|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Korny

|
Zaslal: čt březen 08, 2012 10:51 pm Předmět: |
|
|
KORTE trénink č. 8
MT
6 x 6 x 120kg
Tlaky s JČ
5 x 5 x 32kg
Dřep
5 x 5 x 110kg
Rozpažování
4 x 10 x 10kg
Výpony ve stoje
4 x 15 x 50kg
Dneska katastrofální jídlo, nějak jsem od rána nic nestíhal...ono je to tak 2 dny dobrý, pak zas den na hovno...ale tak lepší než pořád na hovno  Příští trénink dám asi shyby místo MT, bolest spodních zad už přestává být příjemná...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Korny

|
Zaslal: so březen 10, 2012 1:36 pm Předmět: |
|
|
KORTE trénink č. 9
Dřep
6 x 6 x 110kg
Shyby podhmatem
6 x 6 x vepřík
Tlaky s JČ
5 x 5 x 31,5kg
Zdvihy s JČ
4 x 20 x 16,5kg
Francouzský tlak
4 x 10 x 30kg
4 série na břicho
Váha včera 83kg, což znamená, že za 3 týdny korteho 3kg...ještě mě čeká 1 týden, pak GVT na týden nebo dva a pak už honem pryč se špekama
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: ne březen 11, 2012 9:52 pm Předmět: |
|
|
Dneska hrozná rozbolavělost, tohle se mi u korteho ještě nestalo...včera jsem se půl hodiny válel va vaně, abych trošku tělu ulevil, ale je to snad jen horší  Ještě, že zítra je ještě volno a pak už poslední týden.
Bude to znít divně, ale celkem už se těším na dietu, split a hromadu kardia
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: ne březen 11, 2012 9:53 pm Předmět: |
|
|
Dneska hrozná rozbolavělost, tohle se mi u korteho ještě nestalo...včera jsem se půl hodiny válel va vaně, abych trošku tělu ulevil, ale je to snad jen horší  Ještě, že zítra je ještě volno a pak už poslední týden.
Bude to znít divně, ale celkem už se těším na dietu, split a hromadu kardia
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: út březen 13, 2012 11:59 am Předmět: |
|
|
KORTE trénink č. 10
Tlaky s JČ
6 x 6 x 32kg
MT
6 x 5 x 120kg
Dřep
5 x 6 x 110kg
Rozpažování
4 x 10 x 10kg
Výpony ve stoje
4 x 15 x 55kg
4 série na břicho
Dneska na poblití, únava...konec...asi budu muset dát volno na týden...
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: čt březen 15, 2012 12:43 pm Předmět: |
|
|
KORTE trénink č. 11
MT
7 x 6 x 120kg
Tlaky s JČ
5 x 5 x 32kg
Dřep
5 x 6 x 110kg
Zdvihy s JČ
4 x 20 x 16kg
Francouzský tlak
4 x 10 x 30kg
4 série na břicho
|
|
| nahoru |
|
 |
papaya

|
Zaslal: čt březen 15, 2012 1:02 pm Předmět: |
|
|
V sobotu už jedeš poslední trénink Korteho?
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: čt březen 15, 2012 1:11 pm Předmět: |
|
|
jojo...konečně, ty 4 týdny jsou tak akorát, těším se na změnu :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: so březen 17, 2012 9:04 pm Předmět: |
|
|
KORTE trénink č. 12
Dřep
6 x 6 x 115kg
Tlaky s JČ
5 x 5 x 31,5kg
MT
5 x 5 x 125kg
Rozpažování
4 x 10 x 11,5kg
Výpony ve stoje
4 x 15 x 50kg
3 série na břicho
Poslední trénink korteho doma, tak jsem přihodil tak, jak bych měl tento týden mít a odjel to s tím. Dole v Průvanu přihazovat po 5kg nešlo, protože tam nejsou 2,5kg kotouče na velkou činku.
Jinak mi přišel novej protein a BCAA, už se celkem i těším na dietu :) Ale příští týden dám ještě GVT a pak se uvidí jestli dám týden volno nebo ještě jeden GVT nebo rovnou vlítnu na dietu, rozhodnu se podle toho jak se budu cítit...
|
|
| nahoru |
|
 |
papaya

|
Zaslal: so březen 17, 2012 9:14 pm Předmět: |
|
|
Na dietu se vyser, dej ji až příští jaro  Jinak samozřejmě schvaluju, taky ji mám v plánu, jelikož mi rafička na váze ukazovala dnes 92kg  Pojedeš vlny? Nebo ze začátku konstantní sachry a aerobka, nebo jak to máš v plánu?
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: so březen 17, 2012 9:38 pm Předmět: |
|
|
původně jsem to měl v plánu až příští rok, ale jaksi se na sebe nemůžu koukat  Nechci nic vysekávat a drasticky shazovat, chci prostě pár kg dolů, aby to trošku vypadalo, že se sebou něco dělám :)
Ze začátku pojedu na nějakých 200-250g sachrů denně. To počítám, že nechám prvních 5-6 týdnů a pak možná dám vlny. Cvičit budu po, út, čt, pá split AB a po každým tréninku půjdu ještě na 30 minut na kolo nebo pás. A ještě jeden netréninkovej den chci chodit běhat nebo na kolo ven
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: po březen 19, 2012 4:52 pm Předmět: |
|
|
Mám chvíli pauzu od učení, tak si sem hodím jídelníček a trénink, kterej chci teď jet, budu rád za každou připomínku i když se k tomu někdo rozumně vyjádří
Trénink - Split AB
Po: Prsa, Nohy, Biceps, Lýtka, Břicho + 30 minut kardio
Út: Záda, Ramena, Triceps, Hamstringy, Břicho + 30 minut kardio
St: VOLNO
Čt: Prsa, Nohy, Biceps, Lýtka, Břicho + 30 minut kardio
Pá: Záda, Ramena, Triceps, Hamstringy, Břicho + 30 minut kardio
So: 60 minut kardio
Ne: VOLNO
K tréninku:
Každý ráno musím do školy na 7, takže ranní kardio nalačno nepřipadá v úvahu, možná ve zkouškovým to pak zkusím. Trénovat pak chodím mezi 9-11 hodinou, takže to spojím i s kardiem. St a Ne nemusí být vždycky volný, možná i tam bude nějaký kardio, ale tohle je takový minimum toho, jak to chci dělat.
Jídlo
Snídaně (cca 6:00): sáček ovesné kaše + 35g vloček (tak aby to hodilo celkově 100g), multivitamin
Před tréninkem (cca 9:00) káva, vit. C, BCAA
cca 9:30 SILOVÝ TRÉNINK, po něm BCAA
cca 10:30 KARDIO, po něm protein
Oběd (cca 12:00): 200g masa + pytlík rýže/brambory
Svačina 2 (cca 15:00): zeleninový salát, 5 racio chlebíků
Svačina 3 (cca 18:00): odměrka proteinu
Večeře (cca 20:00): 200g masa, zelenina
Večeře 2 (cca 22:00): půl vaničky tvarohu, půl odměrky proteinu
odhadem: 160g B, 240g S
K jídelníčku:
Hodnoty jsou odhadnuty a nepočítám do bílkovin třeba ty z rýže a do sacharidů zas ty z tvarohu, proteinu atd. Jinak skládal jsem to sám, snad to úplně špatně není, ale časem se možná něco pozmění nebo vychytá. Už se vidím, jak budu mít pořád parádní hlad a na něco chuť po tom co sežeru teď, ale nějaký žvýkačky, dia kečupy a coly bez cukru to jistí  Jinak tam asi ještě bude nějaký ovoce a zelenina navíc abych neumřel hlady
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: út březen 20, 2012 12:42 pm Předmět: |
|
|
GVT trénink č. 1
Tlaky hlavou nahoru na stroji (jednoruč)
10 x 10 x 15kg
Zdvihy na Scottově lavici (kladka)
10 x 10 x 15kg
Výpony vsedě
5 x 20 x 20kg
4 série na břicho
strečink procvičených partií
|
|
| nahoru |
|
 |
Korny

|
Zaslal: čt březen 22, 2012 11:21 am Předmět: |
|
|
GVT trénink č. 2
Dřepy na multipressu s nohama před tělem
10 x 10 x 50kg
Rozpažování vsedě
3 x 10 x 8kg
Rozpažování vsedě v předklonu
3 x 10 x 4kg
Zakopávání
6 x 10 x 15kg
U dřepů absolutně na blití, takovou pumpu v nohou jsem ještě v životě nezažil, odjeto hodně pomalým tempem, nikdy až do propnutí, bez jedinýho zastavení, to byl fakt masakr. Po odcvičení jsem asi 5 minut jen ležel s nohama nohoře abych to rozdýchal. Mimochodem jsem se hned málem zranil, multipress nebyl připevněnej k zemi a jak jsem se opřel, tak celej odjel dozadu...ještě, že jsem tam měl jen 50kg...
U zakopávání jsem dal jen 6 sérií, protože hamstringy měli celkem dost i tak už a navíc mě čeká odpoledne dloooooooouhá procházka po Znojmě s přítelkyní, tak abych to vůbec ušel
|
|
| nahoru |
|
 |
papaya

|
Zaslal: čt březen 22, 2012 12:15 pm Předmět: |
|
|
Aby ses v tom Znojmě neztratil, přece jen je to velkoměsto  .
Jinak co se týče tréninku, tak ten split vypadá dobře, jen bych vyměnil nohy za záda. Takže v po bych jel prsa + záda + ...; v úterý nohy + ramena + ...
Mám s touto kombinací super zkušenosti
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|