výživa pro chrupavku

Jdi na stránku 1, 2  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - výživa pro chrupavku  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> výživa pro chrupavku
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
urbyucko

PříspěvekZaslal: pá březen 16, 2012 7:32 am    Předmět: výživa pro chrupavku Odpovědět s citátem

Dobrý den přeji a chtěl bych Vás poprosit o radu.
Bohužel mě začalo v této době bolet hodně koleno, doktor mě poslal na magnetickou rezonanic a tam zjistili, že mám v koleni nízkou chrupavku.Bohužel se chrupavka neobnovuje, tak mi v 22 letech hrozí do budoucna výměna kolenního kloubu za umělý.Chtěl bych Vás tedy poprosit o Vaší radu, jestli nemáte s tímto někdo podobné zkušenosti nebo popř. jaká výživa by byla dobrá "skoro pro žádnou" chrupavku.Zda by něco mohlo pomoci nebo ne.Děkuji za odpověď
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
refi

PříspěvekZaslal: pá březen 16, 2012 9:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já myslim, že pokud jí máš už pryč tak ti žádnej preparát nepomůže. Možná by ale nebylo na škodu si něco načíst o ACP - léčba krevní plazmou. Je to sice drahé, ale funguje to.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: pá březen 16, 2012 9:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

refi napsal:
Já myslim, že pokud jí máš už pryč tak ti žádnej preparát nepomůže. Možná by ale nebylo na škodu si něco načíst o ACP - léčba krevní plazmou. Je to sice drahé, ale funguje to.

nefunguje, je to jeden velkej podvod a tahání peněz z lidí
Moocha

PříspěvekZaslal: pá březen 16, 2012 10:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mám hodně zkušeností s Animal flex. Je to skvělý preparát. Jenom nevím, zda pomůže i tobě.
Prasopes.

PříspěvekZaslal: pá březen 16, 2012 10:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

nasel sem ti docela pekny clanek:
http://www.lekari-online.cz/ortopedie/novinky/efektivni-neoperativni-lecba-poskozene-chrupavky-razovou-vlnou

co se tyce preparatu, tak z doslechu AnimalFlex pokud mas penize a z vlastni zkusenosti od MedPharmy "klouby", ale tydle preparaty jsou spis na prevenci pred zranenim, ikdyz muzou trosku pomoci i pri problemech.
refi

PříspěvekZaslal: pá březen 16, 2012 11:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Octopuss napsal:
refi napsal:

A jak je tvoje tvrzení podložený ? Já zatim slyšel samoiu chválu..
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Poman

PříspěvekZaslal: pá březen 16, 2012 11:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak na nějakou entezopatii by to mohlo pomoct,ale jak to má dát do hromady chrupavku?:)
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: ne březen 18, 2012 8:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

refi napsal:
Octopuss napsal:
refi napsal:

A jak je tvoje tvrzení podložený ? Já zatim slyšel samoiu chválu..

Osobní zkušenost.
Plus při ceně 4000Kč za injekci je to jeden velkej kšeft.
refi

PříspěvekZaslal: pá březen 23, 2012 7:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

A jak je tvoje tvrzení podložený ? Já zatim slyšel samoiu chválu..[/quote]
Osobní zkušenost.
Plus při ceně 4000Kč za injekci je to jeden velkej kšeft.[/quote]

A kam sis to nechal píchat ? Já mám v háji kolenní chrupavku v háji.

Ještě jsem slyšel o nějakejch injekcích kolem 1000 za jednu... mělo by se jich tam poslat 5, každej tejden jednu. měla by to být nějaká výživa pro klouby. Nějaká zkušenost ??
V.comT

PříspěvekZaslal: st září 10, 2014 4:27 pm    Předmět: Re: výživa pro chrupavku Odpovědět s citátem

urbyucko napsal:
Bohužel mě začalo v této době bolet hodně koleno, doktor mě poslal na magnetickou rezonanic a tam zjistili, že mám v koleni nízkou chrupavku.Bohužel se chrupavka neobnovuje, tak mi v 22 letech hrozí do budoucna výměna kolenního kloubu za umělý.Chtěl bych Vás tedy poprosit o Vaší radu, jestli nemáte s tímto někdo podobné zkušenosti nebo popř. jaká výživa by byla dobrá "skoro pro žádnou" chrupavku.Zda by něco mohlo pomoci nebo ne.Děkuji za odpověď

Mám stejný problém. Mi zjistili při ASK prasklou chrupavku. Provedli shaving chrupavky a odstranění vyštíplého kousku. Závěr je takový, že mám chrupavku v koleni na vnitřní straně ze 2/5 pryč. Dnes jsem si objednal Animal Flex a ještě mám podstoupit léčbu s aplikací nějakých injekcí přímo do kloubu. Na ten Animal Flex jsem moc zvědavý. Od kamaráda jsem na to slyšel samou chválu.
tarzos

PříspěvekZaslal: st září 10, 2014 4:32 pm    Předmět: Re: výživa pro chrupavku Odpovědět s citátem

V.comT napsal:
urbyucko napsal:

Mám stejný problém. Mi zjistili při ASK prasklou chrupavku. Provedli shaving chrupavky a odstranění vyštíplého kousku. Závěr je takový, že mám chrupavku v koleni na vnitřní straně ze 2/5 pryč. Dnes jsem si objednal Animal Flex a ještě mám podstoupit léčbu s aplikací nějakých injekcí přímo do kloubu. Na ten Animal Flex jsem moc zvědavý. Od kamaráda jsem na to slyšel samou chválu.

S těma injekcema do kolene pak napiš, jak to dopadlo. Prý na něco podobného přišli nedávno v nemocnici ve Znojmě, ale ještě jsem nepotkal nikoho, kdo by to podstoupil.
V.comT

PříspěvekZaslal: st září 10, 2014 4:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já předpokládám, že to budou injekce s kyselinou hylauronovou, což už se nějakou dobu běžně používá. V pátek jdu na kontrolu a vytahovat stehy, nejspíš už dostanu i první "včelu", tak potom dám vědět.
Mablung

PříspěvekZaslal: st září 10, 2014 7:28 pm    Předmět: Re: výživa pro chrupavku Odpovědět s citátem

V.comT napsal:
urbyucko napsal:

¨¨
Animal flex je dobrý a se svou dysplazií kyčle to dlabu a pomáhá to. Nicméně, neočekávej od toho, že ti to tu chrupavku spraví. Maximálně to tak zakonzervuje stav a zabrání dalšímu poškozování.
V.comT

PříspěvekZaslal: st září 10, 2014 9:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mablung:Jj, já vím, že chrupavka už nedoroste. Mi bylo řečeno, že díky vhodné kloubní výživě ta chrupavka zpevní a nebude tak náchylná na obrušování. A vidím, že máš taky dobrou zkušenost s Animal Flexem, tak snad jsem neprohloupil s výběrem.
Mablung

PříspěvekZaslal: čt září 11, 2014 10:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

V.comT napsal:
Mablung:Jj, já vím, že chrupavka už nedoroste. Mi bylo řečeno, že díky vhodné kloubní výživě ta chrupavka zpevní a nebude tak náchylná na obrušování. A vidím, že máš taky dobrou zkušenost s Animal Flexem, tak snad jsem neprohloupil s výběrem.

Dva doktoři, nezávisle na sobě, ortoped a revmatolog, mi doporučili Piascledine. Zkus se podívat i po tomhle. Je to na předpis, ale mě to teď předepisuje obvodní. Stejně si to totiž platíš sám

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - výživa pro chrupavku Jdi na stránku 1, 2  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: