kai by mohl aspoń udělat novej rekord v počtu vítězství na AC, když to vypadá tak, že MR.O mu nedají... určitě by to byla cesta, jak se zapsat do historie
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Můžu se zeptat jestli někdo neví kde jsou v ČR ke koupi ty boty co nosí ? Nejlíp přesně ty co má on. Dlouho uvažuji o boxerských botách ale ještě jsem nevybral. Nejlíp poblíž Liberce a nebo potom Praha no
teda jak kulturistiku moc nemusim, tak po skouknuti treninku a i jinych videi s Kaiem musim rict, ze to co rika a dela dava smysl. Inteligentni clovek. Skoda ze uz neni nejmladsi, Olympii bych mu rozhodne pral.
Kai to je taký filozof - bodybuilder, verím, že tento rok to tam v Las Vegas dobre premieša.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Já doufám, že udělá formu jakou měl na Arnoldovi v 2010, nebo ještě líp tuším v Coloradu 07. A taky chci vidět callout, kde bude vedle PakMana =) a bylo by fajn, kdyby to byl 1st callout
Já doufám, že udělá formu jakou měl na Arnoldovi v 2010, nebo ještě líp tuším v Coloradu 07. A taky chci vidět callout, kde bude vedle PakMana =) a bylo by fajn, kdyby to byl 1st callout
Tak 1st callout pro PakMana je doufám trochu sci-fi , navíc i přes stále zlepšení se letos ani nemusí kvalifikovat. Ale jinak mu hodně fandim a kombinace jeho dinousařích nohou a ramen při most muscular je trochu mimo mé kulturistické chápání
Co se týče Kaie, tak doufám, že konečně předvede ten Masterpiece. Stále věřím, že 100 % Kai může porazit 100 % Phila.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru