|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Luster

|
Zaslal: ne březen 18, 2012 7:47 pm Předmět: |
|
|
snih a zimu bych zrusil, uplne zbytecny otravny obdobi _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: ne březen 18, 2012 8:04 pm Předmět: |
|
|
| blazen napsal: | | nojo, někdo má rád jedno (nebo víc) roční (ch) období a někdo zase nadává a je mu jedno, jestli je jaro, léto, podzim nebo zima... |
To je předpokládám nějakej dementní pokus o vtip na téma "Octopuss co si furt stěžuje", ale ubezpečuju tě, že pár pixelů z fóra mě nechává klidným :)
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: po březen 19, 2012 3:18 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: po březen 19, 2012 4:21 pm Předmět: |
|
|
hm, tak to se těším  , bude to luxus _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt březen 22, 2012 8:38 pm Předmět: |
|
|
Mám až nemístnou radost z čistě úžitkové věci u které bych to nečekal a to je můj nový ssd disk v pc. Jsem dost netrpělivý, když pracuji a pořád mě brzdilo čekání...čekání než něco naběhne, otevře se...zavře apod. Teď to je jinak a z toho mám radost:o)
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: so březen 24, 2012 6:44 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: so březen 24, 2012 8:49 pm Předmět: |
|
|
Ahola  svata pravda _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: po březen 26, 2012 8:09 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po březen 26, 2012 8:27 am Předmět: |
|
|
S tim snehem je to, si myslim, kravina, protoze zadny uz nebude. Mozna se na chvili trochu ochladi, ale s nejvetsi pravdepodobnosti uz snezit nebude. Tyhle predpovedi jsou jen vyhledy, ale oni poradne nevi, jak bude zitra, natoz za tyden. Pravidelne sleduji www.chmu.cz , coz je jedina seriozni predpoved pocasi a vidim, jak se to kolikat strasne rychle meni. To, co je napsano ted rano, vecer muze byt uplne jinak. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
ondrakf
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: po březen 26, 2012 7:34 pm Předmět: |
|
|
| AHOLA napsal: | | Deadlift napsal: | Chystám se po neděli do Chilli Restaurant v Galantě na 400 g steak |
Nj, Galanta...clovek malokedy pocuje, ze sa niekto tesi do Galanty |
No jako - je to díra, o tom žádná - ale steaky tu umí. Jen pořád ještě neumím Maďarsky, tak tu jsem jak v Budapešti:o)
Jak říká můj šéf:" Maďarština není jazyk, ale hrdelní choroba":o))
szia
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: po březen 26, 2012 9:09 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | AHOLA napsal: | | Deadlift napsal: | Chystám se po neděli do Chilli Restaurant v Galantě na 400 g steak |
Nj, Galanta...clovek malokedy pocuje, ze sa niekto tesi do Galanty |
No jako - je to díra, o tom žádná - ale steaky tu umí. Jen pořád ještě neumím Maďarsky, tak tu jsem jak v Budapešti:o)
Jak říká můj šéf:" Maďarština není jazyk, ale hrdelní choroba":o))
szia |
Co si potom myslí o holandštině či mongolštině
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|