Profesionální modelling a dieta! Prosím o radu!!

Jdi na stránku Předchozí  1, 2

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Profesionální modelling a dieta! Prosím o radu!!  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Profesionální modelling a dieta! Prosím o radu!!
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: út březen 20, 2012 9:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kdyby chtěli na molech fitnessky, tak mají fitnessky... ale oni chtěj modelky...
hrncir39

PříspěvekZaslal: st březen 21, 2012 1:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Presne tak. Je dulezite mit svaly, i jako vyhubla modleka musi mit svaly a ne tuk. Ve svete to je jiné v modelingu nez u nas v CR!

Vetsina lidi si myslí, že ty vyhublé modelky nejí, ale opak je pravdou. Je to discipína, cvičení a vyvážený jídelníček.

Avšak já jak sklouznu doma k normální stravě, je to problém. S tím spomaleným metabolismem souhlasím. Tedka začnu pořádně makat, jíst zeleninu a maso.

S panem Jablonickým se domluvíme na tréninku, se stravou mi snad dobře poradí. Doufám, v dobrý výsledek..

Díky. Ozvu se jak sem dopadla a pokud úspěšně, sdělím zkušenosti.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Cratach

PříspěvekZaslal: st březen 21, 2012 4:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
Rostislaw napsal:
jirdano napsal:
určitě je to pravda s tim metabolismem, ač se ti to může příčit, dal bych jeden den, kdy do sebe natlačíš velký množství komplexních sacharidů (třeba několik talířů rejže a podobně) a až pak dietu a další věc vyzkoušel bych "chlapskej" trénink s váhama, to by mělo mít rychle viditelný výsledky

Tím to se určitě neřiť.

To co napsal Jirdano je samozřejmě blbost a poku má v úmyslu dále šířit takové bludy, doporučil bych mu spojit se s RANDEM.
Vyhod prvni 2 pismena nicku a "d" presun z pozice druhyho pismene od zacatku na pozici druhy pismeno od konce - a pak muzes smazat muj trapny OT, ktery jsem si nemohl odpustit
Tomkins

PříspěvekZaslal: po březen 26, 2012 5:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Cratach napsal:
Deadlift napsal:
Rostislaw napsal:
jirdano napsal:
určitě je to pravda s tim metabolismem, ač se ti to může příčit, dal bych jeden den, kdy do sebe natlačíš velký množství komplexních sacharidů (třeba několik talířů rejže a podobně) a až pak dietu a další věc vyzkoušel bych "chlapskej" trénink s váhama, to by mělo mít rychle viditelný výsledky

Tím to se určitě neřiť.

To co napsal Jirdano je samozřejmě blbost a poku má v úmyslu dále šířit takové bludy, doporučil bych mu spojit se s RANDEM.
Vyhod prvni 2 pismena nicku a "d" presun z pozice druhyho pismene od zacatku na pozici druhy pismeno od konce - a pak muzes smazat muj trapny OT, ktery jsem si nemohl odpustit

Chvíli mi to trvalo :)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Profesionální modelling a dieta! Prosím o radu!! Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Rychle na stránku:

Přejdi na: