|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
nick57
|
Zaslal: st březen 21, 2012 10:29 pm Předmět: Problém s váhou |
|
|
Dobrý večer,
chtěl bych se zeptat jestli s tohoto jídelníčku mám možnost vůbec přibrat. Zatím Vážim 66kg a měřím 180cm,
7:30-Ovesné vločky s mlékém
10:00-tmavé pečivo a jablko
11:30-Co škoda dá
15:00-Ovesné vločky
18:00-Rýže (těstoviny +kureci maso,tunák, nebo sardinky
30min.-před spaním rohlík/chleba s tvarohem+med/marmeláda
Do posilovny chodím každý den kolem 15-18hod.
Chci se zeptat jestli mám s takto udělaným jídelníčkem možnost přibrat na váze. A případně po jaké době začnu přibírat. Diky
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Bomberguy
|
Zaslal: st březen 21, 2012 10:36 pm Předmět: |
|
|
Aby ti někdo mohl odpovědět, musíš napsat v jakém množství daná jídla konzumuješ. Ovesné vločky jsou fajn, ale je rozdíl když jich sníš dvě stě gramů, nebo dvě lžičky..
každopádněbych k dopolední svačině dal pořádnou šunku se sýrem a na večer nechal samotnej tvaroh,dejme tomu ochucenej nějakou marmeládou aby se to dalo sníst, bez pečiva...
|
|
| nahoru |
|
 |
Prasopes.

|
Zaslal: čt březen 22, 2012 8:51 am Předmět: Re: Problém s váhou |
|
|
I bez jakéhokoliv množství ti rovnou můžu říct, že nepřibereš ... nebo minimálné nepřibereš žádné svaly. _________________ Bolest je jen psychická záležitost.
|
|
| nahoru |
|
 |
Janze
|
Zaslal: čt březen 22, 2012 9:14 am Předmět: |
|
|
Jistěže máš šanci s takovým jídelákem přibrat, Prasopes to zas vidí moc černě. Pokud "co škola dá" znamená školní oběd, tak stačí trochu poupravovat svačinky, zamyslet se nad množstvím ovoce a zeleniny a bude to úplně ok. Ale nedals moc informací, navíc každej reaguje jinak, takže očekávat, že ti někdo vyvěští z křišťálové koule, kdy začneš přibírat, je nesmysl :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Prasopes.

|
Zaslal: čt březen 22, 2012 9:43 am Předmět: |
|
|
Vzhledem k postave 66kg/180cm si dokážu představit jak blbě se mu nabírá. Vzhledem k tomu, že žere mín, jak moje 6ti letá neteř, tak pochybuju, že reálně může cokoliv nabrat.
Černě to rozhodně nevidím.
7:30- téměř žádné bílkoviny (do 10g)
10:00- žádné bílkoviny
11:30 tady bude bílkovin taky pomálu (do 15g)
15:00- žádné bílkoviny
18:00- bílkovin pomálu (do 15g)
30min.- pár bílkovin (do 20g bych řekl)
už jenom zběžně je vidět, že má někde kolem 50g bílkovin a to jsem mu ještě hodně nadsazoval...s tímhle nepřibere ani prd. _________________ Bolest je jen psychická záležitost.
|
|
| nahoru |
|
 |
nick57
|
Zaslal: čt březen 22, 2012 1:35 pm Předmět: |
|
|
Tak opravdu už nevím co mám jíst jednou mi někdo řekně tak podruhe zase jinak  nemohl by mi tady někdo napsat co přesně v jaký čas jíst aby v tom bylo co nejvíce bílkovin? Diky
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: čt březen 22, 2012 1:37 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
nick57
|
Zaslal: čt březen 22, 2012 1:54 pm Předmět: |
|
|
A to je ono todle čtu všude možně. Potřeboval bych vědět v jaky čas mám co jíst, todle už jsem četl.
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: čt březen 22, 2012 1:59 pm Předmět: |
|
|
Ale borče, v tom článku je i vzorovej jídelníček, takže si to pročti znovu. A tady máš další kvalitní vzrovej jídelníček:
http://kulturistika.ronnie.cz/c-5262-testosteronova-vyziva-iii.html _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
nick57
|
Zaslal: čt březen 22, 2012 2:07 pm Předmět: |
|
|
Aha sorry toho jednoho odkazu jsme si nevšiml a nechtě jsem spustil 2x jeden a ten samy ;-) ale tak asi to nebude jediný jidelníček, ale kdyby měl někde chut jsem napsat co mám ještě v jaký čas jíst budu jen rád. Nemužu jíst každy den jedno a to same to bych se s toho pak poblul.
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: čt březen 22, 2012 2:13 pm Předmět: |
|
|
S tímhle přístupem to radši hned zabal, je to v tvym případě zbytečně investovaná energie. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
nick57
|
Zaslal: čt březen 22, 2012 2:18 pm Předmět: |
|
|
Já si to četl! A věř tomu, že se snažím přibrat na váze už pěkně dlouho, konečně se ted snažím dát nějake jídelníčky do kupy a tam je málo toho tam zas tam toho atd... vím, že potřebuji denně mít v jídle kolem 130g bílkovin. Ale když nevim v čem je kolik bílkovin, tak si asik těžko udělám jídelníček podle sebe  čelt jsem si všechny odkazy
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: čt březen 22, 2012 2:24 pm Předmět: |
|
|
a dup dup nozickou! studuj,rozmyslaj _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: čt březen 22, 2012 2:26 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: čt březen 22, 2012 2:30 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | bam baby |
no tys tomu zas nasadil korunku
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|