Křupání kloubů

Jdi na stránku 1, 2  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Křupání kloubů  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Křupání kloubů
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Křupete??
Ano
72%
 72%  [ 36 ]
Ne
6%
 6%  [ 3 ]
Někdy
22%
 22%  [ 11 ]
Celkem hlasů : 50

Autor Zpráva
Reiben

PříspěvekZaslal: pá březen 16, 2012 9:33 pm    Předmět: Křupání kloubů Odpovědět s citátem

Posledních několik měsíců mi všechno křupe. Nejvíc za krkem, v zádech a na rukou. Když se "neprokřupnu", tak cítím takový nepříjemný tlak... takhle to musím dělat xkrát denně.
Někde jsem přečetl, že pokud to neprovází bolest tak je to OK. Jinde zase, že se to silně nedoporučuje, protože můžou nastat trvalý následky.
Jaký s tím máte zkušenosti?

Dík
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
papaya

PříspěvekZaslal: pá březen 16, 2012 9:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Křupe mi v pravém rameni, je to jako by mi tam něco přeskakovalo, což se občas projeví tak, že mě to při námaze docela bolí - třeba zrovna tento týden. To je samozřejmě špatně..
Jinak si prokřupávám pravidelně záda. Nevím, jestli je to dobře nebo ne, každopádně mě to nebolí a je to příjemné
Kebabking

PříspěvekZaslal: pá březen 16, 2012 9:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Doktor říkal, že mám "Snapping Hip Syndrome" -- křupe mi občas levá strana kyčle, když přitahuju [levou] nohu k tělu a zase ji natahuju (např. při jistým cviku na břicho). Nebolí to, ale příjemný to taky není a ty zvuky jsou někdy hodně hnusný. :)) V jisté době mě tahle partie bolela i při dynamickým provádění dřepů, ale přestalo to, když jsem do suplementace zařadil kloubní výživu.

Jo, a záda si prokřupávám prakticky denně. :)
ondrakf

PříspěvekZaslal: pá březen 16, 2012 9:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mi křupou jenom kolena ale za to pořádně
Draper

PříspěvekZaslal: pá březen 16, 2012 10:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nekrupe. Jen jednou mne kruplo a "trosku" vic. Zni mne to v usich jeste ted, tak doufam, ze uz mam do konce zivota dokrupano :-)
Moocha

PříspěvekZaslal: pá březen 16, 2012 10:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já naopak když měl rehábka a na jedno sezení jsem se dostal k opravdové profesionálce, tak mi radila cviky na krční páteř a ještě jeden vyhvalovala, že u něj se to tam vždycky všechno krásně prokřupe, tak nevím
kuše

PříspěvekZaslal: pá březen 16, 2012 10:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

papaya napsal:
Křupe mi v pravém rameni, je to jako by mi tam něco přeskakovalo, což se občas projeví tak, že mě to při námaze docela bolí - třeba zrovna tento týden. To je samozřejmě špatně..
Jinak si prokřupávám pravidelně záda. Nevím, jestli je to dobře nebo ne, každopádně mě to nebolí a je to příjemné

mám přesně to samý co ty, akorát s levým ramenem... kroužím s ním a taky mi tam něco jakoby přeskakuje, pak když to prokřupu, už to je v pohodě... bolí mě to např. jen když jedu šikmý tlaky s VČ, jinak ne....
Judson

PříspěvekZaslal: pá březen 16, 2012 10:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja krupu prsty na rukach, vsechy a na vsech vsechny klouby, uz od zakladky.
Stacio me sevrit ruku v pest s vsechno pokrupe, jinak su zatrim v poho a uchop na tesky cinky mam taky v poho.

Jinak samozrejme krupu ramena, krk , kolena, zapesni.
Frozz.

PříspěvekZaslal: pá březen 16, 2012 11:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jenom prsty, když si je chci "protáhnout".
grogy

PříspěvekZaslal: pá březen 16, 2012 11:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mě toho křupe fakt hodně (kolena, záda, krk, lokty, prsty) pravidelně několikrát denně prokřupávám už roky (vždy se to po tom krásně uvolní) a nikdy jsem neměl žádnej problém.

"Vždyť je to jen bolest"

http://www.kstkurim.estranky.cz/
lukakek

PříspěvekZaslal: so březen 17, 2012 8:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Kebabking napsal:
Doktor říkal, že mám "Snapping Hip Syndrome" -- křupe mi občas levá strana kyčle, když přitahuju [levou] nohu k tělu a zase ji natahuju (např. při jistým cviku na břicho). Nebolí to, ale příjemný to taky není a ty zvuky jsou někdy hodně hnusný. :)) V jisté době mě tahle partie bolela i při dynamickým provádění dřepů, ale přestalo to, když jsem do suplementace zařadil kloubní výživu.

Jo, a záda si prokřupávám prakticky denně. :)

Mám naprosto stejný problém, jaká kloubní výživa ti pomohla? Zatím jsem zkusil kolagen, ale nezdá se mi, že by to pomáhalo.
Reprotek

PříspěvekZaslal: so březen 17, 2012 8:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

me toho taky krupe hodne :) sam si prokrupavam kolena, lokty, ramena, prsty, zapesti, krk, zada, kotniky :D je to takovy prijemny a kycle se mi prokrupavaji kdyz s nimi krouzim ale to mi doktorka rikala ze je mam volnejsi ale porad je to jeste v norme

jo a jeste si prokrupavam i prsty na nohou a rukou :D btw zatim mi nic neni
kuše

PříspěvekZaslal: so březen 17, 2012 8:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

a nebude mít toto nebolestivé křupání (v kolenech, rameni...) ve stáří nějáký následky?...
Kebabking

PříspěvekZaslal: so březen 17, 2012 11:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

lukakek napsal:
Kebabking napsal:
křupe mi občas levá strana kyčle, když přitahuju [levou] nohu k tělu a zase ji natahuju (např. při jistým cviku na břicho). Nebolí to, ale příjemný to taky není a ty zvuky jsou někdy hodně hnusný.

Mám naprosto stejný problém, jaká kloubní výživa ti pomohla? Zatím jsem zkusil kolagen, ale nezdá se mi, že by to pomáhalo.

Se samotným křupáním bohužel nic neuděláš. S tou občasnou bolestí při cvičení mi pomohla žraločí chrupavka.
kuše

PříspěvekZaslal: pá březen 23, 2012 9:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

chtěl bych se zeptat, je normální, že když dlouho sedím v nějáký nepřirozený poloze (nakřivo, jsem tam celej vyvrácenej) a asi po deseti minutách se postavím, že mi prokupřupne bederní část zad? Jako kdyby mi tam něco přeskočilo.... Nebolí, jen je to divný...

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Křupání kloubů Jdi na stránku 1, 2  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: