Prijde mi, ze na aktualnich fotkach z mainwebu vypada Wolf rysama v obliceji "jinak" nez pred 4 lety jako tady na zacatku tohodle topicu - zkreslujou ty fotky / je to tim, ze do Olympie zbejva jeste nejakej cas / sem jedinej, komu to tak pride ? (Nechci se to to moc rozpitvavat, ale kdyz se podivam i na jeho dlane a tak okolo, tak asi informovanejsi budou vedet kam tim mirim ... a podotykam, ze proti Wolfovi nic nemam, vzdycky mi prisel jako ten estetictejsi z dnesnich gigantu).
Prosimtě, my si asi vůbec nerozumíme. Ty narážíš na AS, to jsem pochopil. Ale já se směju tvýmu příspěvku jako celku. K neuvěření nad čim lidi dumaj....kdyby to napsal třeba Tommy, tak mě to nepřekvapí edit: kde vůbec k čertu je??
Hele, když se podívám na svoje fotky před pěti lety, tak normálně teď vypadám tak nějak jinak....čim to asi je??
Na vážno (protože mám dobrou náladu) Wolf před pěti lety byl stejně prolezlej AS jako dnes ale bylo mu 28 let. Lidi se měněj. Nehledě na to, že na jedný fotce je nasvícenej ze studia, na jinej ze soutěže, na jinej před soutěží, zavodněnej, odvodněnej, po tréninku, v civilu....dám ti sem 500 fotek jeho obličeje a nakaždý bude vypadat jinak. Takže asi tak. Úvaha o ničem čus.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru