Rýžovar

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, ... 11, 12, 13  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Rýžovar  Úvodní stránka -> Kuchařka -> Rýžovar
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Seva98

PříspěvekZaslal: út únor 07, 2012 12:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Udelas v tom uplne vsechno, i treba pohanku nebo zeleninu/maso na pare, dokonce jsem v nem na koleji varil i brambory. Proste funguje na principu, ze jak se vyvari voda, tak se hrnec prepne do rezimu, kdy si akorat drzi teplotu at je jidlo teple. Pokud jis ryzi kazdy den, tak se vyplati.

https://www.zonetraininglog.com
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Judson

PříspěvekZaslal: út únor 07, 2012 12:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

A to tam clovek musi dat vodu podle nejakyho svyho casem overenyho odhadu ? Navic s ohledem na druh ryze ?
Aby se jako vyvarila tak nejak v dobe kdy je ryze hotova ?
Nebo to funguje nejak uplne jinak ?
Seva98

PříspěvekZaslal: út únor 07, 2012 12:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hrnec se vypne, az se vyvari voda a je jedno jestli je tam 100ml nebo 2litry. A ano, na ruzne druhy ryze je potreba rozdilny pomer ryze/voda, ale byva to napsane na baleni, kolik je potreba.

https://www.zonetraininglog.com
Spashett

PříspěvekZaslal: st únor 08, 2012 12:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja jsem z toho jedl ryzi priblizne jeden rok a musim uznat, ze opravdu v tom rozdil je. Jak uz nekdo psal, proste to zapnes a jdes pryc.. vratis se za tri hodiny a je to pora teple. Nevim jak jine znacky, ten co jsem pouzival ja tak mel pouze tlacitko vypnout a zapnout ale s tim ze budto varit, nebo hral a to prave dle vody uvnitr. Takze kdyz se tam da ryze, voda tak se to uvari a az je voda pryc a ryze je hotova, tak seet o prepne na dohrev. Ma to obrovskou vyhodu ze kdyz snite cast kotliku, tak druhej den to znova jenom zapnete a ono to tu ryzi ohreje..opravdu super... s ryzovarem :) z cech bohuzel zkusenost nemam...ale podle me je to vsechno na stejny brdo
honzik833

PříspěvekZaslal: út březen 27, 2012 8:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

At nezakladam dalsi topik nenajde se tady nekdo vlastnici ryzovar?;-)se zkusenosti z pouziti? dival jsem se na nekolik modelu v relaci od 400-2400cca a prijde mi to vsecko stejne ;-)
Tracey

PříspěvekZaslal: út březen 27, 2012 10:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já mám tenhle http://ryzovary.heureka.cz/sencor-srm-200/?gclid=CK3kubTdhq8CFUpf3wod2i9CDQ a naprostá spokojenost. Za pár korun a rýže je z něj luxusní, navíc je maličký a skladný, což jsem chtěla, ale max pro dvě osoby, pro rodinu by už byl malý.
riker

PříspěvekZaslal: út březen 27, 2012 10:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

mozna blba otazka, ale jakej je rozdil mezi ryzovarem a normalnim hrncem? Predpokladam ze ryzi musim nasipat do obou, vodu nalit taky a vylit to pres sito taky, tak me nenapada jaky to muze mit vyhody...
Tracey

PříspěvekZaslal: út březen 27, 2012 10:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

riker napsal:
mozna blba otazka, ale jakej je rozdil mezi ryzovarem a normalnim hrncem? Predpokladam ze ryzi musim nasipat do obou, vodu nalit taky a vylit to pres sito taky, tak me nenapada jaky to muze mit vyhody...

Nic nevylíváš, nasypeš rýži, naliješ vodu, zapneš a můžeš odejít. Hrnec se po uvaření sám přepne do udržování teploty, voda je vyvařená, rýže tak akorát a chuťově jako z čínských restaurací.
harry

PříspěvekZaslal: út březen 27, 2012 10:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

syn, sytý, sýr, syrový, sychravý, sýkora, sýček, syčet, SYPAT, ...
riker

PříspěvekZaslal: út březen 27, 2012 10:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tracey: ok

harry: vyjmenovany slova znam, ale s nekteryma z nich nesouhlasim a tak jsem se rozhodl to psat tak jak by to melo byt spravne...
honzik833

PříspěvekZaslal: út březen 27, 2012 10:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

no dik za odkaz na ten hrnec. jen nevim jestli by nebyl pro me malinky. Kolik ryze v nem uvaris?;-) pokud tam nevleze alespon 0,5 kg tak to bude zrejme malo. V klasickych saccich beru jedno jidlo cca sacek a pul. a kde je zbytek rodinky
harry

PříspěvekZaslal: út březen 27, 2012 10:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

aha, ok
Tracey

PříspěvekZaslal: út březen 27, 2012 12:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

honzik833 napsal:
no dik za odkaz na ten hrnec. jen nevim jestli by nebyl pro me malinky. Kolik ryze v nem uvaris?;-) pokud tam nevleze alespon 0,5 kg tak to bude zrejme malo. V klasickych saccich beru jedno jidlo cca sacek a pul. a kde je zbytek rodinky

Je max na 420g, takže pro Tebe malý
U.B0B

PříspěvekZaslal: út březen 27, 2012 4:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Rýžovar ... to slysim prvne. doufam, ze na to nenarazi manzelka sic bude v kuchyni dalsi zbytecnej kram.
jasminova ryze + 4 minuty varu v papinaku = OK
honzik833

PříspěvekZaslal: út březen 27, 2012 5:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak prave se mi testuje Rice Cube od Tefalu, tak uvidime jake to bude. Ryzi jsem koupil od nasich spoluobcanu na nasi male trznici a podle obalu mam "Thai Jasmine Rice 100% Premium Qualitz " znacka bude zrejme Golden Thai Lotus. No moc chytry z toho nejsem, ale doufam, ze to nebude moc velkej extrem :-)

Jakou kupujete ryzi?:-) pripadne kde?

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Rýžovar Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, ... 11, 12, 13  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: