|
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
PavelV

|
Zaslal: so březen 24, 2012 10:39 pm Předmět: |
|
|
Mě přijde, že vyhlásit se za vítěze neexistující soutěže v chuti, je docela slušnej úlet.
|
|
nahoru |
|
 |
Petey

|
|
nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne březen 25, 2012 7:33 am Předmět: |
|
|
Deadlift napsal: | eSko napsal: | To máš zřejmě čokoládu, že? | ano:o) |
Mel jsi nekdy jejich Instant Whey deluxe? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: ne březen 25, 2012 9:21 am Předmět: |
|
|
Mám tuším instant whey. tj. neměl. Plánuji se po tomto vrátit k hydru - jestli bude nějaká slušná cena na něj.
|
|
nahoru |
|
 |
dogeatdog
|
Zaslal: ne březen 25, 2012 6:58 pm Předmět: |
|
|
No já si jak blbec připadal, když jsem otevřel pikslu "vítěze chuti" od Aminostaru a v očekávání "něčeho" přišlo podprůměrné nic.
Teď jak koukám se žádná soutěž chuti snad ani nekonala, takže si připadám jak blbec podruhé.
|
|
nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: ne březen 25, 2012 7:10 pm Předmět: |
|
|
|
|
nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po březen 26, 2012 7:18 am Předmět: |
|
|
dogeatdog napsal: | No já si jak blbec připadal, když jsem otevřel pikslu "vítěze chuti" od Aminostaru a v očekávání "něčeho" přišlo podprůměrné nic.
Teď jak koukám se žádná soutěž chuti snad ani nekonala, takže si připadám jak blbec podruhé. |
Tak ted si jak blbec muzes pripadat potreti (a nebo jsem ze sebe blbca prave udelal ja sam ), ale asi mas namysli Nutrend a ne Aminostar _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
nahoru |
|
 |
Antonn
|
Zaslal: po březen 26, 2012 8:14 am Předmět: |
|
|
Tak já si koupil Combat powder, páč ho tady všichni vychvalovali, příchuť sušenky, a nejen že mi to moc nechutná (je to takový chemický), ale hlavně se to vůbec nerozspouší, hrozný cucky to dělá, tak si to leju přes sítko, ale to se okamžitě ucpe, takže pajáda :D
|
|
nahoru |
|
 |
EpsteinBarr
|
|
nahoru |
|
 |
Antonn
|
Zaslal: po březen 26, 2012 8:31 am Předmět: |
|
|
EpsteinBarr napsal: | 100 ludom sa rozpusta po 2-3 premiesaniach v sejkri a prave tebe jednemu sa nerozpusti a dokonca to musis cedit cez sitko....? Zvlastne. |
To jo, ale klidně natočim video. Asi špatně třepu šejkrem nebo nevim:D
|
|
nahoru |
|
 |
EpsteinBarr
|
Zaslal: po březen 26, 2012 8:41 am Předmět: |
|
|
Ja som ho nemal, takze vychadzam len z referencii, ktore su tu na fore, a teda malo ich nie je...
|
|
nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: po březen 26, 2012 8:59 am Předmět: |
|
|
to sou ty cookies prave  pro vetsinu lidi je to spis sympaticky, ale tak vyjimky se koukam najdou, staci vyndat sitko.. _________________ Humans are land-based bipeds. Pullups are for monkeys. Or at least a second-tier priority.
|
|
nahoru |
|
 |
Spashett

|
|
nahoru |
|
 |
EpsteinBarr
|
|
nahoru |
|
 |
dogeatdog
|
Zaslal: po březen 26, 2012 10:56 am Předmět: |
|
|
Draper napsal: | dogeatdog napsal: | No já si jak blbec připadal, když jsem otevřel pikslu "vítěze chuti" od Aminostaru a v očekávání "něčeho" přišlo podprůměrné nic.
Teď jak koukám se žádná soutěž chuti snad ani nekonala, takže si připadám jak blbec podruhé. |
Tak ted si jak blbec muzes pripadat potreti (a nebo jsem ze sebe blbca prave udelal ja sam ), ale asi mas namysli Nutrend a ne Aminostar |
No jo máš recht ten dvojitý blbec nějak vyprodukoval třetího takže oprava, Nutrend nikoli Aminostar. Aminostaru se omlouvám, Nutrend u mně každopádně skončil anžto ze mě udělal trojitého vola.
|
|
nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|