PROTEINY II.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 328, 329, 330 ... 558, 559, 560  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II.  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> PROTEINY II.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
ILikeBike

PříspěvekZaslal: pá březen 23, 2012 8:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

petr616 napsal:
Draper napsal:

Uplne s klidem bych prechazel tyhle jeho hloupe radoby vtipne prispevky, protoze on se ti k tomu stejne nikdy nevyjadri. Vzdy z nej jen vypadne nejaky sranec do prazdna, ktery ma stejne podlozeny jen na zaklade jedna pani povidala....

Ted si tu hraje na odbornika, ale hlavne ze jeste loni se mohl posrat, kdyz jsem mu nabizel sehnat celkem levne proteiny od Promilu,ktere mely trochu protrhly obal. Dnes by se ti tu vysmal, kdybys zminil Promil (Prom-in).

to Dr.Prd : Ty me hodne nemuzes rozdejchat co Neboj, urcite minimalne pulka fora ,tech 16 letejch, te ma jako modlu (neco jako ty Martina Maxu ),
Jinak k proteinu : Sice jsem se vubec puvodne nevyjadroval konkretne ke Combatu, ale budiz, nikdo jsem ho nekupoval, ale jsem si na 100% jistej, ze kdyby nebyl tak chutove dobrej, nestekl by za ty prachy po nem ani pes (za neakcni cenu vs gramaz), proto se tady o nem taky porad mele, 99% prispevku je o chuti. Nastesti to neni dalsi myofusion nebo champion, z toho ses zase mohl posrat ty a to byla oproti Promilu, na ktery jsem nerekl krivy slovo (PROM-IN jsem nidky nemel), pekna sracka Tak si dej studenej obklad na celicko a muzes jit radit do dalsiho topicku, jo Jakoubku

Já jsem se původně vůbec nebavil s drejprem ale s tebou, tak nechápu co sem pleteš to, že by pro mě měl bejt modla. Nehodlám se tady zpovídat zrovna tobě, ale pro mě tohle forum je maximálně zdroj informací, nic osobního, a k draperovi žádnej vztah nemám a klidně řeknu, že mi je ukradený co a jak dělá, protože ho neznám osobně. Osobně bych Combat taky nekoupil, kdyby nebyl zrovna v akci, ale za akční cenu je prostě bezkonkurenční a to mi nikdo nevymluví.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
petr616

PříspěvekZaslal: pá březen 23, 2012 8:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ILikeBike napsal:

Já jsem se původně vůbec nebavil s drejprem ale s tebou, tak nechápu co sem pleteš to, že by pro mě měl bejt modla. Nehodlám se tady zpovídat zrovna tobě, ale pro mě tohle forum je maximálně zdroj informací, nic osobního, a k draperovi žádnej vztah nemám a klidně řeknu, že mi je ukradený co a jak dělá, protože ho neznám osobně. Osobně bych Combat taky nekoupil, kdyby nebyl zrovna v akci, ale za akční cenu je prostě bezkonkurenční a to mi nikdo nevymluví.

Ja jsem ale vubec nereagoval na tvuj post, ale na jeho post, vubec to nebylo nijak mireny na tebe.

Pokud je ti 16 tak promin, nemyslel jsem to zle.

Osobně bych Combat taky nekoupil, kdyby nebyl zrovna v akci, ale za akční cenu je prostě bezkonkurenční a to mi nikdo nevymluví. - nic nez pravda (ja teda popravde znam konkurenci, ale nebudu tady delat reklamu).
Luster

PříspěvekZaslal: pá březen 23, 2012 8:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nEcro napsal:
jakto tu ctu tak asi vybirate protein podle chuti ale na slozeni vam asi vubec nezalezi ...

a jak ze to teda souvisi s Combatem?
Bomberguy

PříspěvekZaslal: pá březen 23, 2012 8:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vidím že tu vzpomínáte combat a akční slevu. za kolik ho bráváte? chci si ho koupit, tak ať zbytečně nepřeplácím.. díky :)
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: pá březen 23, 2012 9:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Někdo vždycky něco plácne a argumenty nikde.
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá březen 23, 2012 10:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bomberguy napsal:
Vidím že tu vzpomínáte combat a akční slevu. za kolik ho bráváte? chci si ho koupit, tak ať zbytečně nepřeplácím.. díky :)

859CZK
nEcro

PříspěvekZaslal: so březen 24, 2012 5:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ni proti combatu nic nemam teda az na jeho americky puvod, za ty penize to neni rozhodne nejhorsi volba. ale je duezite si uvedomit ze protein neni na chut, tak by se podle toho melo vybirat a chut nechat v ramci priorit az nekde na konci. Pokud si ho prave nekdo za timto ucelem nechce koupit teda

jinak PROM-IN jsem nikdy nemel (teda az na maltu)
Draper

PříspěvekZaslal: so březen 24, 2012 7:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

nEcro napsal:
ni proti combatu nic nemam teda az na jeho americky puvod, za ty penize to neni rozhodne nejhorsi volba. ale je duezite si uvedomit ze protein neni na chut, tak by se podle toho melo vybirat a chut nechat v ramci priorit az nekde na konci. Pokud si ho prave nekdo za timto ucelem nechce koupit teda

To neni az tak uplne pravda. Spousta lidi kupuje protein zaroven i za ucelem toho, aby si pochutnali napriklad si z nej udelali vychlazeny kokteil nebo jim ochutili treba ovesnou kasi, coz je naprosto idealni vec misto ruznych preslazenych alternativ, takze nevidim duvod, proc tu chut neresit. Navic protein preci vysledky nedela, je to stejen jako maso, ktere take obvykle nejis syrove jen proto, abys mel bilkoviny, ale vetsina lidi si ho pripravi tak, aby si zaroven pochutnali, takze proc nezkloubit chut a kvalitu (vykon)?
Neco jineho je napriklad kreatin, kde ktery uz ma na vysledky preci vyraznejsi vliv a take ho nejis v takovem mnozstvi jako protein, takze jestli tech par gramu chutna tak nebo tak uz je celkem jedno.
petr616

PříspěvekZaslal: so březen 24, 2012 8:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:

To neni az tak uplne pravda. Spousta lidi kupuje protein zaroven i za ucelem toho, aby si pochutnali napriklad si z nej udelali vychlazeny kokteil nebo jim ochutili treba ovesnou kasi....

No to ano, ALE :

- kdybych si kupoval protein jako OCHUCOVADLO, tak si vyberu hlavne podle chuti a ceny, je jasne ze chutove lepsi bude mene procentni protein s vysim obsahem sacharidu, vubec me nebude zajimat jestli v tom je jenom koncentrat nebo isolat s minimel laktozy a tuku a nebo mix 5 druhu bilkovin, protoze to stejne skonci s vlockama a mlekem nebo to znehodnotim mlekem jako shake.

- nebo si vybiram protein kvuli KVALITE, na ktery mam nejake naroky vzhledem k potrebam kdy a jak ho uzivam, a vzheldem k tomu, ze chutove zkousnutelnej je snad kazdej lepsi protein, ani se na chut neptam a resim pomer cena/kvalita.

A nebo si koupim protein na doporuceni prodavace, pak to vychvaluju na celym foru jak je dobrej, nahodou vyjde test, kde dopadne dobre (jako sposta jinych proteinu, ktere ovsem nejsou tak dobre,takze o tech nemluvim) a pak se snazim presvedcovat, jak ho doma nemam jenom kvuli chuti
Draper

PříspěvekZaslal: so březen 24, 2012 9:18 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ono staci, aby v proteinu byla prevaha koncentratu nad izolatem a hned to trochu zmeni chut, coz u Combatu je narozdil treba u Instant Whey od Reflexu, ktery neni chutove zadna vyhra, ale zase ma o neco malo lespi slozeni (naopak treba Instant Whey deluxe ma hlavni slozku koncentrat a chutne mnohem lepe nez klasicky instant whey. Samozrejme jsou tam jeste kvalitnejsi ochucovaci slozky). To ale nic nemeni na tom, ze soucasnych americkych proteinu je Combat tady na trhu jeden z nejlepsich jak po strance slozeni, tak po strance chuti a stravitelnosti. Kdyby tam bylo zbytecne moc laktozy ci jinych veci, co tam nepatri, urcite by si lide stezovali na stravitelnost a zatim jsem nic takoveho nikde necetl.
Anonymní

PříspěvekZaslal: so březen 24, 2012 9:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ja osobne kupujem americku "sracku" -> 100% whey gold
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: so březen 24, 2012 10:05 am    Předmět: Odpovědět s citátem

nEcro napsal:

Vzhledem k tomu, že poslední stránky se neřešil skoro nic jiného než Combat, tak je jasné, že se budem ptát, co je na Combatu špatného. Tenhle protein je právě mix perfektní chuti a velice kvalitního složení. A je jasné, pokud někdo proteinem ochucuje vločky, tak si může vybírat jinak, než někdo, kdo tím doplňuje 2-3x denně bílkoviny. Ve druhém případě bude chtít člověk maximální kvalitu aspoň s rozumnou chutí (na to jsem měl třeba kdysi Native Whey od Reflexu vanilku - po spotřebování půlky kýble se to už nedalo pít, takže i kvalita bez dobré chuti není zrovna výhra pro výrobce). Ale pokud najdeš protein s vynikající chutí a ještě kvalitním složením, tak je to výhra na obou frontách, což případ Combatu právě je. Jestli mu člověk důvěřuje, protože to je Amerika, to už je druhá věc, ale publikované analýzy ukázaly, že to je jedna z mála am. značek, co to (zatím) nešidí.
Draper

PříspěvekZaslal: so březen 24, 2012 10:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Esko: Vystizne napsane
petr616

PříspěvekZaslal: so březen 24, 2012 10:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

eSko napsal:

Vzhledem k tomu, že poslední stránky se neřešil skoro nic jiného než Combat

No ono se asi 98% stranek zpatky neresi nic jinyho nez chut, proto asi ten komentar

eSko napsal:

Ale pokud najdeš protein s vynikající chutí a ještě kvalitním složením, tak je to výhra na obou frontách, což případ Combatu právě je.

A o to prave jde, tady si lidi koupi raci "protein s vynikající chutí a ještě "kvalitním" složením" nez protein s vynikajicim slozenim a "kvalitni" chuti...
krytero

PříspěvekZaslal: so březen 24, 2012 10:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

máte skúsenosti s týmto :

100% Whey Gold Standard Protein - Optimum Nutrition

oplatí sa kúpiť, alebo niečo iné cca do 50 € ...

dik

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 328, 329, 330 ... 558, 559, 560  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: