|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Rostislaw

|
Zaslal: st březen 14, 2012 3:16 pm Předmět: |
|
|
Jedinou nevýhodou pribináčků je malý obsah balení, myslím si, že 0,5kg by bylo tak akorát.
To co tady řešíte je opravdu zoufalé. Prostě, když jsem v objemu, tak tam hodím třeba 5 balení na svačinu a když v dietě, tak si o nich můžu jenom zdát.
Takovým stylem se nepřibírá 10 či 15kg, ale spíš je to takové plácání se s činkama.
Jednoduché: když chceš vypadat jak chlap, tak musíš tak i jíst.
Na druhou stranu je potřeba zvážit cena vs výživové látky v něm obsažené.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Petey

|
Zaslal: st březen 14, 2012 4:45 pm Předmět: |
|
|
Rostislaw - objem ale neznamena ze sa sprasim a naberem 15kg tuku  Ale sem tam tam jeden piskotik poslem _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
bajt
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: st březen 14, 2012 5:07 pm Předmět: |
|
|
jj je to výbroný  , doporučuju tu mléčnou rýži z ronnieho.. Jen vždycky ani nevím jak, ale je to hned pryč. _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st březen 14, 2012 5:28 pm Předmět: |
|
|
| Petey napsal: | Rostislaw - objem ale neznamena ze sa sprasim a naberem 15kg tuku Ale sem tam tam jeden piskotik poslem |
Ja nechapu, proc si nekteri lide predstavuji objem tak, ze do sebe budou neomezene cpat vsechno mozny horem dolem a nabrat na vaze, at je to cokoliv (to ted nevztahuji k tomu, co napsal Rosta, ale obecne, protoze i kdyz si myslim, ze uz mene, tak stale takovi jsou). Ano, k rustu svalu clovek potrebuje mit ve strave nejaky kaloricky nadbytek, ale rozhodne to neznamena cim vice, tim lepe. Svaly preci nerostou z prazdnych kalorii, z tech roste akorat pupek a nevim, proc bych mel jeho rust zbytecne podporovat, i kdyz jsem v objemu. Nabirat jde i kvalitne, i kdyz tam samozrejme nejaky tuk ve vetsine pripadu bude, ale vubec ho nemusi byt moc.
A jak pise Petey, sem tam si neco takoveho dat, no problem.
(PS: jo a Petey s tim tikem v oku, co mas posledni dobou, neco delaj ) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st březen 14, 2012 5:30 pm Předmět: |
|
|
| Reiben napsal: | jj je to výbroný , doporučuju tu mléčnou rýži z ronnieho.. Jen vždycky ani nevím jak, ale je to hned pryč. |
Jojo ta je vyborna, jen ma jedno velke minus a to, ze na strasne male mnozstvi ma strasne moc energie. To 1 kilo je celkem nic a hned mas skoro 200g sachru. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Merrao

|
Zaslal: st březen 14, 2012 5:35 pm Předmět: |
|
|
Zhruba tohle jsem měla na mysli.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: st březen 14, 2012 5:36 pm Předmět: |
|
|
ten tik,to mam z tommyho _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st březen 14, 2012 5:38 pm Předmět: |
|
|
| Petey napsal: | ten tik,to mam z tommyho |
Tak to celkem chapu, z Tommyho clovek muze mit nejake zdravotni nasledky, takze ti udeluji vyjmku a muzes mrkat _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Rostislaw

|
Zaslal: st březen 14, 2012 5:59 pm Předmět: |
|
|
| bajt napsal: |
Tak žerte tohle. Tohle je porce pro chlapa. Momentálně jsem z téhle rýže unesený. Škoda že u nás v Tescu mají jen usmrkané 150g balení |
Ve zlevněnce 450g tuším za 15kč. Dobrá snídaně.
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: st březen 14, 2012 6:01 pm Předmět: |
|
|
chutná to jako rýže od Ronnieho? =)
|
|
| nahoru |
|
 |
bajt
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: st březen 14, 2012 6:38 pm Předmět: |
|
|
| bajt napsal: |
Tak žerte tohle. Tohle je porce pro chlapa. Momentálně jsem z téhle rýže unesený. Škoda že u nás v Tescu mají jen usmrkané 150g balení |
Ježiš to jsem neměl vidět. To si jednou za měsíc koupím a dokážu to vybagrovat do půl minuty. Asi jsou v tom drogy.
Bohužel na úkor tý rejže (asi 5%?)
|
|
| nahoru |
|
 |
Pete_GSG
|
Zaslal: st březen 14, 2012 7:17 pm Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: |
+ Nechceš mi tu doufám podsouvat, že se do zvířat perou antibiotika, že ne?? |
Máš pravdu, od 1.1.2006 je to v EU zakázáno (aspoň k něčemu je ta EU dobrá), ale i tak se ta zvířata krmí hormony, vitamíny a moučkou, kterou melou z prasat, hovězího a bůh ví čeho - prostě si nedělám iluze, že si pochutnávám na nějakém libovém masíčku : (
|
|
| nahoru |
|
 |
bajt
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|