|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
urbyucko
|
Zaslal: pá březen 16, 2012 7:32 am Předmět: výživa pro chrupavku |
|
|
Dobrý den přeji a chtěl bych Vás poprosit o radu.
Bohužel mě začalo v této době bolet hodně koleno, doktor mě poslal na magnetickou rezonanic a tam zjistili, že mám v koleni nízkou chrupavku.Bohužel se chrupavka neobnovuje, tak mi v 22 letech hrozí do budoucna výměna kolenního kloubu za umělý.Chtěl bych Vás tedy poprosit o Vaší radu, jestli nemáte s tímto někdo podobné zkušenosti nebo popř. jaká výživa by byla dobrá "skoro pro žádnou" chrupavku.Zda by něco mohlo pomoci nebo ne.Děkuji za odpověď
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
refi

|
Zaslal: pá březen 16, 2012 9:46 am Předmět: |
|
|
Já myslim, že pokud jí máš už pryč tak ti žádnej preparát nepomůže. Možná by ale nebylo na škodu si něco načíst o ACP - léčba krevní plazmou. Je to sice drahé, ale funguje to.
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: pá březen 16, 2012 9:57 am Předmět: |
|
|
| refi napsal: | | Já myslim, že pokud jí máš už pryč tak ti žádnej preparát nepomůže. Možná by ale nebylo na škodu si něco načíst o ACP - léčba krevní plazmou. Je to sice drahé, ale funguje to. |
nefunguje, je to jeden velkej podvod a tahání peněz z lidí
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: pá březen 16, 2012 10:11 am Předmět: |
|
|
Mám hodně zkušeností s Animal flex. Je to skvělý preparát. Jenom nevím, zda pomůže i tobě.
|
|
| nahoru |
|
 |
Prasopes.

|
Zaslal: pá březen 16, 2012 10:42 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
refi

|
Zaslal: pá březen 16, 2012 11:20 am Předmět: |
|
|
| Octopuss napsal: | | refi napsal: | | Já myslim, že pokud jí máš už pryč tak ti žádnej preparát nepomůže. Možná by ale nebylo na škodu si něco načíst o ACP - léčba krevní plazmou. Je to sice drahé, ale funguje to. |
nefunguje, je to jeden velkej podvod a tahání peněz z lidí |
A jak je tvoje tvrzení podložený ? Já zatim slyšel samoiu chválu..
|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: pá březen 16, 2012 11:33 am Předmět: |
|
|
Tak na nějakou entezopatii by to mohlo pomoct,ale jak to má dát do hromady chrupavku?:) _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: ne březen 18, 2012 8:09 am Předmět: |
|
|
| refi napsal: | | Octopuss napsal: | | refi napsal: | | Já myslim, že pokud jí máš už pryč tak ti žádnej preparát nepomůže. Možná by ale nebylo na škodu si něco načíst o ACP - léčba krevní plazmou. Je to sice drahé, ale funguje to. |
nefunguje, je to jeden velkej podvod a tahání peněz z lidí |
A jak je tvoje tvrzení podložený ? Já zatim slyšel samoiu chválu.. |
Osobní zkušenost.
Plus při ceně 4000Kč za injekci je to jeden velkej kšeft.
|
|
| nahoru |
|
 |
refi

|
Zaslal: pá březen 23, 2012 7:40 am Předmět: |
|
|
A jak je tvoje tvrzení podložený ? Já zatim slyšel samoiu chválu..[/quote]
Osobní zkušenost.
Plus při ceně 4000Kč za injekci je to jeden velkej kšeft.[/quote]
A kam sis to nechal píchat ? Já mám v háji kolenní chrupavku v háji.
Ještě jsem slyšel o nějakejch injekcích kolem 1000 za jednu... mělo by se jich tam poslat 5, každej tejden jednu. měla by to být nějaká výživa pro klouby. Nějaká zkušenost ??
|
|
| nahoru |
|
 |
V.comT
|
Zaslal: st září 10, 2014 4:27 pm Předmět: Re: výživa pro chrupavku |
|
|
| urbyucko napsal: | Dobrý den přeji a chtěl bych Vás poprosit o radu.
Bohužel mě začalo v této době bolet hodně koleno, doktor mě poslal na magnetickou rezonanic a tam zjistili, že mám v koleni nízkou chrupavku.Bohužel se chrupavka neobnovuje, tak mi v 22 letech hrozí do budoucna výměna kolenního kloubu za umělý.Chtěl bych Vás tedy poprosit o Vaší radu, jestli nemáte s tímto někdo podobné zkušenosti nebo popř. jaká výživa by byla dobrá "skoro pro žádnou" chrupavku.Zda by něco mohlo pomoci nebo ne.Děkuji za odpověď |
Mám stejný problém. Mi zjistili při ASK prasklou chrupavku. Provedli shaving chrupavky a odstranění vyštíplého kousku. Závěr je takový, že mám chrupavku v koleni na vnitřní straně ze 2/5 pryč. Dnes jsem si objednal Animal Flex a ještě mám podstoupit léčbu s aplikací nějakých injekcí přímo do kloubu. Na ten Animal Flex jsem moc zvědavý. Od kamaráda jsem na to slyšel samou chválu. _________________ Remember Columbine!
|
|
| nahoru |
|
 |
tarzos
|
Zaslal: st září 10, 2014 4:32 pm Předmět: Re: výživa pro chrupavku |
|
|
| V.comT napsal: | | urbyucko napsal: | Dobrý den přeji a chtěl bych Vás poprosit o radu.
Bohužel mě začalo v této době bolet hodně koleno, doktor mě poslal na magnetickou rezonanic a tam zjistili, že mám v koleni nízkou chrupavku.Bohužel se chrupavka neobnovuje, tak mi v 22 letech hrozí do budoucna výměna kolenního kloubu za umělý.Chtěl bych Vás tedy poprosit o Vaší radu, jestli nemáte s tímto někdo podobné zkušenosti nebo popř. jaká výživa by byla dobrá "skoro pro žádnou" chrupavku.Zda by něco mohlo pomoci nebo ne.Děkuji za odpověď |
Mám stejný problém. Mi zjistili při ASK prasklou chrupavku. Provedli shaving chrupavky a odstranění vyštíplého kousku. Závěr je takový, že mám chrupavku v koleni na vnitřní straně ze 2/5 pryč. Dnes jsem si objednal Animal Flex a ještě mám podstoupit léčbu s aplikací nějakých injekcí přímo do kloubu. Na ten Animal Flex jsem moc zvědavý. Od kamaráda jsem na to slyšel samou chválu. |
S těma injekcema do kolene pak napiš, jak to dopadlo. Prý na něco podobného přišli nedávno v nemocnici ve Znojmě, ale ještě jsem nepotkal nikoho, kdo by to podstoupil. _________________ Dokud matka funí, zůstaneme u ní!
|
|
| nahoru |
|
 |
V.comT
|
Zaslal: st září 10, 2014 4:39 pm Předmět: |
|
|
Já předpokládám, že to budou injekce s kyselinou hylauronovou, což už se nějakou dobu běžně používá. V pátek jdu na kontrolu a vytahovat stehy, nejspíš už dostanu i první "včelu", tak potom dám vědět. _________________ Remember Columbine!
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: st září 10, 2014 7:28 pm Předmět: Re: výživa pro chrupavku |
|
|
| V.comT napsal: | | urbyucko napsal: | Dobrý den přeji a chtěl bych Vás poprosit o radu.
Mám stejný problém. Mi zjistili při ASK prasklou chrupavku. Provedli shaving chrupavky a odstranění vyštíplého kousku. Závěr je takový, že mám chrupavku v koleni na vnitřní straně ze 2/5 pryč. Dnes jsem si objednal Animal Flex a ještě mám podstoupit léčbu s aplikací nějakých injekcí přímo do kloubu. Na ten Animal Flex jsem moc zvědavý. Od kamaráda jsem na to slyšel samou chválu. | ¨¨
Animal flex je dobrý a se svou dysplazií kyčle to dlabu a pomáhá to. Nicméně, neočekávej od toho, že ti to tu chrupavku spraví. Maximálně to tak zakonzervuje stav a zabrání dalšímu poškozování.
|
|
| nahoru |
|
 |
V.comT
|
Zaslal: st září 10, 2014 9:49 pm Předmět: |
|
|
Mablung:Jj, já vím, že chrupavka už nedoroste. Mi bylo řečeno, že díky vhodné kloubní výživě ta chrupavka zpevní a nebude tak náchylná na obrušování. A vidím, že máš taky dobrou zkušenost s Animal Flexem, tak snad jsem neprohloupil s výběrem. _________________ Remember Columbine!
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: čt září 11, 2014 10:14 am Předmět: |
|
|
| V.comT napsal: | Mablung:Jj, já vím, že chrupavka už nedoroste. Mi bylo řečeno, že díky vhodné kloubní výživě ta chrupavka zpevní a nebude tak náchylná na obrušování. A vidím, že máš taky dobrou zkušenost s Animal Flexem, tak snad jsem neprohloupil s výběrem. |
Dva doktoři, nezávisle na sobě, ortoped a revmatolog, mi doporučili Piascledine. Zkus se podívat i po tomhle. Je to na předpis, ale mě to teď předepisuje obvodní. Stejně si to totiž platíš sám
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|