|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| KDO VYHRAJE LETOŠNÍ ROČNÍK EXTRALIGY? |
| SPARTA |
|
16% |
[ 10 ] |
| PLZEŇ |
|
6% |
[ 4 ] |
| PARDUBICE |
|
15% |
[ 9 ] |
| LIBEREC |
|
5% |
[ 3 ] |
| Č. BUDĚJOVICE |
|
1% |
[ 1 ] |
| VÍTKOVICE |
|
5% |
[ 3 ] |
| ZLÍN |
|
3% |
[ 2 ] |
| BRNO |
|
40% |
[ 24 ] |
| KLADNO |
|
1% |
[ 1 ] |
| TŘINEC |
|
5% |
[ 3 ] |
|
| Celkem hlasů : 60 |
|
| Autor |
Zpráva |
kuše
|
Zaslal: po březen 19, 2012 6:49 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: po březen 19, 2012 7:38 pm Předmět: |
|
|
Myslím, že sparta v poslední třetině dva goly nedá, takže Brnoooooooooooooo:o)
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: po březen 19, 2012 7:48 pm Předmět: |
|
|
| Johncreasy napsal: | | Tvé přání by ti nejspíš nebyla schopna splnit ani zlatá rybka. |
Aby ta rybka nakonec nepriplula :D
Kometa 3:1
Zlin 3:0
XDDDDDDDDDDD
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po březen 19, 2012 8:10 pm Předmět: |
|
|
Smutny to osud nejlepsiho tymu zakladni casti _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: po březen 19, 2012 8:12 pm Předmět: |
|
|
jj hlavne ze Sparta velice sebevedome kritizovala Kometu, jak se raduje z postupu do play off, ze by mela mit vyssi cile. A kde sme ted :DDD
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: po březen 19, 2012 8:14 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: po březen 19, 2012 8:44 pm Předmět: |
|
|
za vsechno muze kuše!!
ne..velka gratulace do brna..zaslouzenej postup..a hodne stesti v semifinale.. _________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
kuše
|
Zaslal: po březen 19, 2012 8:55 pm Předmět: |
|
|
| owar napsal: | za vsechno muze kuše!!
ne..velka gratulace do brna..zaslouzenej postup..a hodne stesti v semifinale.. |
, dík, měl jsem dát víc golů....
jinak Brno zaslouženě vyhrálo, pro mě má docela dost dobrý šance na titul......
|
|
| nahoru |
|
 |
RoscoeArbuckle
|
Zaslal: po březen 19, 2012 10:24 pm Předmět: |
|
|
| RoscoeArbuckle napsal: | SPÁÁRTÁÁÁ ZAJEBANÁÁ JÉÉÉÉÉÉ Kometa půjde dál |
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: po březen 19, 2012 11:27 pm Předmět: |
|
|
Brno - Sparta Praha 4:1 Konečný stav série: 4:2
Zlín - Plzeň 4:2 Stav série: 3:3
Tak jsem trochu na vážkách. Brnu jsem fandil jako outsiderovi, ale na druhou stranu jsem vždycky trochu solidární vůči vítězi základní části, který vypadne příliš brzy. (Já o tom s Pardubkama vím své) Navíc, ať se to někomu líbí, nebo ne, tak Sparta je nejvyhecovanější soupeř pro kohokoliv a ten z mapy play off právě zmizel. Každopádně není důvod Kometě kazit radost, zvládla to na jedničku a je v semifinále po zásluze.
Ad Moravské týmy a řevnivost s tm spojená. Mě je to fuk Tommy...Zajímají mě Pardubice a jejich soupeř pak pouze z pohledu atraktivity, či historie vzájemných utkání z minulosti. Chci soupeře, kterému jsme něco dlužni...Plzeň, Slavia, Sparta.....nebo tým s nadsazenou sebedůvěrou. Nějaké dělení na Moravu a Čechy je legrační....jsme jako stát příliš maličcí, aby se daly brát takovéhle "lokální nesváry" vážně. Každopádně se ale ta tvá rybka ozvala a čeří hladinu. No uvidíme zítra a pozítří, jak Vítky a Zlín zabojují.
Ad Pardubice. Budu fandit, ale je třeba si přiznat, že Pardubice nikdy nebyly tým extra bojovníků. K výhře potřebovaly většinou zásadní herní a hráčskou převahu, které často i dosahovaly. Ovšem pokud jde o vyrovnané bitvy a zvláště vyvrcholení v sedmých zápasech....často mě zklamaly. Doufám, že mě zítra vyvedou z omylu.
Jo a Roscoe.....zkus si držet úroveň hecování jako my všichni.
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: po březen 19, 2012 11:39 pm Předmět: |
|
|
Ale co jsem opravdu tušil dopředu, bylo potvrzení totálního přecenění trenéra Jandače. Po základní části ho všichni odborníci volili za trenéra roku, ovšem já si říkal, že ten člověk v play off vždycky zklame. Třikrát měl k dispozici bohatý, hráčsky nadprůměrný a vysoce ambiciozní tým (Sparta, Pardubice, Liberec) a pokaždé s ním po slušné základní části ztroskotal ve vyřazovacích bojích. Základní část ale nikoho nezajímá v moment kdy skončí. Úspěch v ní se nepočítá a po všem tom velebení bude možná na základě jednoho utkání odejit. Být šéfy Sparty, skončil by určitě.
Osobně tvrdím už pět let jedno, a to že nejlepší trenér v lize je Venera.
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: út březen 20, 2012 6:44 pm Předmět: |
|
|
| Johncreasy napsal: | Kur.a to je hokej jak víno dneska. |
VÍÍÍÍTKOVICE !!!
Johne, je ten zápas někde na netu?...bo tu v severním Maďarsku to kupodivu nedávají:o)
|
|
| nahoru |
|
 |
Johncreasy

|
Zaslal: út březen 20, 2012 6:55 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: út březen 20, 2012 6:57 pm Předmět: |
|
|
To funguje jen v ČR:o (
Sleduji ten tipsport.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|