|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Křupete?? |
| Ano |
|
72% |
[ 36 ] |
| Ne |
|
6% |
[ 3 ] |
| Někdy |
|
22% |
[ 11 ] |
|
| Celkem hlasů : 50 |
|
| Autor |
Zpráva |
Peca
|
Zaslal: pá březen 23, 2012 10:07 am Předmět: |
|
|
mam uz dlouha leta problem s krupanim v kotniku (pozustatek z agressive inline) kdyz jsem se na to ptal ortopeda,rikal,ze pokud to neprovazi bolest je to v klidu a nemam to resit (rikali mi to uz dva),nekdy mi to ale krupe tak,ze kdyz s nekym jdu po ulici tak se zacne smat
jinak posledni dobou kdyz nejak krive usnu,treba ze zalehnu psa :D tak se mi neco blokne v hrudnim kosi a citim neprijemny tlak a pak sebou musim bouchnout o futra a po par bouchnutich a silenych protahovanich se to krupnitim hodi zpatky,to me dokaze fakt nasrat,nastesti to neni moc casto.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Arnie_one

|
Zaslal: pá březen 23, 2012 11:29 am Předmět: |
|
|
Dle me normalni :)
Peca: taky se me to občas stává, u mě stačí hodně se nadechnout a praskne neco a je klid.
Ja mam na heslo levou nohu, kde me vyskakuje koleno a levej loket.
Kdzy se me vyhodi koleno, tak na nohu nedoslapnu musim ho vybočit do strany tak do uhlu 45° a ze strany na koleno bouchnout rukou a koleno zapedne zpět, pří zajímavém křupnutí
Podobně je na tom lkoket, z ničeho nic mě vypadne a nejde s tím hejbat, bolest, jak prase, tak musim pravou rukou, zatahnout a jakoby zpět zlomit loket a při prasknutí kostí, to zapadne zpět
Že by mě to nejak trápilo, moc ne.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá březen 23, 2012 12:16 pm Předmět: |
|
|
| kuše napsal: | | chtěl bych se zeptat, je normální, že když dlouho sedím v nějáký nepřirozený poloze (nakřivo, jsem tam celej vyvrácenej) a asi po deseti minutách se postavím, že mi prokupřupne bederní část zad? Jako kdyby mi tam něco přeskočilo.... Nebolí, jen je to divný... | To je normální.
|
|
| nahoru |
|
 |
kid
|
Zaslal: pá březen 23, 2012 12:19 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | kuše napsal: | | chtěl bych se zeptat, je normální, že když dlouho sedím v nějáký nepřirozený poloze (nakřivo, jsem tam celej vyvrácenej) a asi po deseti minutách se postavím, že mi prokupřupne bederní část zad? Jako kdyby mi tam něco přeskočilo.... Nebolí, jen je to divný... | To je normální. |
Takhle pomalu a plíživě přichází stáří.....
|
|
| nahoru |
|
 |
Peca
|
|
| nahoru |
|
 |
kuše
|
Zaslal: pá březen 23, 2012 1:37 pm Předmět: |
|
|
| kid napsal: | | Deadlift napsal: | | kuše napsal: | | chtěl bych se zeptat, je normální, že když dlouho sedím v nějáký nepřirozený poloze (nakřivo, jsem tam celej vyvrácenej) a asi po deseti minutách se postavím, že mi prokupřupne bederní část zad? Jako kdyby mi tam něco přeskočilo.... Nebolí, jen je to divný... | To je normální. |
Takhle pomalu a plíživě přichází stáří..... |
je mi 22 .... tak snad to je normální...
|
|
| nahoru |
|
 |
Izman
|
Zaslal: pá březen 23, 2012 1:49 pm Předmět: |
|
|
| kuše napsal: |
je mi 22 .... tak snad to je normální... |
Jses mlady ucho pockej az ti bude 30, to uz je skoro na kremaci
|
|
| nahoru |
|
 |
kuše
|
Zaslal: pá březen 23, 2012 1:53 pm Předmět: |
|
|
| Izman napsal: | | kuše napsal: |
je mi 22 .... tak snad to je normální... |
Jses mlady ucho pockej az ti bude 30, to uz je skoro na kremaci |
já mám odmalička skoliózu, dělám různý cviky a strečink, nepoužívám při cvičení opasek (mrtvý tah apod. necvičím - zakázáno, tak abych je alespoň nějak zatížil :)), záda mě bolí např. když dlouho stojím, ale doktorka mi říkala, že to je normální symptom.... jen teď se k tomu přidalo to křupání, tak snad to bude jen z nepohodlný pozice...:)
|
|
| nahoru |
|
 |
kuše
|
Zaslal: so květen 19, 2012 8:31 am Předmět: |
|
|
chtěl bych se zeptat, nedávno jsem slyšel v buse jednoho dospělýho říkat, že když se přestane cvičit, cca po 20-30 dnech nastane nadměrný křupání kloubů apod., že bez cvičení nejsou klouby vystavený takový námaze, tím padem se ''uvolňují, povolují''..... slova v uvozovkách nadsázka, nevím jak to říkal... je na tom něco pravdy? Zaujalo mě to z toho důvodu, že necvičím cca měsíc a pořád sedím/ležím a když se chci protáhnoout, všude mi pořádně prokřupe... Díky
|
|
| nahoru |
|
 |
Foresten

|
|
| nahoru |
|
 |
honzaj95

|
Zaslal: so duben 20, 2013 9:57 pm Předmět: |
|
|
Křupe mi krk, kolena, kotníky, zápěstí, lokty, přeskakují ramena a ortoped mi řekl, že je vše v pořádku.
|
|
| nahoru |
|
 |
shooter

|
Zaslal: ne duben 21, 2013 8:12 am Předmět: |
|
|
Mě křupe po ránu ramena když je mám celou noc ve stylu "superman"  , pak nejvíc spodky zad když se silně otočím hlavně spodky, kyčle občas a za krkem.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|