Problemy s trávením

Jdi na stránku Předchozí  1, 2

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Problemy s trávením  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Problemy s trávením
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
dogeatdog

PříspěvekZaslal: so březen 24, 2012 7:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Nema nekdo nejaky osvedceny typ, jak zlepsit traveni po strevni chripce? Momentalne je mne strasne tezko, mam v prdeli spunt a citim se jak chodici vzducholod. Nejake caje? Co me napada a co mam overene je mata, fenykl, hermanek - ovsem zadne tu ted nemam. Samozrejme dieta, kterou se snazim drzet, ovsem ne uplne se dari s vracejici se chuti na jidlo

Když se mi rozhasí žaludek a střeva, na noc dávám malý kelímek bílého jogurtu a snídaní počínaje pouze "těžké" celozrnné pečivo. Dva dny a změna k lepšímu razatní.
Hlavně po bílém jogurtu na noc bych ráno i sežral mrtvýmu oko.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Draper

PříspěvekZaslal: so březen 24, 2012 8:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mne se vcera vratila chut do jidla a to jsem vedel ze je konec a ze si to poseru jeste vic
No to je jedno, ono se to spravi samo.
gurmán

PříspěvekZaslal: so březen 24, 2012 10:30 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mě pomáhal heřmánkový čaj a jogurt (popř. laktobacily v tabletách). Naposledy jsem měl menší problémy s trávením (mírné překyselení žaludku a plynatost) po absolvování epického prasečáku (zřejmě v důsledku přemíry kynutých buchet od babičky) , ale čaj to vyřešil.
refi

PříspěvekZaslal: po březen 26, 2012 11:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mě na lepší zažívání pomohla jedna velice jednoduchá věc. Jídla pořadně rozžvejkat. Vločky k snídani se dají v podstatě polykat bez kousání, svačinu sem do sebe taky dycky naházel a odpoledně sem měl problém s nadýmáním. Od tý doby co jim v klidu a hlavně každý sousto pořádně žvejkám je pokoj. Problém byl nejspíš ten, že pokud člověk jí opravdu velký porce a ještě je špatně rozkouše tak žaludek už to nestihne a neztrávená potrava jde do střev kde začíná problém.

Jinak na náhlý problémy vždy zaručeně pomohl HYLAK. Je to něco jako mega koncentrovanej actimel. Měsíc užívání a střeva jsou jako nový..
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Roin

PříspěvekZaslal: po březen 26, 2012 12:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

https://obchod.ronnie.cz/s-2800-probioticka-smes.html

já i při chřipce normalně jedl tak jak jim když jí nemám :D

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Problemy s trávením Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Rychle na stránku:

Přejdi na: