|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| KDO VYHRAJE LETOŠNÍ ROČNÍK EXTRALIGY? |
| SPARTA |
|
16% |
[ 10 ] |
| PLZEŇ |
|
6% |
[ 4 ] |
| PARDUBICE |
|
15% |
[ 9 ] |
| LIBEREC |
|
5% |
[ 3 ] |
| Č. BUDĚJOVICE |
|
1% |
[ 1 ] |
| VÍTKOVICE |
|
5% |
[ 3 ] |
| ZLÍN |
|
3% |
[ 2 ] |
| BRNO |
|
40% |
[ 24 ] |
| KLADNO |
|
1% |
[ 1 ] |
| TŘINEC |
|
5% |
[ 3 ] |
|
| Celkem hlasů : 60 |
|
| Autor |
Zpráva |
Johncreasy

|
Zaslal: st březen 14, 2012 9:26 pm Předmět: |
|
|
Brno - Sparta 2:5 Stav série: 1:2
Zlín - Plzeň 1:0 Stav série: 1:2
Dnešní hokeje jsem neviděl, ale zdá se, že Brno začíná ztrácet dech a kvalita rozhoduje. Zlín chválím, že zdramatizoval sérii. I tady je ale favorit daný. Za sebe chci co nejvyrovnanější série.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Draper

|
Zaslal: st březen 14, 2012 9:38 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | Dnešní hokeje jsem neviděl, ale zdá se, že Brno začíná ztrácet dech a kvalita rozhoduje. Zlín chválím, že zdramatizoval sérii. I tady je ale favorit daný. Za sebe chci co nejvyrovnanější série. |
Brno to posralo v prvni tretine, moc tlacili, meli jednu sanci za druhou a ve zbylych dvou tretinach uz nemeli silu, Sparta vyuzila par jejich chyb, dali celkem snadne goly a uz se to vezlo. Presne tohle jsem cekal, ze se po te prvni tretine stane. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: čt březen 15, 2012 10:00 pm Předmět: |
|
|
Brno - Sparta 3:1 Stav série: 2:2
Zlín - Plzeň 5:4p Stav série: 2:2
Oslabený Zlín dře podobně jako oslabené Vítky a překvapivě srovnává sérii. V Brně další extáze. Každopádně je super, jak jsou všechny série vyrovnané. Kazí to jen Budějovice a to v sérii, která měla být dle předpokladů nejvyrovnanější.
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: pá březen 16, 2012 9:14 pm Předmět: |
|
|
Pardubice - Vítkovice 6:0 Stav série: 3:2
Liberec - Č. Budějovice 3:1 Konečný stav série: 4:1
Gratulace Liberci. Vítkovice odjíždějí s debaklem a sázel bych, že to Pardubky ukončí už v příštím utkání na Vítkovickém ledě. Už předtím měli Vítky spoustu štěstí a nyní jsou ještě k tomu opravdu zničeny marodkou.
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: pá březen 16, 2012 9:21 pm Předmět: |
|
|
Dnešek parádní, konečně vyšlo všechno co mělo :) taky se byl podívat v hledišti Lašák, Nakládal a Sejček :) ... dnes parádní atmosféra a Vítkovice konečně ukázali, co jim jest :) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
kuše
|
Zaslal: so březen 17, 2012 4:44 pm Předmět: |
|
|
hurá fandit na/pro Spartičku :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so březen 17, 2012 5:59 pm Předmět: |
|
|
| kuše napsal: | | hurá fandit na/pro Spartičku :) |
jj jen upaluj a uzij si to, kdyz je to vas letosni posledni zapas v TipSport arene :-) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so březen 17, 2012 10:09 pm Předmět: |
|
|
| Johncreasy napsal: | Tak povídej Oware.....jaká nálada vládne v táboře poražených? |
Owar a Kuse na lavicce pred TipSport arenou :)
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: so březen 17, 2012 10:17 pm Předmět: |
|
|
Tak já se snažím být krom Pardubic neutrální a rozhodně nedisponuji vůči Spartě averzí tak typickou pro většinu republiky......ale Owar zahrál dost na suverénní notu (ty taky Drape), a zatím to vypadá na pro něj dost nemilé překvápko.
|
|
| nahoru |
|
 |
kuše
|
Zaslal: so březen 17, 2012 10:19 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Johncreasy napsal: | Tak povídej Oware.....jaká nálada vládne v táboře poražených? |
Owar a Kuse na lavicce pred TipSport arenou :)
|
před chvíli jsem se vrátil a je mi do breku, Brno zaslouženě vyhrálo... Od prvního gólu Sparta polevila a přišlo mi, že už se tešej zejtra na golf... Musím uznat, že Kometa má skvělou fanouvškovskou podporu, ten randál, kterej tam dělali, byl úžasnej
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: so březen 17, 2012 10:21 pm Předmět: |
|
|
Plzeň - Zlín 3:2sn Stav série: 3:2
Sparta - Brno 1:3 Stav série: 2:3
Brněnská extáze pokračuje. Škoda, že to dnes neurval i Zlín. To by byla teprve sranda.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so březen 17, 2012 10:24 pm Předmět: |
|
|
| Johncreasy napsal: | | Tak já se snažím být krom Pardubic neutrální a rozhodně nedisponuji vůči Spartě averzí tak typickou pro většinu republiky ......ale Owar zahrál dost na suverénní notu (ty taky Drape), a zatím to vypadá na pro něj dost nemilé překvápko. |
V podstate ani ja ne, jen proste musim fandit Brnu :-) Kdyz pominu to, ze tu ziju, tak uz jen proto, ze jsou papirove slabsi a bojuji zuby nehty.
Kazdopadne bylo by to pekne prekvapeni, kdyz by vyradi Spartu, vitezny tym zakladni casti, coz vubec neni nemozna, ba naopak, Sparta to ted bude mit hodne tezke :-)
Kuse: Jj fanousci, to je jeden z hlavnich piliru Komety. Pomatuju si, kdyz jeste hravali 1. ligu a byly zapasy s Trebici nebo Jihlavou, na ktere jsem casto jezdil a vzdy zaplnili polovinu jejich stadionu. I kdyz pravda, ze nekteri se chovali jak hovada. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|