Pribináček, jogurty

Jdi na stránku 1, 2, 3, 4  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Pribináček, jogurty  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Pribináček, jogurty
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
RiCc0

PříspěvekZaslal: po březen 12, 2012 1:33 pm    Předmět: Pribináček, jogurty Odpovědět s citátem

Zdravím, nikde na foru jsem nenašel odpovědi na moje otázky, proto zakládám nový topic.
V první řadě říkám, že jedu objem takže pár gest tuku mně fakt nevadí.
Chtěl bych se zeptat, jak je to s pribináčkem?..např vanilkový má v sobě 7,4g bílkovin..jsou to bílkoviny dobré?mužu si dát pribináček 3x denně?
Jaký je Váš názor na jogurty?jsou tučné nebo je tam hodně cukru?nebo je tam sacharidů i bílkovin málo tudíž je víceméně zbytečné ho jíst (co se výživových hodnot týká)?
Děkuji
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Grimley

PříspěvekZaslal: po březen 12, 2012 1:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja myslim, ze kazdej kelimek jogurtu v dnesni dobe obsahuje tabulku nutricnich hodnot, takze ptat se, jestli je v jogurtech hodne tuku nebo cukru je trochu zcestny ... jinak bilkoviny z jogurtu se daj pocitat naprosto regulerne... doporucuju holandii :) a Pribinacek je tukem nacpanej, pokid doctes dal a ne jen k bilkovinam, je tam I uvedenej pocet sachru a tuku:) 3x denne je az moc, pokud nejsi ektomorf bojujici s pribranim
Merrao

PříspěvekZaslal: po březen 12, 2012 1:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pribňáček na přibírání ideální neni ,pro kvalitní přibírání bych ho 3x denně nejedla.
Pkud jíš úplně vše a nevíš kde jinde nabrat kalorie tak budiž.
Samozřejmě občas špatný není...

Jinak kvalitou přibiňák už není to co býval..i dle toho co slyšívám od příbuzných.
Mimochodem, domácí s vanilkovým proteinem je lepší

Co se týče jogurtů, nejkvalitnější SLAZENÉ jsou asi zmíněné hollandie, jihočeské a ehrmann...jinak je to vše na jedno brdo.
No a bílý jogurt je bílý jogurt :) Vše podomácku je lepší.
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: po březen 12, 2012 1:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Merrao napsal:
Pribňáček na přibírání ideální neni ,pro kvalitní přibírání bych ho 3x denně nejedla.

Jinak kvalitou přibiňák už není to co býval..i dle toho co slyšívám od příbuzných.

Co se týče jogurtů, nejkvalitnější SLAZENÉ jsou asi zmíněné hollandie, jihočeské a ehrmann...jinak je to vše na jedno brdo.

Jo, jedna paní povídala... To je ovšem jednoznačnej a nezpochybnitelnej důkaz upadající kvality pribináčku.

By mě zajímalo co je podle tebe kvalitní přibírání. Maso:sádlo v poměru 1:0?
RiCc0

PříspěvekZaslal: po březen 12, 2012 2:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Merrao napsal:

Děkuji za odpověď
xxsml

PříspěvekZaslal: po březen 12, 2012 7:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

když už něco takovýho, tak si kup Lipánek, který nemá náhražky typu guma guar, pektin atd. A jogurt radši bílý (chuťově mi momentálně přijde nejlepší Bílý z Valašska). A klidně si do něj můžeš hodit nějaký ovoce.
jirdano

PříspěvekZaslal: po březen 12, 2012 9:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

já bych to nejed, jak píše merrao-lepší si to udělat doma- všeobecně tenhle přístup "sem v objemu tak všechno sežeru" se mi docela příčí, málokdo má takovej výdej aby si to moh na úkor řekněme "kvalitnější" stravy dovolit
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: po březen 12, 2012 9:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Co je na pribináčku nekvalitního? Mně přijde složením úplně ok.
Frozz.

PříspěvekZaslal: po březen 12, 2012 10:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Octopuss napsal:
Co je na pribináčku nekvalitního? Mně přijde složením úplně ok.

tvaroh
smetana
cukr
cukr ( součást vanilkové složky 2,4% )
glukozo-fruktozový sirup ( součást vanilkové složky 2,4% )
vanilkové aroma ( součást vanilkové složky 2,4% )
jedlá želatina
E415 Xanthan
škrob

...je tam docela dost tuku. Podle mě tyhle sr*čky nemá vůbec cenu jíst, vždyť stačí vzít tvaroh, do toho trochu mléka, skořici nebo třeba protein, příp. banán a vyjde to daleko lépe (kromě ceny).
I když je pravda, já v minulosti třeba docela často jedl TERMIX, nebo ten nejlevnější čoko-puding a hrozně mi to chutnalo .
Jinak nejkvalitnější z těchto výrobků se mi zdá Lipánek, jak už tu bylo řečeno.
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: po březen 12, 2012 10:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Má moc tuku, tak je to sračka. Panebože. Tady je to samej expert.

Lipánek:

tvaroh
smetana
cukr
jahody ( součást jahodové složky 3,5% )
cukr ( součást jahodové složky 3,5% )
glukozo-fruktozový sirup ( součást jahodové složky 3,5% )
E120 Košenila, kyselina karmínová, karmíny ( součást jahodové složky 3,5% )
aroma ( součást jahodové složky 3,5% )
vanilkové aroma

B: 8,2 gramů
S: 15,7 gramů
T: 7,5 gramů

Má to hrozně moc cukru, to takovou sračku nebudu jíst a dám si radši sušený bílky!
Merrao

PříspěvekZaslal: út březen 13, 2012 7:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hmm..ja ale neřekla že je nekvalitní. Jen říkám že je EFEKTIVNĚJŠÍ si dát něco podomácku vyrobenýho když už to chceš žrát 3x denně. Ať si ho jednou za den dá. Ale tato energie se dá nahradit prostě "lepší"...
Stejně tak ať si dá smetanovou zmrzlinu, to je mi jedno, jen bych upřednostnila prostě vyrobenou podomácku a určitě jsou lepší varianty než cukr, který do sebe nacpe s něčím jiným...

Jinak Octope, nětřekla jsem nabírat bez tuku. Samozřejmě, že nabereš tuk, ale podle mě nejefektivnější a NEIDEALNEJSI je přibírat pomalu a co nejméně tuku když už :) Ale to už je věc názoru a toho jak to komu vyhovuje.
TS

PříspěvekZaslal: út březen 13, 2012 7:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Merrao napsal:
Jen říkám že je EFEKTIVNĚJŠÍ si dát něco podomácku vyrobenýho

Pokud máš na mysli podomácku vyrobený nějaký tvaroh apod tak to efektivnější fakt nebude, kdyby se mi jen podařilo najít ten článek co se Ti tam v domácích podmínkách dostane bakterií a kdo ví čeho...
MAST3R

PříspěvekZaslal: út březen 13, 2012 8:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Octopuss: A neni to sračka?
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: út březen 13, 2012 11:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Merrao napsal:
Hmm..ja ale neřekla že je nekvalitní. Jen říkám že je EFEKTIVNĚJŠÍ si dát něco podomácku vyrobenýho když už to chceš žrát 3x denně. Ať si ho jednou za den dá. Ale tato energie se dá nahradit prostě "lepší"...
Stejně tak ať si dá smetanovou zmrzlinu, to je mi jedno, jen bych upřednostnila prostě vyrobenou podomácku a určitě jsou lepší varianty než cukr, který do sebe nacpe s něčím jiným...

Jinak Octope, nětřekla jsem nabírat bez tuku. Samozřejmě, že nabereš tuk, ale podle mě nejefektivnější a NEIDEALNEJSI je přibírat pomalu a co nejméně tuku když už :) Ale to už je věc názoru a toho jak to komu vyhovuje.

Hele zdravý stravování je sice fajn a zcela v pořádku, ale ta "hysterie" z doma vyrobenýho jídla už mě přestává bavit.
V čem je proboha efektivnější nacpat do sebe smetanu, cukr a tvaroh smíchaný doma než smíchaný v továrně? To je hovadina jako kráva! :P
Energie je furt energie, není LEPŠÍ energie. Lepší můžou být leda tak suroviny. Pokud chci hodně bílkovin, je rozhodně lepší jíst dobrý hovězí než se vykrmovat šunkou, kde je tak 50% masa. Ale ne že si pribináka smíchám doma, omg
Frozz.

PříspěvekZaslal: út březen 13, 2012 12:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Octope...jez si dál svoje lipánky, pribiňáčky a bobíky, nikdo ti to nebere, dobrou chuť.

"V čem je proboha efektivnější nacpat do sebe smetanu, cukr a tvaroh smíchaný doma než smíchaný v továrně?"

- protože můžeš nahradit smetanu mlékem, cukr medem, místo chemie v podobně "čokoládové, jahodové, vanilkové chuti" dáš skořici nebo h.kakao a je hotovo. A nechceš se snad přít, co je zdravější.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Pribináček, jogurty Jdi na stránku 1, 2, 3, 4  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: