krátkodobé hladovění- vliv na svaly

Jdi na stránku Předchozí  1, 2

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - krátkodobé hladovění- vliv na svaly  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> krátkodobé hladovění- vliv na svaly
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Trhanec

PříspěvekZaslal: po březen 19, 2012 10:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky všem :) S tím vlčím hladem je to taky možný, protože v objemu jsem dost rozežranej, jím celkem dost a koukám kolikrát, jak je možný, že mám zase hlad během chvíle..
Jinak to stím tvarohem, že se tráví ve střevě, to jsem vůbec netušil. Vždy jsme myslel, že když mám pocit hladu, že je to prostě už špatně a je to pomalu katastrofa
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
EpsteinBarr

PříspěvekZaslal: po březen 19, 2012 11:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Akoze nechcem tu rozoberat nejaku novu temu, ale pokias sa kvalitne najes, tym myslim jedlo s rozumnym pomerom makrozivin + zelenina k tomu, behom "chvile" nemozes byt hladny. Ak je to tak, niekde je chyba. Dolezite este je, aky casovy udaj treba rozumiet pod slovom "chvila".
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: po březen 19, 2012 12:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já mám vlčí hlad pořád
Ale aspoň jsem experimentálně zjistil, že prostě potřebuju v jídle víc tuků (mírně, žádný smažáky ve vyjetým oleji)
Každýmu to funguje jinak. Bejvalka se dokázala na několik hodin nasytit velkou mísou mrkve
Mablung

PříspěvekZaslal: po březen 19, 2012 4:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Octopuss napsal:
Já mám vlčí hlad pořád
Ale aspoň jsem experimentálně zjistil, že prostě potřebuju v jídle víc tuků (mírně, žádný smažáky ve vyjetým oleji)
Každýmu to funguje jinak. Bejvalka se dokázala na několik hodin nasytit velkou mísou mrkve

Já sežeru kilo mrkve a mám hlad
Trhanec

PříspěvekZaslal: po březen 19, 2012 5:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Abych se přiznal, zeleniny moc nejím.. Která zelenina obsahuje vitamíny, který jsou důležitý pro cvičence. Třeba takový okurka mi příjde dost zbytečná, v tý pokud vím nic není.. Co je dobrý?
Mablung

PříspěvekZaslal: po březen 19, 2012 6:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Trhanec napsal:
Abych se přiznal, zeleniny moc nejím.. Která zelenina obsahuje vitamíny, který jsou důležitý pro cvičence. Třeba takový okurka mi příjde dost zbytečná, v tý pokud vím nic není.. Co je dobrý?

V tomto ohledu bych zeleninu nepodceňoval, zejména syrovou. V zimě je to peklo, protože je často k dostání jen španělský polystyren, ale po zbytek roku lze dlabat syrovou zeleninu která má přehršel vitamínů a prospěšných živin. Jen jde o to vybrat si takovou která ti chutná a nezkoušet jí do sebe nacpat moc ve stylu "je to zdravé, tak toho musím sežrat až se mi to zprotiví"
Radzo325

PříspěvekZaslal: út červen 26, 2012 9:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

marcos23 napsal:
musíš jíst jako greg kovacs, každejch 45 minut, jinak se ztrácíš před očima:)

Radzo325

PříspěvekZaslal: út červen 26, 2012 9:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung napsal:
Octopuss napsal:
Já mám vlčí hlad pořád

Já sežeru kilo mrkve a mám hlad

Tak po mrkvi má hlad každej
RANDO
Anonymní

PříspěvekZaslal: út červen 26, 2012 9:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Merrao napsal:
Už se tu někde řešilo, že záleží zejména na pravidelnosti. Mimochodem, jak moc jsi si jistý, že jde opravdu o HLAD...nemůže to být třeba jen vlčí hlad?:)

A jak často tohle "lítání" míváš? Pokud jídáváš často "ve stresu" tak to dobrý není. Ale svaly ti neshoří.

Má osobní zkušenost je, že pokud se rychle najím, rychle mám hlad.

Snad mě tu neukamenujou ale rozežranost, někdy i hlad bývá psychická záležitost.

Ja len to, že termín "vlčí hlad" je vlastne posledná fáza hladu, ktorou sa ukončujú dlhodobé hladovky. Nerepšketovanie vlčieho hladu a pokračovanie v hladovke ďalej... vedie k silnému poškodeniu organizmu, mozgu, a k smrti. Takže ten termín užívajme správne.

Trhanec : Ja jem 3 krát denne ( + proteín ) a vôbec nechudnem svalovú hmotu... Ide aj o to, čo ješ... ;-) ... resp. hlavne o to ide...

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - krátkodobé hladovění- vliv na svaly Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Rychle na stránku:

Přejdi na: