|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: so březen 17, 2012 10:42 am Předmět: |
|
|
Pokud by byl krémovej jako cookies, tak si myslím, že to moc dobré nebude. Každopádně takovou chybu od nich neočekávám a taky by mě zajímalo, jak chutná =)
|
|
| nahoru |
|
 |
Michoo
|
Zaslal: so březen 17, 2012 10:46 am Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | | Michoo napsal: | | To me taky nastvalo, ja mam banan, ale chtel jsem zkusit i jiny. Jinak koukam, ze Musclepharm uz dela novej combat:) |
Je banán OK? Jak moc se ti zdá sladký? Chtěl jsem si ho totiž objednat po tomhle cookies&cream :-). |
Ja mel predtim banan jen od Promilu, s tim se to neda srovnat:).
Urcite prichut muzu doporucit. Ja jsem docela na sladky, oproti promilu je sladsi, ale ne preslazeny.
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: so březen 17, 2012 10:49 am Předmět: |
|
|
Michoo: tak sem neodolal a vzal rovnou dva  jeste jednou dik
edit: a ano, je uz i pomerne dlouho nova verze, ale myslim, ze se slozenim vubec neodlisuje od stary, akorat je v novym kabate _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
Naposledy upravil Luster dne so březen 17, 2012 10:53 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Michoo
|
Zaslal: so březen 17, 2012 10:52 am Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | Michoo: tak sem neodolal a vzal rovnou dva jeste jednou dik |
Nemas zaco, doufam ze ti budou chutnat jako me a to normalne banan nemusim.
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: so březen 17, 2012 10:54 am Předmět: |
|
|
Michoo: budou, ja uz obe prichuti mel _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Michoo
|
Zaslal: so březen 17, 2012 11:41 am Předmět: |
|
|
Tak me zasypala hromada PM s dotazem na eshop, kde se da Combat tak levne sehnat, dokonce i od ,,Ronnieho lidi,, :)
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: so březen 17, 2012 11:50 am Předmět: |
|
|
| Michoo napsal: | | Tak me zasypala hromada PM s dotazem na eshop, kde se da Combat tak levne sehnat, dokonce i od ,,Ronnieho lidi,, :) |
Nabízí Vám kdokoli cenu lepší? Klikněte zde, zlevníme více!
třeba proto =)
|
|
| nahoru |
|
 |
01Smajdalf

|
Zaslal: so březen 17, 2012 11:50 am Předmět: |
|
|
| Michoo napsal: | | Tak me zasypala hromada PM s dotazem na eshop, kde se da Combat tak levne sehnat, dokonce i od ,,Ronnieho lidi,, :) |
No, moc se stím nechval _________________ RANDO, já na drogy moc nejsem, ale ten model co jsi měl, CHCI ZKUSIT TAKY! :D CIZOPASNIK
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: so březen 17, 2012 11:52 am Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | Michoo napsal: | | Tak me zasypala hromada PM s dotazem na eshop, kde se da Combat tak levne sehnat, dokonce i od ,,Ronnieho lidi,, :) |
třeba proto =) |
to by asi neproslo, protoze je to cena az po registraci.. _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
01Smajdalf

|
Zaslal: so březen 17, 2012 11:53 am Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | | guruhonza napsal: | | Michoo napsal: | | Tak me zasypala hromada PM s dotazem na eshop, kde se da Combat tak levne sehnat, dokonce i od ,,Ronnieho lidi,, :) |
třeba proto =) |
to by asi neproslo, protoze je to cena az po registraci.. |
Teď jsem to chtěl napsat, ale byl jsi rychlejší _________________ RANDO, já na drogy moc nejsem, ale ten model co jsi měl, CHCI ZKUSIT TAKY! :D CIZOPASNIK
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: so březen 17, 2012 11:56 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: so březen 17, 2012 12:03 pm Předmět: |
|
|
Ronnie: pan Trampota, ale jeste navic nabizi slevovy kuponek na nakup nad 1400kc, takze kdyz objednam dva combaty, tak usetrim dalsi penize  (a tu slevu bych asi tezko dokazoval pres odkaz:)
a jaky tedy bude mit pan Trampota jiny problem?
ps: kdyztak to smaz _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
|
| nahoru |
|
 |
Michoo
|
Zaslal: so březen 17, 2012 12:08 pm Předmět: |
|
|
Ronnie: Kdyz jsi to nakousl, napis prosim jaky ma pan Trampota problem, at vime na cem jsme.
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|