|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
grogy

|
Zaslal: po březen 19, 2012 11:43 pm Předmět: |
|
|
| mahone napsal: | | Grogy: Sádelníkům to může připadat směšné, ale jsou tací, kteří na sobě nemají 60kg sádla a svaly jim jdou i vidět a proto musí řešit estetiku a sklony laviček |
60kg sádla na sobě nemám, takže to zkus znova blbečku
jinak kdybys to četl pořádně, tak jsem psal že šlo o 50ti kilový borce, proto jejich řešení nebylo na místě, zkus si to přečíst znova, třeba to na po druhý pochopíš...
Guru-To už nevím, radši jsem šel pryč, ale tuším že se dohodli na kompromisu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
mahone
|
Zaslal: po březen 19, 2012 11:55 pm Předmět: |
|
|
Nikde sem nepsal že máš 60kg sádla zrovna ty  pak kdo blbě čte...jinak to, že to byli 50kg borci jsi mohl napsat hned na začátku. Ale stejně nechápu proč jejich řešení nebylo namístě.
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: út březen 20, 2012 12:00 am Předmět: |
|
|
| mahone napsal: | Nikde sem nepsal že máš 60kg sádla zrovna ty pak kdo blbě čte...jinak to, že to byli 50kg borci jsi mohl napsat hned na začátku. Ale stejně nechápu proč jejich řešení nebylo namístě. |
No tak vzhledem k tomu že jsi to psal mě tak to tak vypadalo....
že to byly 50kg borci jsem napsal příspěvek nad tím tvým prvním, takže jsi to viděl už i předtím moc dobře.
Proč jejich řešení nebylo na místě? protože zadní delt není potřeba nijak extra řešit, když pořádně cvičíš ramena, a už vůbec to nemusíjou řešit lidi co na sobě nemaj absolutně žádný svaly, tohle můžou řešit lidi co už trochu vypadají, ne lidi co ramena nemají, tečka.
Zapomeň na to
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: út březen 20, 2012 12:02 am Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | Viděl jsem takovejch doktorů co uměli hovno a byli tak neochotný a nepříjemný, že k tomuhle oboru nemám nijak větší respekt než k jakýmukoli jinýmu.
Každej druhej jouda si myslí, že se naučí 15 telefonních seznamů a pak si bude vozit prdel v bavoráku. Nějakým omylem se mu tím povede prolézt a skončí jako otrávenej nepříjemnej obvoďák. Fuck off. |
Tak tahle hláška stojí za to. Ty opravdu o studiu medicíny nevíš zhola nic. Pak píšeš takové hovadiny .
Nedá mi to a musím si rýpnout. Kdykoliv tu vidím nějaké tvé příspěvky, cítím v nich absolutní netoleranci a jakoukoliv neúctu k druhým lidem.
Jestli máš nějaké komplexy, řeš je jinde a ne tady tím, že budeš hulvát k druhým. To nemluvím jen o tomto příspěvku, ale shrnuji řadu příspěvků, které jsem od Tebe četl.
Každý má práv na názor, i negativní...ale chce to toleranci...
|
|
| nahoru |
|
 |
mahone
|
Zaslal: út březen 20, 2012 12:07 am Předmět: |
|
|
A, tak v tom případě jo. To že to neřešíš ty, neznamená že to neřeší jiní
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: út březen 20, 2012 12:16 am Předmět: |
|
|
| mahone napsal: | | A, tak v tom případě jo. To že to neřešíš ty, neznamená že to neřeší jiní |
Napsal bych ti to znova ale už mě to fakt nebaví..
Kdybych ti řekl že dotyčnej člověk necvičí nohy ani záda, furt by bylo izolovaný cvičení zadního deltu na místě?
Zkus to zítra po pořádným spánku, a vydatný snídani přečíst znova, bude to tak nejlepší
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: út březen 20, 2012 12:18 am Předmět: |
|
|
Grogy nemá to zmyseľ, však je isté že mahoney je práve ten ich pseudotréner _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
grogy

|
Zaslal: út březen 20, 2012 12:27 am Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | Grogy nemá to zmyseľ, však je isté že mahoney je práve ten ich pseudotréner |
Asi budeš mít pravdu Turakame...ono už stačí když se podíváš na ty jeho ostatní příspěvky....kašlu na to
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnold Strong
|
Zaslal: út březen 20, 2012 1:59 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: út březen 20, 2012 8:35 am Předmět: |
|
|
| jnerez napsal: | Tak tahle hláška stojí za to. Ty opravdu o studiu medicíny nevíš zhola nic. Pak píšeš takové hovadiny .
Nedá mi to a musím si rýpnout. Kdykoliv tu vidím nějaké tvé příspěvky, cítím v nich absolutní netoleranci a jakoukoliv neúctu k druhým lidem.
Jestli máš nějaké komplexy, řeš je jinde a ne tady tím, že budeš hulvát k druhým. To nemluvím jen o tomto příspěvku, ale shrnuji řadu příspěvků, které jsem od Tebe četl.
Každý má práv na názor, i negativní...ale chce to toleranci... |
Ty jsi medik?
A zase ty komplexy! Vážně bych se po těch ~15 letech na internetech rád dozvěděl jaký mám komplexy, ale bohužel mi to nikdy žádnej z těch nýmandů co s nima tak rádi argumentují nikdy nedokázal říct :P
Arnold: a proto jsou tělocvikáři takoví retardi, žejo? Sorry, ale FTVS fakt není škola pro žádný Einsteiny. Anatomie je možná těžká, ale je to pořád jen šprtání se telefonního seznamu nazpaměť. S tím rozdílem, že na medicíně je těch seznamů asi 500, a na FTVS jeden, a ještě na to ti lidi mají čtyři roky
|
|
| nahoru |
|
 |
marash
|
Zaslal: út březen 20, 2012 10:38 am Předmět: |
|
|
Octopuss:
Já teda nejsem ani medik, ani tělocvikář, takže se nechci nikoho zastávat.. Ale ty jsi prostě vyplatlanej dement! Já bych chtěl vydět, co ty jsi v životě dokázal a jakou máš školu, asi to bude velký hovno, když jediný co umíš je kritizovat všechno a každýho kolem sebe.
|
|
| nahoru |
|
 |
petr616
|
Zaslal: út březen 20, 2012 10:47 am Předmět: |
|
|
| marash napsal: | Octopuss:
Já teda nejsem ani medik, ani tělocvikář, takže se nechci nikoho zastávat.. Ale ty jsi prostě vyplatlanej dement! Já bych chtěl vydět, co ty jsi v životě dokázal a jakou máš školu, asi to bude velký hovno, když jediný co umíš je kritizovat všechno a každýho kolem sebe. |
Nechte ho chudaka, ja nevim proc ho tady nidko nema rad, takovej milej a inteligentni kluk...
|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: út březen 20, 2012 12:55 pm Předmět: |
|
|
Octopuss: ty jsi opravdu mega hlupák...tobě fakt nemá cenu nic říkat....
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: út březen 20, 2012 1:41 pm Předmět: |
|
|
| marash napsal: | Octopuss:
Já teda nejsem ani medik, ani tělocvikář, takže se nechci nikoho zastávat.. Ale ty jsi prostě vyplatlanej dement! Já bych chtěl vydět, co ty jsi v životě dokázal a jakou máš školu, asi to bude velký hovno, když jediný co umíš je kritizovat všechno a každýho kolem sebe. |
Aha, takže pokud člověk nemá osm titulů a pětkrát nevyhrál olympiádu, nemá nárok nic kritizovat
nerez: A jsi teda medik? Šlápnul jsem ti na palec? :P
|
|
| nahoru |
|
 |
kid
|
Zaslal: út březen 20, 2012 2:40 pm Předmět: |
|
|
| grogy napsal: | | mahone napsal: | Nikde sem nepsal že máš 60kg sádla zrovna ty pak kdo blbě čte...jinak to, že to byli 50kg borci jsi mohl napsat hned na začátku. Ale stejně nechápu proč jejich řešení nebylo namístě. |
No tak vzhledem k tomu že jsi to psal mě tak to tak vypadalo....
že to byly 50kg borci jsem napsal příspěvek nad tím tvým prvním, takže jsi to viděl už i předtím moc dobře.
Proč jejich řešení nebylo na místě? protože zadní delt není potřeba nijak extra řešit, když pořádně cvičíš ramena, a už vůbec to nemusíjou řešit lidi co na sobě nemaj absolutně žádný svaly, tohle můžou řešit lidi co už trochu vypadají, ne lidi co ramena nemají, tečka.
Zapomeň na to |
No vy tu tomu zase dáváte na prdelní díru
Všechno špatně...
Kdyby měli zčátečníci cvičit jediný cvik na ramena, tak by to mělo být právcě na zadní delty. V běžném tréninku ramen je velký problém zadní hlavu adekvátně zapojit, ta přední ja naopak zatěžována až až....
Vůbec tenhle topik je trochu úchylný, smát se neznalosti (možná i blbosti) druhých je smutná zábava.....
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|