Box nebo kickbox Praha

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Box nebo kickbox Praha  Úvodní stránka -> Bojové sporty -> Box nebo kickbox Praha
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
haluzinhoo

PříspěvekZaslal: st leden 25, 2012 1:55 pm    Předmět: Box nebo kickbox Praha Odpovědět s citátem

Ahoj, přestěhoval jsem se do Phy a hledám slušnej klub, kde se trénuje buď box nebo kickbox, dělal jsem 2 a pul roku combat sambo a chvilku kick. Byl jsem v Delroys gym na boxu a jede se tam hodne fyzicka a 15 min chvilku na konci pytel, jako nic proti, fyzička je základ úspěchu,ale za 150 si mužu cvicit doma v obýváku, chci chodit do gymu kde mě budou učit boxovat ne dělat kliky. Tak budu rád, když poradíte. Diky

P.S. : jeden topic na tady tu tématiku už tu je, ale z roku 2009 a některé odkazy co tam byly přidávány už nefungují, tak se ptám znova.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
haluzinhoo

PříspěvekZaslal: čt leden 26, 2012 5:00 pm    Předmět: Re: Box nebo kickbox Praha Odpovědět s citátem

haluzinhoo napsal:
Ahoj, přestěhoval jsem se do Phy a hledám slušnej klub, kde se trénuje buď box nebo kickbox, dělal jsem 2 a pul roku combat sambo a chvilku kick. Byl jsem v Delroys gym na boxu a jede se tam hodne fyzicka a 15 min chvilku na konci pytel, jako nic proti, fyzička je základ úspěchu,ale za 150 si mužu cvicit doma v obýváku, chci chodit do gymu kde mě budou učit boxovat ne dělat kliky. Tak budu rád, když poradíte. Diky

P.S. : jeden topic na tady tu tématiku už tu je, ale z roku 2009 a některé odkazy co tam byly přidávány už nefungují, tak se ptám znova.

???
Luster

PříspěvekZaslal: čt leden 26, 2012 6:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

fyzicka se bohuzel jede dost asi vsude jedine si zaplatit soukromky a domluvit se na jejich obsahu..
ZeleznaKoule

PříspěvekZaslal: po březen 19, 2012 8:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Doporučuju Profi Box Praha - Filip Miňovský.

Cvičí se ve Vršovicích ve Sportcentru 10, tréninky Áčka jsou v pondělí, středu, pátek a v neděli, béčko je v úterý, pátek a neděli, Filip dělá i soukromky. IMHO jeden z nejlepších trenérů boxu v ČR.
SimsonCZ

PříspěvekZaslal: út březen 20, 2012 11:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

HANUMAN! Sice to není úplně to, co hledáš, ale já bych to zkusil - jako je pro thaiboxery mekkou kemp v Thajsku, já bych si chtěl zajet alespoň na jeden trénink tam :)
Luster

PříspěvekZaslal: út březen 20, 2012 11:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

obavam se, ze v hanumanu se fyzicce moc nevyhne
SimsonCZ

PříspěvekZaslal: út březen 20, 2012 11:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Luster napsal:
obavam se, ze v hanumanu se fyzicce moc nevyhne

tak všichni hlavně víme, že té se nevyhne nikde :)
Cratach

PříspěvekZaslal: st březen 21, 2012 12:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

No nekde je fyzicka v unosny mire nebo aspon v ramci toho, co nemuzes doma (intervaly do pytle, posilovaci cviky, kde je potreba sparing apod.) ... ja stejne jako autor topicu taky moc nepobiram, pokud me nekde jako cloveka, co to ma jenom jako kondicni konicek, chtej znicit na konci treninku zbesilou serii kliku, zabaku, drepu a anglicaku - a nikoliv treninkem jako takovym, popr. necim ne uplne beznym (jak sem psal na zacatku).

Pokud by ti, haluzinhoo, misto Kicku nevadil Thaibox, tak bych zkusil Penta Gym. Ale samozrejme ta skladba treninku se neodviji od gymu, ale od trenera ... casto maj ruzny treneri ruznou skladbu trenalu.
Cmeni

PříspěvekZaslal: pá březen 23, 2012 4:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

SimsonCZ napsal:
HANUMAN!

vždyť je to tam jak na Václaváku!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora

Rychle na stránku:

Přejdi na: