Do kdy vypít rozdělaný nápoj

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Do kdy vypít rozdělaný nápoj  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Do kdy vypít rozdělaný nápoj
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Antonn

PříspěvekZaslal: čt březen 15, 2012 2:21 pm    Předmět: Do kdy vypít rozdělaný nápoj Odpovědět s citátem

Chtěl bych si zeptat, do kdy se má vypít rozdělaný nápoj ( protein/ gainer/ assault) nebo jestli to jedno jak dlouho je to rozmíchanný ve vodě.

Díky.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Pavelito

PříspěvekZaslal: čt březen 15, 2012 2:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Creatin monohydrát do 10minut.
Proteiny a gainery do 40minut (pro delší skladování je nutno použit ledničku, i tak maximálně 4h).
Ostatní drinky do 2h (doporučuji pro delší skladování než 10minut použit ledničku).
Antonn

PříspěvekZaslal: čt březen 15, 2012 2:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A co s s tím pak děje? to z toho něco vyprchává nebo co?

Děkuji za odpověď.
Martin.L

PříspěvekZaslal: čt březen 15, 2012 2:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

u proteinu se to dost lisi kus od kusu, treba extrifit mi prisel ze se musi konzumovat ihned. Uz jen par minut po rozmixovani menil chut. Reflex co mam ted drzi dyl, Fitco taky tak...

Kazdopadne, lepsi je to proste vypit hned, na nejaky skladovani to neni...
Pavelito

PříspěvekZaslal: čt březen 15, 2012 3:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Co se s tim děje? Zkus nechat protein "vyprchat"
Ba né, prostě začne hnít
Prasopes.

PříspěvekZaslal: čt březen 15, 2012 3:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Skus si udělat protein a nechat tu flašku zavřenou být cca 2-3 dny, uvidíš, co se s ní stane :D
Jinak já jsem měl to štěstí a pil jsem protein, který nebyl v ledničce 2 noci, chuť to mělo podivnou a vůni taky (nesmrdělo to jak prázdná flaška od proteinu, ale rozhodně nějaký chuťový orgasmus to nebyl). [extrifit WPC80]

Jinak pokud myslíš balení po otevření, mělo by to být na proteinech napsáno do kdy je máš spotřebovat (podle mně je to někde u 2-3 měsíců, ale pokud ho skladuješ v dobrých podmínkách mohl by vydržet i déle).

edit. jak píše "kolega" níž v lednici vydrží hotový protein určitě den a nic se s ním nestane.

Naposledy upravil Prasopes. dne čt březen 15, 2012 3:41 pm, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
spider1029

PříspěvekZaslal: čt březen 15, 2012 3:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Za 3-4 hodiny sa ti protein pri izbovej teplote urcite nepokazi. Maximalne zmeni chut. V chladnice vydrzi minimalne 24 hodin.
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: čt březen 15, 2012 3:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Že už není v pořádku naštěstí není čichem problém zjistit Stačí hodina dvě (možná mírně víc) v teple, a máš tam kultůry o jakých se ti nezdálo
kid

PříspěvekZaslal: čt březen 15, 2012 4:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Spotřebovat nejlépe hned nebo do cca hodiny. Potom se už začínají probouzet i zaspórované organismy, které dokáží projít zpracováním. Jako spóry projdou traktem bez negativních účinků, probuzené už mohou způsobit problémy.

Šejkr po proteinu začíná podivně smrdět už několik minut po použití.
Pavelito

PříspěvekZaslal: čt březen 15, 2012 4:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Prasopes. napsal:
Skus si udělat protein a nechat tu flašku zavřenou být cca 2-3 dny, uvidíš, co se s ní stane :D
Jinak já jsem měl to štěstí a pil jsem protein, který nebyl v ledničce 2 noci, chuť to mělo podivnou a vůni taky (nesmrdělo to jak prázdná flaška od proteinu, ale rozhodně nějaký chuťový orgasmus to nebyl). [extrifit WPC80]

Jinak pokud myslíš balení po otevření, mělo by to být na proteinech napsáno do kdy je máš spotřebovat (podle mně je to někde u 2-3 měsíců, ale pokud ho skladuješ v dobrých podmínkách mohl by vydržet i déle).

edit. jak píše "kolega" níž v lednici vydrží hotový protein určitě den a nic se s ním nestane.

TJN absolutně nepoužitelnej šejkr potom.....a vzhledem k tomu, že mě stál 300 se u něj starám už trošku líp než o ty obyčejný, co jsem měl....takže spiš to nedělej
riker

PříspěvekZaslal: čt březen 15, 2012 5:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tady je to zase sama citlivka pokud to neni v moc velkym teple tak za par hodin se s tim nic nestane
CIZO

PříspěvekZaslal: čt březen 15, 2012 5:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

riker napsal:
tady je to zase sama citlivka pokud to neni v moc velkym teple tak za par hodin se s tim nic nestane

Namíchej si třeba hydrolyzát a uvidíš jakou mňamku budeš mít, když to necháš pár hodin odležet Pokud je ten protein už nějakým způsobem upravený, naštěpený, tak začne na vzduchu kvasit velice rychle, pokud ho nevypiješ.

Nejsem biochemik, ale pokud půjde kolem uživatel Deadlift, určitě to upřesní :)

Derek Poundstone
Antonn

PříspěvekZaslal: čt březen 15, 2012 6:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To jsem potřeboval přesně vědět. Děkuji za odpovědi.
Frozz.

PříspěvekZaslal: čt březen 15, 2012 7:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mimochodem, existuje šejkr s přihrádkama na protein / tablety (ta-ble-ty ), takže naliješ mléko (vodu), do přihrádky nasypeš proťák (gainer) a po tréninku smícháš a vypiješ.

Rychle na stránku:

Přejdi na: