Profesionální modelling a dieta! Prosím o radu!!

Jdi na stránku 1, 2  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Profesionální modelling a dieta! Prosím o radu!!  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Profesionální modelling a dieta! Prosím o radu!!
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
hrncir39

PříspěvekZaslal: po březen 19, 2012 3:59 pm    Předmět: Profesionální modelling a dieta! Prosím o radu!! Odpovědět s citátem

Dobrý den,

na doporučení bratra se obrácím na tento portál s dotazem. Je mi 21 let, a pátým rokem se věnuji modelingu v zahraničí. Nyní jsem ale kvůli jiné práci neměla čas a připrala jsem. Měřím 174cm, váha 57kg. Toto je normální váha prodívku mého věku, bohužel ne profesionálního modelingu.

Jenže za 4 týdny mě čeká důležitá práce v Sinagpuru na kterou se musím připravit. Jde o mezinárodní soutěž fashion weeku. Znamená mít "správné" míry avšak se může zdýt moje váha absolutně v pořádku potřebuji zhubnut boky, stehna a bricho. Tentokát moje strava ani dieta nic moc neučinkuje a už nevím tedy nejrychleji tělo připravit.

Chtěla bych zhubnout cca. 4kg, což je tedy 1kg týdně. Jsem schopná denně cvičit nebo běhat,dodržovat jídelníček ale potřebuji poradit od někoho zkušenějšího. Můj zdravotní stav je velmi dobrý, vím že takto rychle zhodit bude extrémní dieta ale stojí mi to za to.

Poprosím o zdržení komentářů, že jsem "nemocná" a že nemám co hubnout apod. Moje váha dříve byla přirozeně nízká okolo 51kg.

V případě dotazů nebo konkrítních otázek ráda odpovím.

Děkuji za uřitečné rady, které bych se mohla chytnout a podělit se s vámi o výsledek!!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
RavenStalker

PříspěvekZaslal: po březen 19, 2012 8:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pokud se ti to nedaří už hubnout tak můžeš mít zpomalený metabolismus, takže by ho to chtělo zrychlit a potom zhubnout, nevím jestli do měsíce se to dá ale asi jo, určitě ti někdo poradí, vyhodit večerní sacharidy a pohrát si s nima, aerobku ráno na lačno, přidat bílkoviny atd.

A na váhu se vys... důležité je jak vypadáš, míry a tak. Nebo to vás i váží?

Jak jsi hubla doteď ? Co jíš, jak moc denně makáš atd.?
Douglas

PříspěvekZaslal: po březen 19, 2012 9:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Chtel jsem napsat, at si zajdes za nejakym trenerem, vyhledat si nejake reference by asi nebyl problem, a ten te tema ctyrma tynama v klidu a v pohode provede, jde-li jen o vahu, kilo za tyden muze byt z veci casti vicemene jen otazka pitneho rezimu. Pri prijmu z modelingu nekde na v Singapuru by to financne nebyl problem a vyhnes se metode pokus-omyl, ktrera te zakonite v te prehrsli rad tady na foru ceka. NIcmene jsem narazil na posledni vetu s tim delenim se o dosazene vysledky a myslim, ze to forum neni az tak blby napad. Postni proto nejprve fotky aktualni postavy.
Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
jirdano

PříspěvekZaslal: po březen 19, 2012 9:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

určitě je to pravda s tim metabolismem, ač se ti to může příčit, dal bych jeden den, kdy do sebe natlačíš velký množství komplexních sacharidů (třeba několik talířů rejže a podobně) a až pak dietu a další věc vyzkoušel bych "chlapskej" trénink s váhama, to by mělo mít rychle viditelný výsledky
Moocha

PříspěvekZaslal: po březen 19, 2012 9:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jaká rejže? Já bych zašel do mekáče
Mablung

PříspěvekZaslal: po březen 19, 2012 10:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jirdano napsal:
určitě je to pravda s tim metabolismem, ač se ti to může příčit, dal bych jeden den, kdy do sebe natlačíš velký množství komplexních sacharidů (třeba několik talířů rejže a podobně) a až pak dietu a další věc vyzkoušel bych "chlapskej" trénink s váhama, to by mělo mít rychle viditelný výsledky

Ehm. Blbá rada s tím tréninkem. Ona nepotřebuje svaly. Nechce svaly. Potřebuje vypadat jako kožené ramínko na šaty. Kost a kůže.

Normálně by mělo zabrat tvrdé několikahodinové sportování, jenže z cyklistiky či podobných sportů by ti zesvalnatěly stehna.
Nevim.
hrncir39

PříspěvekZaslal: po březen 19, 2012 11:39 pm    Předmět: Profesionální modelling a dieta! Prosím o radu!! Odpovědět s citátem

Děkuju za rady. Hledala jsem další na internetu a všude je napsáno něco jiného. Od ovocných diet, hladovky po sacharidové vlny :-D

Moje strava byla díky nové práci v Česku náročná časově. Vynechávala jsem jídla, takže sem jedla veřer nebo šáhla po sladkém, chut zahnala gumovýma medvídkama :-D možná to znáte, když Vás přepadně veřer hlad. Do toho jsem chodila do posilky, dvakrát týdně spíš cardio to mě ale nestačí. Vím, že potřebuju asi nějakou dřinu protože jsem přirozeně zvyklá se pohybovat celý den. Ale vždy jsem jedla velmi zdravě, ovocné štávy, kvalitní bio potraviny apod. až na poslední měsíc :-/

Takze bych to viděla nejrozuměji na to, že bud si "najmu" trenera a nebo to vzládnu následovně.

- vyřadím sacharidy (pecivo, testoviny, sladkosti, jogurty, apd.)
- bez soli připravené maso nebo tunák?
- zelenina syrova,varena
- ovoce? nevím jen kolik a co aby to nebyly zbytecny cukry

Jako doplněk na spalování mi dnes pčisel LIPO 6 (nejake zkusenosti??)
a brácha mi muze dát protein bez sacharidů, ale NECHCI NABRAT SVALY, tak nevim jestli je to dobrej napad :-P

Budu ráno cvicit cardio, vecer zabehat a do sauny. Jendou tydne plavani a yoga na protahnuti, nechci zas telo stresovat nebo si pokazit metabolismus nadobro.

I tak asi potrebuju fakt nekoho kdo mi udela jidelnicek, toto je spis fyzikalni vypocet kolik telo dokaze splalit tuky a kolik stratit vody. Nemuzu pribirat na svalech, hl. mi jde o objem, o míry ne tak o vahu! Jsem z Olomouce, nemá někdo tip na koho se tu obrátit?

Dekuji za odpovedi. Z osobních duvodu foto zverejnovat nebudu, kazdopadne sdelim prubeh, vysledek at pomuzu treba dalsim.
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: út březen 20, 2012 8:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung napsal:
Normálně by mělo zabrat tvrdé několikahodinové sportování, jenže z cyklistiky či podobných sportů by ti zesvalnatěly stehna.
Nevim.

S minimálním kalorickým příjmem zase tak moc ne
idoktor

PříspěvekZaslal: út březen 20, 2012 8:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Píšu sem se sebezapřením, co bych udělal:
Jídelníček typu kilo až kilo a půl zeleniny, půl kila masa (kuřecí prsa, krůtí prsa, hovězí svíčková, mořská ryba) na den. Trocha olivovýho oleje k té zelenině. Rozděleno do sedmi +- stejných dávek. Nebát se jíst ani večer, klidně hodinu před spanim. 1x tydně "nacukrovat" míto zeleniny tak 300g rýže. Na protein se vyser, z Lipo ti možná bude blbě takže opatrně.
Cvičení aerobní:posilování 2:1 - 5x týdně. Plavat nechoď. Cvičení musí být galeje! Žádný probíhání po parku ale tvrdá práce, intervaly, sprinty. Deset dnů před tím tvým vystoupení už žádný cvičení, ani aerobka, nic, sedm dnů před bych přestal solit. A v ideálním případě týden před až týden po té soutěži nebudeš mít menzes :-) GL
Jo a zapoměl jsem: hekto pekto mekto, no dobře, aspoň tři litry vody na den průběžně.
deiw

PříspěvekZaslal: út březen 20, 2012 3:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já určitě rady dávat nebudu, ale když je zmíněná Olomouc - tam má fitko Pavol Jablonický, ne? Jen takový nápad...
Seva98

PříspěvekZaslal: út březen 20, 2012 4:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vis o strave o dost vice, nez kdyz tu pise nekdo a vyptava se vsechno. V par vecech mas jeste sice bordel (jako nazor budu brat protein, naberu za mesic kopu svalu), ale vesmes je vse ok. Navic to vypada, ze ti jde o neco serioznejsiho. Tak si toho trenera zaplat, nejlepe nekoho, kdo opravdu bude vedet co dela a ne kdo te bude mit na mesic jako pokusneho kralika a pak budes tyden pred odjezdem ve stresu, protoze si se nepohla z mista.

Jak uz tu nekdo vyse psal, muzes zkusit kontaktovat Pavola Jalbonickeho, nevim jaka tam bude cena, ale hlavne tam jsou ty zkusenosti dlouholete.

http://www.firmy-olomouc.eu/f372629-profi-studio-jablonicky--s-r-o--olomouc-povel-fitness-centra/

https://www.zonetraininglog.com
hrncir39

PříspěvekZaslal: út březen 20, 2012 4:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Děkuju za radu. O panu Jablonickým jsem slyšela a o jeho fitness centrum Relax. Ozvu se mu dnes a uvidíme :-)
Rostislaw

PříspěvekZaslal: út březen 20, 2012 5:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jirdano napsal:

Tím to se určitě neřiť.
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: út březen 20, 2012 7:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rostislaw napsal:
jirdano napsal:

Tím to se určitě neřiť.

To co napsal Jirdano je samozřejmě blbost a poku má v úmyslu dále šířit takové bludy, doporučil bych mu spojit se s RANDEM.
jirdano

PříspěvekZaslal: út březen 20, 2012 9:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:

To co napsal Jirdano je samozřejmě blbost a poku má v úmyslu dále šířit takové bludy, doporučil bych mu spojit se s RANDEM.

co je konkrétně špatnýho na podpoření metabolismu a tréninku s váhama? ///v případě nedorozumění tim tréninkem sem nemyslel že rychle schodí ale že za krátkou dobu když se zpevněj svaly postava vypadá vizuálně líp-pokud se bojí svalů, tak stačí mrknout na fitnessky typu j. n. lee, ch. halkiopoulos etc ....nehádam se, jen se ptam

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Profesionální modelling a dieta! Prosím o radu!! Jdi na stránku 1, 2  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: