V. Blok: 3x1 min stinac na uvolneni

VI. Blok: na konci treningu si museli dat vsichni 5 anglicaku za kazdy kus chybejiciho vybaveni (treba lokty, kolena) a 10 za mensi rukavice nez 12 Oz. Makali vsichni, vcetne trenera :)

Opravdu koncepcne zvladnutej trening, na par mistech jsem si sahl na dno, ale po skonceni jsem se citil vyborne a nemam zadne nove zraneni.
CowsGiveUsMilk

PříspěvekZaslal: ne březen 11, 2012 5:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Na dnesni sparringovy odpoledni dychanek prisel profi fotograf ( "nafoukni ten hrudnik" "tvar se drsne") a jeste se to natacelo na kameru, takze to bylo takove zvlastni a hlavne prislo asi o 600% vice lidi nez obvykle :)

I. Blok: 7 min svihadlo + pofiderni protazeni
II. Blok: 8x2min sparring thai
III. Blok: 6 mini-kolecek MMA (do subnuti)

Krome jednoho tvrdeho crossu na nos (krev) a par stiplavych lowkicku celkem v klidu, jsem rad ze patrim mezi 2-3 lidi co si berou helmy!
CowsGiveUsMilk

PříspěvekZaslal: st březen 14, 2012 10:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dneska prijemny, volnejsi MMA trening. Byl velmi zvlastni v tom, ze se sesli velci kluci a ja byl s 83mi kilogramy uplne nejlehci (krom dvou 60kg kluku, ale ty jeli jenom spolu).

I. Blok: Rozehrati + rozcvicka
II. Blok: Gymnastika (kotouly, pady, hvezdy, vzpory)
III. Blok: Chranice - MMA dvojak, kombo leva + prava + hak/hammer, lehkej boxing a do toho sel jeden dycky double leg, to same ale druhy bud guillotinu nebo sprawl.
IV. Blok: Nekolika kolovy exkurz do bjj, ale nejsem schopen techniky pojmenovat
V. Blok: 5x2min lehci sparring

Jsem rad, ze jsem si vyzkousel sparovat s tezsima a silnejsima klukama. Poranil jsem si lehce palec na ruce (pojebany 4oz) ale nevypada to vazne. Taky jsem si rozskrabnul vicko (pojebany 4oz), ale taky bude cajk!

- Musim vic zapracovat na protiutocich
- Naucit se vlitnout souperovi do kombinace
- Ten double leg mi proste nejde!
CowsGiveUsMilk

PříspěvekZaslal: pá březen 16, 2012 11:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Na trening se mi moc nechtelo, citil jsem se cely den unaveny. Samozrejme jsem i tak sel, ale nejelo se mi hezky.

I. Blok: Rozehrati - 3x2min, v pauzach 10/10/10
II. Blok: Rozcvicka
III. Blok: 6x1min lapy (ani jedno kombo mi nijak vyrazne nesedlo)
IV. Blok: 5x1min v chranicich - Jediny co se mi libilo je drill -> vykryti lowkicku do nabiti a ihned roundkick
V. Blok: 3x2min sparring
VI. Blok: 3x2min fyza (1min svihadlo, 1min boxak - pecky)

Pripadam si hrozne rozlamanej, boli me nohy jak svine a mam silene citlive predlokti, v pondeli si s tim chci dojit na rentgen, protoze uz to neni normalni.
No kdyz to nebude nic s kosti, pristi nedeli bych rad zajel na MCR do Prahy, zkusit svuj prvni zapas.
CowsGiveUsMilk

PříspěvekZaslal: ne březen 18, 2012 5:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak bylo krasne, vubec se mi do gymu nechtelo. Sel jsem - nelituju!

I. Blok: Individualni rozehrati + roztazeni 20 min
II. Blok: 18 x 1,5min sparring (1 min pauzy)
III. Blok: lehke protazeni

Jelo se v klidnejsim tempu, ani jsem nebyl nejak prehnane unavenej, nic jsem si neudelal. A tak to ma byt!

- Zlepsit: kontrovani
- Eliminovat: baleni se do klubicka pod tlakem
CowsGiveUsMilk

PříspěvekZaslal: ne březen 18, 2012 8:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dnesni sparringova sestava
CowsGiveUsMilk

PříspěvekZaslal: po duben 16, 2012 8:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Po mesici na treningu!

Jednim slovem UTRPENI! . Pred mesicem jsem si zahadne poranil koleno, a porad se me to drzi, teprv dnes jsem se odvazil (i kdyz to porad dost taha) zajit na trenal a bylo to vazne drsne.
Co se fyzicky a odhadu tyce, ztratil jsem tak pul roku poctive prace, technicky taky zadny zazrak. Jenom se modlim, ze kdyz zase budu poctive chodit trenovat (byt zatim jen ruce), navrati se mi to rychleji.

Jsem tak znicenej, ze ani nemam chut vypisovat vsechny cviky, ale zminim alespon lahudkove 3x3min kola lapy a zaverecny kruhacek o 11 stanovistich

Prijemne me prekvapilo, ze nam do gymu pribyl TRX system a poradna traktorova pneumatika!

Sportu zdar!
CowsGiveUsMilk

PříspěvekZaslal: so duben 28, 2012 5:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Uz jsem se zas trosku srovnal, uvidime ci koleno vydrzi. Az budu na te urovni kde jsem byl pred zranenim, zacnu si zase psat log.

Zatim tady video z naseho nedelniho sparringu. Delal jsem ho ja, je strasne laicky, efekty nic moc, synchronizace s hudbou taky nic moc a zabery jsou rozklepany, tak sorry :)
Jinak na parkrat jsem tam i ja, cervene triko, cerna helma.
CowsGiveUsMilk

PříspěvekZaslal: út květen 01, 2012 2:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nedele: Krasne sparringove odpoledne 18 x 2min
- chyby: Moc tlacim dopredu, bez zapojovani technik.

Pondeli:
I. Rozehrati: Beh 1m normal + 10 vterin sprinty, kliky, drepy, bricho, anglicaky
II. Komplexni rozcvicka
III. 4 x 2min stinac
IV. Lapy 6 x 2min - pekne jsme projeli lokty
V. 6 x 2 min sparring
VI. 2 x 2min lapy na vytrvalost (maximalni pecky bez prestavek) round / jab + cross
VII. Protazeni

CowsGiveUsMilk

PříspěvekZaslal: út květen 01, 2012 2:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jinak kdyby nekdo chtel, nas gym porada MMA galavecer pod nazvem Gladiators Night - Cage, 19.5. v Českých Budějovicích. Dalsi info bude prubezne doplnovane na FACEBOOKu:

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Cowsova cesta na galavecery - thaibox Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: