|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
dandík
|
Zaslal: st březen 21, 2012 5:42 pm Předmět: CEE dávkování |
|
|
Omlouvám se, jestli to tu někde je, ale nic jsem nenašel. Mám jen dotaz, jak je nejefektivnější dávkovat Kreatin Ethyl Ester. Konkrétně jsem si koupil ten od extrifitu a tam se píše 3-6 kapslí před výkonem a ve dnech volna to samý před spaním, přijde mi to trochu málo. Jednou už jsem ho měl, ale měl na mě minimální účinek, spíš žádný. Bylo to samozřejmě naprosto mizernou stravou, kterou už mám teď vychytanou. Chtěl bych tomu zkusit dát ještě šanci. Ptám se proto, protože na BCAA baleních jsou také nedostačující doporučené dávkování. Já jsem je teda ještě nebral, ale mnohokrát jsem četl a slyšel, že aby to mělo účinek, chce to toho brát mnohem víc. Jak je to s CEE?
Díky moc
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Redshank

|
Zaslal: so březen 24, 2012 1:21 pm Předmět: |
|
|
Hele měl jsem ho nedávno a bral jsem většinou 4 kapsle denně (dokud se mi neslepily a já to nevyhodil  ) a znát to bylo..nemyslim že by bylo třeba nějak výrazně překračovat DDD. Ale i tak s monohydrátem (taky od extrifitu) to skoro nemůžu srovnávat..
|
|
| nahoru |
|
 |
duke.dukem
|
Zaslal: so březen 24, 2012 2:01 pm Předmět: |
|
|
Ja tyto CEE od Ext. beru 3 cps 30 min pred treninkem a 3 cps hned po skonceni treninku (v den volna 3 cps behem dne a 3 cps pred spanim) a alespon na me to takto funguje celkem slusne. Nekolik baleni uz jsem dal, ale az doberu aktualni, tak se priste vratim k monohydratu. Ja na ty mrchy lepivy s oderem palenky proste nemam nervy, proste se mi driv ci pozdeji stejne ty kapsle zacaly vzdy deformovat a lepit (nezalezelo na sarzi, teplote skladovani, vzdusne vlhkosti...). Jedine co jsem vypozoroval, tak ze jsou ty kapsle asi citlive na zmenu teploty a to i v radu +- 5 stupnu C, a to i originalne zabalene. Proste se pak slepi a cau. Skoda...
Naposledy upravil duke.dukem dne so březen 24, 2012 2:07 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
Zaslal: so březen 24, 2012 2:04 pm Předmět: Re: CEE dávkování |
|
|
| dandík napsal: | Omlouvám se, jestli to tu někde je, ale nic jsem nenašel. Mám jen dotaz, jak je nejefektivnější dávkovat Kreatin Ethyl Ester. Konkrétně jsem si koupil ten od extrifitu a tam se píše 3-6 kapslí před výkonem a ve dnech volna to samý před spaním, přijde mi to trochu málo. Jednou už jsem ho měl, ale měl na mě minimální účinek, spíš žádný. Bylo to samozřejmě naprosto mizernou stravou, kterou už mám teď vychytanou. Chtěl bych tomu zkusit dát ještě šanci. Ptám se proto, protože na BCAA baleních jsou také nedostačující doporučené dávkování. Já jsem je teda ještě nebral, ale mnohokrát jsem četl a slyšel, že aby to mělo účinek, chce to toho brát mnohem víc. Jak je to s CEE?
Díky moc |
| citace: | | Závěr: Dosud nebyla zveřejněna žádná klinická studie, která by prokazovala, že je kreatin ethyl ester funkční.. Nízká funkčnost tohoto produktu, není však v tomto případě tak vážná jako fakt, že může nezdravě zatěžovat organizmus a to zejména zvýšeným obsahem kreatininu a etanolu, což jsou odpadní látky, které výrazně zatěžují systém ledvin a játer. |
Snad neporusuju pravidla fora. Clanek je starsi, ale pokud vim, tak CEE vypada dobre jen na papire a ve skutecnosti je to blamaz, podobne ako carnitin a dalsich 80% trhu s doplnky. _________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|