smrtici hlasky ve fitku..

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 55, 56, 57 ... 61, 62, 63  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - smrtici hlasky ve fitku..  Úvodní stránka -> Ostatní -> smrtici hlasky ve fitku..
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
grogy

PříspěvekZaslal: ne březen 18, 2012 11:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

4 borci v posilovně, jeden z nich tam tomu šéfuje, dělá "trenéra", zrovna všichni cvičej rozpažky v předklonu (neskutečně debilně, btw ) a ten "trenér" říká: Chlapy, musíte cvičit zadní delt, víte jak je to neestetický, když jdete po pláži, ramena jak melouny ale zadní delt žádnej? to už vás ani pořádnej sixpack nezachrání, prostě to nebude vypadat dobře...

A potom když šli na tlaky s jednoručkama, tak se 5 minut dohadovali na sklonu lavičky, každej tvrdil že nějakej úhel zabírá na kozy nejlíp.

Jako pardon, já se většinou nikomu nesměju, ale

"Vždyť je to jen bolest"

http://www.kstkurim.estranky.cz/
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
RANDO
Anonymní

PříspěvekZaslal: po březen 19, 2012 8:31 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Octopuss napsal:
Viděl jsem takovejch doktorů co uměli hovno a byli tak neochotný a nepříjemný, že k tomuhle oboru nemám nijak větší respekt než k jakýmukoli jinýmu.
Každej druhej jouda si myslí, že se naučí 15 telefonních seznamů a pak si bude vozit prdel v bavoráku. Nějakým omylem se mu tím povede prolézt a skončí jako otrávenej nepříjemnej obvoďák. Fuck off.

Máš pravdu. Hlavne preto, lebo doktori sú vlastne díleri farmaceutického priemyslu, ktorý žije z chorôb ľudí, a nechce ich liečiť (preto liekmi len ZMIERŇUJE choroby, ale zároveň pridáva vedľajšie účinky). Taký doktor je díler, ktorý sa od ostatných líši len v tom, že díleruje vo svojej ordinácii... a posiela ľudí na operácie.... nasadzuje antibiotiká na všetko....
Nejaká tetka je poslaná na operáciu hrubého čreva, aby mal chirurg z čoho žiť... Ale to, že by jej hrubé črevo komplet vyliečila séria (20-30) urinových klystýrov a úprava stravy, to žiadneho doktora nezaujíma a ani to neporadí, lebo z toho nebudú peniaze ani pre neho (lebo nie je platený za vyliečenie, ale za dílerstvo liekov a za procedúry), ani pre chirurga... Takže nič v zlom, ale ja rešpekt pred žiadnym medikom nikdy v živote mať nebudem... Nie pre jeho osobnosť, ale pre to, že si proste vybral zle, a často krát ani nevie, že je obyčajnou bábkou systému zvanom "VEDOMÉ NELIEČENIE ĽUDÍ A ZÁROBOK NA ICH CHOROBÁCH, KTORÉ SA NESMÚ VYLIEČIŤ - INAK NEBUDE FUNGOVAŤ TÁTO PRÁCA ZALOŽENÁ NA NESPRÁVNOSTI ČINOV"... Vidíte, že už od základov je to tak skorumpované, že až... Alebo operácia žlčníka či obličiek - vyberanie kameňov.... Stačí urobiť pár OČÍST týchto orgánov, a nič netreba operovať (rezať, šiť, transplantovať, atď...) ... a to, že o tom neviete (tí, čo to čítate), to je vaša vina, nevedomosť NEOSPRAVEDLŇUJE.

A aby som nebol príliš OT : Bežné odpovede na otázku "Prečo necvičievaš nohy ?" v našej posilňovni.... : 1. dostatočne ich precvičím v lete na bike-u (odpoveď v zime)
2. Kedysi som hrával futbal (5 rokov dozadu), z toho "mám" nohy, netreba mi ich už nikdy cvičiť
3. Nechcem mať hrubé nohy...
4. Môžem j*bať, načo, budem nosiť na kúpalisko kraťasy po kolená a pred letom trochu vytvarujem lýtka aby sa zdalo, že aj nohy schované pod dlhými kraťasmi sú vymakané...

Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: po březen 19, 2012 9:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

DEJTE MU NĚKDO BAN!!!
Lunreal

PříspěvekZaslal: po březen 19, 2012 10:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zadny ban, jen ho tu nechte. Pravidla neporusuje a ja si vzdycky rad prectu neco noveho od nej .
jir.ka

PříspěvekZaslal: po březen 19, 2012 10:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lunreal napsal:
Zadny ban, jen ho tu nechte. Pravidla neporusuje a ja si vzdycky rad prectu neco noveho od nej .

kdyby to bylo napsano normalni reci, tak bych si to mozna i precet
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: po březen 19, 2012 10:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

RANDO - měl bys zajít do ordinace k dealerovi pro nějaké prášky. Řekněte mi, existuje více lidí jako je RANDO ?
Korny

PříspěvekZaslal: po březen 19, 2012 10:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Cvičím tlaky s JČ (rozcvička asi s 20kg), vedle mě týpek cvičí to samý s 12kama, dojde jeho slečna, chvíli na něj kouká a když on po asi 6 opakováních hodí činky na zem jako by měl 30ky a mocně vydechuje, ona si sedne vedle něj a říká: "Lásko...ty seš tak silnej..."

V tu chvíli mě málem zabili i ty 20ky
Turakam

PříspěvekZaslal: po březen 19, 2012 10:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tomu sa hovorí láska, perfektné!
petr616

PříspěvekZaslal: po březen 19, 2012 10:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Korny napsal:
Cvičím tlaky s JČ (rozcvička asi s 20kg), vedle mě týpek cvičí to samý s 12kama, dojde jeho slečna, chvíli na něj kouká a když on po asi 6 opakováních hodí činky na zem jako by měl 30ky a mocně vydechuje, ona si sedne vedle něj a říká: "Lásko...ty seš tak silnej..."

V tu chvíli mě málem zabili i ty 20ky

Ty vole tys potkal Octoupusa, tomu se rika nahodicka
Bomberguy

PříspěvekZaslal: po březen 19, 2012 10:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jedna věc, kterou rando popisuje pravda je.
Lékařství a celý farmaceutický průmysl je postaven na něčem viz příklad:
máš loďku, v ní je díra, kterou ti do loďky teče voda, ale máš v loďce čerpadlo, kterým tu vodu vracíš zpátky do moře. každý si to snad přebere :) jen doplním, spousta prášků jen potlačuje, ale neléčí (proč by taky léčily, pak by z toho nebyly peníze) ale tohle už jste asi slyšeli..

Že někdo nemá respekt k medikům a to co napsal je na facku, mladá studuje na karlovce a takovej záhul jakej tam mají, si nikdo z vás nedovede představit, pokud někoho podobného neznáte a nevyprávěl vám o tom.
Mablung

PříspěvekZaslal: po březen 19, 2012 10:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
RANDO - měl bys zajít do ordinace k dealerovi pro nějaké prášky. Řekněte mi, existuje více lidí jako je RANDO ?

Na světě máš 7 000 000 000 lidí (velice zhruba). Myslíš že všech těch 7 mld jsou normální lidé?

Bomberguy napsal:
Jedna věc, kterou rando popisuje pravda je.
Lékařství a celý farmaceutický průmysl je postaven na něčem viz příklad:
máš loďku, v ní je díra, kterou ti do loďky teče voda, ale máš v loďce čerpadlo, kterým tu vodu vracíš zpátky do moře. každý si to snad přebere :) jen doplním, spousta prášků jen potlačuje, ale neléčí (proč by taky léčily, pak by z toho nebyly peníze) ale tohle už jste asi slyšeli..

Kecy.
To mi připomíná konspirační teorie podle kterých v trezorech automobilových koncernů jsou plány na auta jezdící za 1 l/100 km. Farmaceutický průmysl je o prachách jako každý jiný, takže si o jejich morálce iluze nedělám, ale zase nemá cenu z nich dělat antikristy.
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: po březen 19, 2012 10:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Petře, už je to trapný ;) Vyříkejte si to PM, založte si vlastní topic, ale nevytahujte to do jiného topicu.
Nebo natoč video, kde uděláš pár hater reps pro Octopusse a bude konec ;) To bude nejsmysluplnější.

grogy: ale je to pravda =) bez zadních delt to na koupáku vypadá vážně tragicky. Trenér má estetické cítění.
grogy

PříspěvekZaslal: po březen 19, 2012 11:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

guruhonza napsal:

grogy: ale je to pravda =) bez zadních delt to na koupáku vypadá vážně tragicky. Trenér má estetické cítění.

Nojo, tohle může říct normální průměrnej cvičenec na kterýho se už nabalilo nějaký to maso...ti o kterých mluvím, měli každej po 50ti kilech, takže ti neměli ani ramena jako celek, natož zadní delt A ten "trenér" byl jakože jeden z nich..s tím rozdílem že on si přečetl jeden článek na internetu tak dělal chytráka...

Ono tak jak jsem to napsal, tak už to nezní tak moc dobře jako v jejich podání..ale rozumíš mi, ne? prostě to co řešili bylo vůči jejich postavám naprosto neadekvátní......

"Vždyť je to jen bolest"

http://www.kstkurim.estranky.cz/
mahone

PříspěvekZaslal: po březen 19, 2012 11:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Grogy: Sádelníkům to může připadat směšné, ale jsou tací, kteří na sobě nemají 60kg sádla a svaly jim jdou i vidět a proto musí řešit estetiku a sklony laviček
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: po březen 19, 2012 11:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

=) neboj, rozumím ti...

no a přišli pak na ten správnej úhel, nebo ty kozy zbombardovali ze všech úhlů?

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - smrtici hlasky ve fitku.. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 55, 56, 57 ... 61, 62, 63  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: