|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Zajímáte se někdo o nějaké bojové umění? |
| Ano,hrozně mě to žere... |
|
84% |
[ 38 ] |
| Ne,je to kravina |
|
15% |
[ 7 ] |
|
| Celkem hlasů : 45 |
|
| Autor |
Zpráva |
Apofis

|
Zaslal: ne říjen 31, 2004 10:12 pm Předmět: Bojové umění |
|
|
Chtěl jsem se zeptat jestli někdo z vás kulturistů nedělá nějaké
bojové umění,znám jenom Flexe Whelera nebo jak se to píše a mě..:))
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
medded

|
Zaslal: ne říjen 31, 2004 10:16 pm Předmět: Re: Bojové umění |
|
|
| Apofis napsal: | Chtěl jsem se zeptat jestli někdo z vás kulturistů nedělá nějaké
bojové umění,znám jenom Flexe Whelera nebo jak se to píše a mě..:)) |
Kdysi davno jsem delal ninjutsu, ale to jsem byl schopny udelat hvezdu na jedne ruce, ted jsem jen vepr. _________________ ***
|
|
| nahoru |
|
 |
zacatecn1k

|
Zaslal: ne říjen 31, 2004 10:17 pm Předmět: |
|
|
u koho si to delal? _________________ My girlfriend said I was a pedophile, I think it's a pretty big word for a 12 year old..
|
|
| nahoru |
|
 |
medded

|
Zaslal: ne říjen 31, 2004 10:20 pm Předmět: |
|
|
| zacatecn1k napsal: | | u koho si to delal? |
Normalne v bujinkanu u Pokorneho a Slavika (prisel mi nezmerne lepsi, nemuzu si pomoct). A jednou jsem se byl podivat v neverejnem spolku a tam me nechteli. _________________ ***
|
|
| nahoru |
|
 |
zacatecn1k

|
Zaslal: ne říjen 31, 2004 10:23 pm Předmět: |
|
|
good _________________ My girlfriend said I was a pedophile, I think it's a pretty big word for a 12 year old..
|
|
| nahoru |
|
 |
medded

|
Zaslal: ne říjen 31, 2004 10:25 pm Předmět: |
|
|
Takys to nekdy cvicil? Ze bychom se tam nekdy videli? :-) _________________ ***
|
|
| nahoru |
|
 |
zacatecn1k

|
Zaslal: ne říjen 31, 2004 10:27 pm Předmět: |
|
|
i to je mozny _________________ My girlfriend said I was a pedophile, I think it's a pretty big word for a 12 year old..
|
|
| nahoru |
|
 |
medded

|
Zaslal: ne říjen 31, 2004 10:30 pm Předmět: |
|
|
Wow :-)
Takze oba zmlaceni stejnym bambusovym mecem :-D To je nahodicka :-)) _________________ ***
|
|
| nahoru |
|
 |
zacatecn1k

|
Zaslal: ne říjen 31, 2004 10:32 pm Předmět: |
|
|
shinaji sem dostal od Pavla jen jednou poradne a to do 2 prstu na ruce, dva dny predtim nez sme leteli do Japonska, celou dobu sem mel dva prsty uplne v hajzlu _________________ My girlfriend said I was a pedophile, I think it's a pretty big word for a 12 year old..
|
|
| nahoru |
|
 |
medded

|
Zaslal: ne říjen 31, 2004 10:36 pm Předmět: |
|
|
Pekne :-)
Ja dostal snad pokazde, kdyz jsme to delali :-) To byly slincy pres cela zada, auuu :-) _________________ ***
|
|
| nahoru |
|
 |
Teti

|
Zaslal: ne říjen 31, 2004 11:14 pm Předmět: |
|
|
Já dělal chvilku klasickej box a teďka chci zkusit kontaktní karate, prostě mě to baví, takový dobrý odreagování a vybití vzteku. Asi by mě nebavilo učit se nějaký chvaty atd. tohle je takový mnohem akčnější a za chvilku se dá naučit mnohem víc. Nejde mi o žádný bitky. _________________ A tak snadno se s ním přec vysává! Nejlépe, zavěsíme-li jej za popruh na rameno. Díky turbootáčkám se zdá neskutečně lehký, vlastně se sám v bytě vznáší!
|
|
| nahoru |
|
 |
Ahmad

|
|
| nahoru |
|
 |
Mike Tyson
|
Zaslal: po listopad 01, 2004 2:23 pm Předmět: |
|
|
| Ibrahim Ahmad Al Mudhasil napsal: | Muay Thai |
u koho a jak dlouho?
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
|
| nahoru |
|
 |
Misisko
Moderátor

|
Zaslal: po listopad 01, 2004 3:44 pm Předmět: |
|
|
sumo _________________ [img:6beeb4514f]http://img.photobucket.com/albums/v215/Odor/SumoBasho.gif[/img:6beeb4514f]
The Vision of a Champion is someone who is Bent Over, Drenched in Sweat, at the Point of Exhaustion, When No One Else is Watching
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|