|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
haluzinhoo

|
Zaslal: st leden 25, 2012 1:55 pm Předmět: Box nebo kickbox Praha |
|
|
Ahoj, přestěhoval jsem se do Phy a hledám slušnej klub, kde se trénuje buď box nebo kickbox, dělal jsem 2 a pul roku combat sambo a chvilku kick. Byl jsem v Delroys gym na boxu a jede se tam hodne fyzicka a 15 min chvilku na konci pytel, jako nic proti, fyzička je základ úspěchu,ale za 150 si mužu cvicit doma v obýváku, chci chodit do gymu kde mě budou učit boxovat ne dělat kliky. Tak budu rád, když poradíte. Diky
P.S. : jeden topic na tady tu tématiku už tu je, ale z roku 2009 a některé odkazy co tam byly přidávány už nefungují, tak se ptám znova.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
haluzinhoo

|
Zaslal: čt leden 26, 2012 5:00 pm Předmět: Re: Box nebo kickbox Praha |
|
|
| haluzinhoo napsal: | Ahoj, přestěhoval jsem se do Phy a hledám slušnej klub, kde se trénuje buď box nebo kickbox, dělal jsem 2 a pul roku combat sambo a chvilku kick. Byl jsem v Delroys gym na boxu a jede se tam hodne fyzicka a 15 min chvilku na konci pytel, jako nic proti, fyzička je základ úspěchu,ale za 150 si mužu cvicit doma v obýváku, chci chodit do gymu kde mě budou učit boxovat ne dělat kliky. Tak budu rád, když poradíte. Diky
P.S. : jeden topic na tady tu tématiku už tu je, ale z roku 2009 a některé odkazy co tam byly přidávány už nefungují, tak se ptám znova. |
???
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: čt leden 26, 2012 6:04 pm Předmět: |
|
|
fyzicka se bohuzel jede dost asi vsude  jedine si zaplatit soukromky a domluvit se na jejich obsahu.. _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
ZeleznaKoule

|
Zaslal: po březen 19, 2012 8:20 pm Předmět: |
|
|
Doporučuju Profi Box Praha - Filip Miňovský.
Cvičí se ve Vršovicích ve Sportcentru 10, tréninky Áčka jsou v pondělí, středu, pátek a v neděli, béčko je v úterý, pátek a neděli, Filip dělá i soukromky. IMHO jeden z nejlepších trenérů boxu v ČR. _________________ My girlfriend is stronger than you!
|
|
| nahoru |
|
 |
SimsonCZ

|
Zaslal: út březen 20, 2012 11:11 pm Předmět: |
|
|
HANUMAN! Sice to není úplně to, co hledáš, ale já bych to zkusil - jako je pro thaiboxery mekkou kemp v Thajsku, já bych si chtěl zajet alespoň na jeden trénink tam :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: út březen 20, 2012 11:41 pm Předmět: |
|
|
obavam se, ze v hanumanu se fyzicce moc nevyhne _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
| nahoru |
|
 |
SimsonCZ

|
Zaslal: út březen 20, 2012 11:48 pm Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | obavam se, ze v hanumanu se fyzicce moc nevyhne |
tak všichni hlavně víme, že té se nevyhne nikde :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Cratach

|
Zaslal: st březen 21, 2012 12:58 am Předmět: |
|
|
No nekde je fyzicka v unosny mire nebo aspon v ramci toho, co nemuzes doma (intervaly do pytle, posilovaci cviky, kde je potreba sparing apod.) ... ja stejne jako autor topicu taky moc nepobiram, pokud me nekde jako cloveka, co to ma jenom jako kondicni konicek, chtej znicit na konci treninku zbesilou serii kliku, zabaku, drepu a anglicaku - a nikoliv treninkem jako takovym, popr. necim ne uplne beznym (jak sem psal na zacatku).
Pokud by ti, haluzinhoo, misto Kicku nevadil Thaibox, tak bych zkusil Penta Gym. Ale samozrejme ta skladba treninku se neodviji od gymu, ale od trenera ... casto maj ruzny treneri ruznou skladbu trenalu. _________________ "A vy jste jako kdo?"
|
|
| nahoru |
|
 |
Cmeni

|
Zaslal: pá březen 23, 2012 4:55 pm Předmět: |
|
|
| SimsonCZ napsal: | | HANUMAN! |
vždyť je to tam jak na Václaváku!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|