|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
70mMyW!53
|
Zaslal: st březen 14, 2012 7:53 am Předmět: |
|
|
Ta zaverecna poza s roztazenyma rukama je masakr, nevim jestli by v ni (i z profi) nekdo vypadal lip...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: st březen 14, 2012 8:16 am Předmět: |
|
|
troufnu si říct, že hodně borců má lepší delty, takže by v tom vypadali líp... určitě by bylo zajímavý tak vidět Evana nebo Roellyho
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: st březen 14, 2012 8:21 am Předmět: |
|
|
Tak zrovna ti dva nevim jeslti maji lepsi delty, Hemmer ma rozhodne z nich nejsirsi ramena a celkove sirsi kostru. To ze jsou ti dva na uplne jine urovni co se hmoty a objemu tyce je jasne. Videl jsem v teto poze vic kulturistu, ale nikdo na me z nich neudelal takovy dojem jako Hemmer tady.
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: st březen 14, 2012 8:24 am Předmět: |
|
|
A neznamena ze kdyz ma nekdo lepsi delty ze musi vypadat lip, urcite ne v kazde poze, treba zrovna Dillet ma celkove masivni a hodne siroka ramena, ale v nekterych pozach prave ramena vypadaji jako slabina (hlavne predni delty pri pozach zakladni postoj zepredu a siroky zadovy zepredu). Nebo Levrone ma sice (pro nekoho) tvarove a celkova perfetkni ramena, ale zas nema nejsirsi klicni kosti, tudiz i on v nekterych pozach ztraci v porovnanim s jinymy kteri svymi rameny nebyli povestni jako Levrone.
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: st březen 14, 2012 8:33 am Předmět: |
|
|
mě ten Hemmer teda nějakej extra dobrej fakt nepříjde Tommy
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: st březen 14, 2012 9:00 am Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | český Lee:) |
doslova..protoze ten hrudnik je velka slabina..zatim.. _________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: st březen 14, 2012 4:15 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | troufnu si říct, že hodně borců má lepší delty, takže by v tom vypadali líp... určitě by bylo zajímavý tak vidět Evana nebo Roellyho |
tady máš Evana, to je jiná liga.
a třeba Kevina
Tommy, zas přeháníš, fajn, líbí se ti ale ani na tom videu nevypadá světoborně, byli desítky jidných, s daleko lepším potenciálem, co se jak říkáš zasekli. Tenhleten je děsnej. Promiň
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: st březen 14, 2012 4:30 pm Předmět: |
|
|
No tak sorry, ale me se proste v te poze libi nejvic Hemmer, prijde mne ze ma prave nejvetsi ramena a celkove v te poze podle me pusobi nejmohutnej.
A napsal jsem sam ze neni kdovi jak dobry kulturista, jen se me proste libi na par fotkach a na tom videu, to je cele.
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: st březen 14, 2012 4:31 pm Předmět: |
|
|
asi kouzlo okamžiku =) jen trvá trošku déle
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: st březen 14, 2012 4:34 pm Předmět: |
|
|
Schvalne jsem si to video stopl a porovnal s nema, a nemuzu si pomoc jasne v te poze pro me dominuje Hemmer, jedine co ma treba Cenotpani lepsi je vic prouzku XD
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: út březen 20, 2012 11:29 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
william888

|
Zaslal: út březen 20, 2012 11:46 am Předmět: |
|
|
chlapik pekne nabral ... jeho video asi spred dvoch rokov z rxmuscle to bolo este take nijake ten vrch tela hlavne , ale teraz to vyzera na riadny pokrok ... mozno vyhra profi kartu, ale podla mna moc medzi profikmi karty nezamiesa _________________ ZMENÍŠ SVOJE TELO, ZMENÍŠ SVOJ ŽIVOT.
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: út březen 20, 2012 12:17 pm Předmět: |
|
|
blázon, s Hillom si môžu ruky podať... _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: út březen 20, 2012 12:36 pm Předmět: |
|
|
tvl takovej milan v 21 letech..videt, ze palumbo mu "pomaha".. _________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|