PROTEINY II.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 330, 331, 332 ... 558, 559, 560  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II.  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> PROTEINY II.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: so březen 24, 2012 12:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak kdo má zvládnutej marketing, tak profituje, to je jasné. Laik se neptá, kolik a jakých zástupců bylo v testu. Laik čte "vítěz chuťového" testu a to mu stačí. A jelikož těch laiků je požehnaně, tak je jasné, kdo tu bude profitovat. Kdo se o to zajímá je schopnej najít protein s kvalitním složením a dobrou chutí.
Smartlabs považuji za jednu z nejkvalitnějších českých firem. Je škoda, že se tu nenabízí. U Hydra je jasné, proč si ho člověk pořizuje. Ale CFM koncentrátů je na trhu největší množství a jak jsem řekl, výrobní procesy jsou de fakto už srovnatelné a rozdíly se mezi výrobci smazávají, takže se už jde jen po chuti. Ale ty s tímhle sám nci nezmůžeš, ani s tím, že si pořád někdo kupuje "vítěze testu chuti" a přitom nechutná jako vítěz. V dnešní době, kdo nemá zvládnutou obchodní stránku firmy, tak nemá šanci, ať už bude kvalitní jak chce.
owar

PříspěvekZaslal: so březen 24, 2012 12:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

co mate proti chuti hydra? me to treba chutna, i kdyz je pravda, ze to micham po treninku s glukopurem, takze je to pekne sladky ale i bez toho ta chut neni nijak zla..
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: so březen 24, 2012 12:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

já to poprvé pil v šatně 15 minut a skoro jsem brečel.. teď už to je jeden z mejch nejoblíbenějších proteinů =)

ta chuť je ale mnohem lepší, než čokoláda třeba Extrifitu nebo Dymatize
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: so březen 24, 2012 12:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

eSko napsal:
Tak kdo má zvládnutej marketing, tak profituje, to je jasné. Laik se neptá, kolik a jakých zástupců bylo v testu. Laik čte "vítěz chuťového" testu a to mu stačí. A jelikož těch laiků je požehnaně, tak je jasné, kdo tu bude profitovat. Kdo se o to zajímá je schopnej najít protein s kvalitním složením a dobrou chutí.
Smartlabs považuji za jednu z nejkvalitnějších českých firem. Je škoda, že se tu nenabízí. U Hydra je jasné, proč si ho člověk pořizuje. Ale CFM koncentrátů je na trhu největší množství a jak jsem řekl, výrobní procesy jsou de fakto už srovnatelné a rozdíly se mezi výrobci smazávají, takže se už jde jen po chuti. Ale ty s tímhle sám nci nezmůžeš, ani s tím, že si pořád někdo kupuje "vítěze testu chuti" a přitom nechutná jako vítěz. V dnešní době, kdo nemá zvládnutou obchodní stránku firmy, tak nemá šanci, ať už bude kvalitní jak chce.
Toto bych zarámoval.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: so březen 24, 2012 12:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hezky napsáno.

Každopádně jak je výše někde psáno o Whey Core následující...

citace:
ti si udelali tolik lidi co jim nalitli, pak to otevreli, hodili do sejkru a pochopili o co jde a takhle to prece nejde

...tak to nekoresponduje se skutečností, protože věrnost zákazníků tomuto proteinu je podle našich statistik opravdu velmi vysoká. Ne nejvyšší, ale rozhodně značně nadprůměrná.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: so březen 24, 2012 12:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

psal jsem si s Ronniem na téma toho, že mi tu chybí články o pojmech vysvětlujících koncentrát, isolát, hydrolyzát, cross-flow microfiltration apod. Tak se snad v nejbližší době dočkáme takovejch článků, které laikům vysvětlí, jak si vybírat protein i jinak, než jen podle chuti.
Celkově by bylo fajn, kdyby prostě každej ze složení jasně viděl, že tenhle doplnek s isolátem, maltou a glukopurem asi nebude tak dobrá svačina, jako nějakej s ovesnejma sacharidama apod. Jenže on tohle ten laik nepozná, protože mu to ani kdo neměl jak vysvětlit. Články se na netu najít dají, ale zatím je potřeba posílat odkazy na jiný stránky.
kubaz

PříspěvekZaslal: so březen 24, 2012 12:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pro kondicaka je uplne jedno jestli si da takovej a nebo makovej protein, a ten kdo to bere vazne si to zjisti sam
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: so březen 24, 2012 12:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
petr616

PříspěvekZaslal: so březen 24, 2012 1:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

eSko napsal:
Ale CFM koncentrátů je na trhu největší množství a jak jsem řekl, výrobní procesy jsou de fakto už srovnatelné a rozdíly se mezi výrobci smazávají, takže se už jde jen po chuti.

No ja si myslim ze neni daleko doba, kdy vsude ve svete, budou kupovat za studena vyrabene "nativi" s uplne jinou vyuzitelnosti, a my si tady porad povalimen nasich zlatych CFM za 800 kybl a jeste si pochutname, na nejakej natic si pri pohledu na cenovku vysponovanou diky CFMkam nachame zajit chut, a kazdej si raci koupi toho viteze testu od Nutrendu jak uz tady bylo zminovano, ikdyz je to strasna vec...
MiKra

PříspěvekZaslal: so březen 24, 2012 1:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

eSko napsal:
Tak kdo má zvládnutej marketing, tak profituje, to je jasné. Laik se neptá, kolik a jakých zástupců bylo v testu atd ...

Nikoho nechci urážet, ale měl jsem zkušenost s Whey Core 100 od Nutrendu a jedna pixla mi bohatě stačila, sympatizuji s názory eSka.
Věřím, že je hodně stálých spotřebitelů tohoto proteinu, ale přijde mi, že reklama "winner of taste test" na tento protein je docela nadnesená. Složení je kvalitní, ale tím to končí.
Ale zdůrazňuji, že každému vyhovuje něco jiného.
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: so březen 24, 2012 1:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

petr616 napsal:
eSko napsal:
Ale CFM koncentrátů je na trhu největší množství a jak jsem řekl, výrobní procesy jsou de fakto už srovnatelné a rozdíly se mezi výrobci smazávají, takže se už jde jen po chuti.

No ja si myslim ze neni daleko doba, kdy vsude ve svete, budou kupovat za studena vyrabene "nativi" s uplne jinou vyuzitelnosti, a my si tady porad povalimen nasich zlatych CFM za 800 kybl a jeste si pochutname, na nejakej natic si pri pohledu na cenovku vysponovanou diky CFMkam nachame zajit chut, a kazdej si raci koupi toho viteze testu od Nutrendu jak uz tady bylo zminovano, ikdyz je to strasna vec...

A prosím Tě, Petře, když tu stále omíláš native, měl si ho vůbec?
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: so březen 24, 2012 3:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mám teď od Reflexu "nativní protein" a dá se to - myslím chuťově. Stravitelné je to dobře. Po hydru můj druhý kandidát na slušný doplněk výživy.
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: so březen 24, 2012 6:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To máš zřejmě čokoládu, že?
nEcro

PříspěvekZaslal: so březen 24, 2012 9:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
Mám teď od Reflexu "nativní protein" a dá se to - myslím chuťově. Stravitelné je to dobře. Po hydru můj druhý kandidát na slušný doplněk výživy.

ty zavorky bych klidne umazal, jestli ho ma nekdo nativni tak reflex. jinak co se tyce chuti nativni chutna lepe nez nenativny. stravitelnost je takova ze si klidne dam 70g bilkovin v davce a nepos*ru se
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: so březen 24, 2012 9:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

eSko napsal:
To máš zřejmě čokoládu, že?
ano:o)

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 330, 331, 332 ... 558, 559, 560  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: