|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Seva98

|
Zaslal: út únor 07, 2012 12:26 pm Předmět: |
|
|
Udelas v tom uplne vsechno, i treba pohanku nebo zeleninu/maso na pare, dokonce jsem v nem na koleji varil i brambory. Proste funguje na principu, ze jak se vyvari voda, tak se hrnec prepne do rezimu, kdy si akorat drzi teplotu at je jidlo teple. Pokud jis ryzi kazdy den, tak se vyplati.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Judson

|
Zaslal: út únor 07, 2012 12:39 pm Předmět: |
|
|
A to tam clovek musi dat vodu podle nejakyho svyho casem overenyho odhadu ? Navic s ohledem na druh ryze ?
Aby se jako vyvarila tak nejak v dobe kdy je ryze hotova ?
Nebo to funguje nejak uplne jinak ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: út únor 07, 2012 12:44 pm Předmět: |
|
|
Hrnec se vypne, az se vyvari voda a je jedno jestli je tam 100ml nebo 2litry. A ano, na ruzne druhy ryze je potreba rozdilny pomer ryze/voda, ale byva to napsane na baleni, kolik je potreba.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spashett

|
Zaslal: st únor 08, 2012 12:35 pm Předmět: |
|
|
Ja jsem z toho jedl ryzi priblizne jeden rok a musim uznat, ze opravdu v tom rozdil je. Jak uz nekdo psal, proste to zapnes a jdes pryc.. vratis se za tri hodiny a je to pora teple. Nevim jak jine znacky, ten co jsem pouzival ja tak mel pouze tlacitko vypnout a zapnout ale s tim ze budto varit, nebo hral a to prave dle vody uvnitr. Takze kdyz se tam da ryze, voda tak se to uvari a az je voda pryc a ryze je hotova, tak seet o prepne na dohrev. Ma to obrovskou vyhodu ze kdyz snite cast kotliku, tak druhej den to znova jenom zapnete a ono to tu ryzi ohreje..opravdu super... s ryzovarem :) z cech bohuzel zkusenost nemam...ale podle me je to vsechno na stejny brdo
|
|
| nahoru |
|
 |
honzik833

|
Zaslal: út březen 27, 2012 8:47 am Předmět: |
|
|
At nezakladam dalsi topik nenajde se tady nekdo vlastnici ryzovar?;-)se zkusenosti z pouziti? dival jsem se na nekolik modelu v relaci od 400-2400cca a prijde mi to vsecko stejne ;-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Tracey

|
Zaslal: út březen 27, 2012 10:11 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
riker

|
|
| nahoru |
|
 |
Tracey

|
|
| nahoru |
|
 |
harry
|
Zaslal: út březen 27, 2012 10:23 am Předmět: |
|
|
syn, sytý, sýr, syrový, sychravý, sýkora, sýček, syčet, SYPAT, ...
|
|
| nahoru |
|
 |
riker

|
Zaslal: út březen 27, 2012 10:39 am Předmět: |
|
|
Tracey: ok
harry: vyjmenovany slova znam, ale s nekteryma z nich nesouhlasim a tak jsem se rozhodl to psat tak jak by to melo byt spravne...
|
|
| nahoru |
|
 |
honzik833

|
|
| nahoru |
|
 |
harry
|
|
| nahoru |
|
 |
Tracey

|
|
| nahoru |
|
 |
U.B0B

|
Zaslal: út březen 27, 2012 4:10 pm Předmět: |
|
|
Rýžovar ... to slysim prvne. doufam, ze na to nenarazi manzelka sic bude v kuchyni dalsi zbytecnej kram.
jasminova ryze + 4 minuty varu v papinaku = OK
|
|
| nahoru |
|
 |
honzik833

|
Zaslal: út březen 27, 2012 5:24 pm Předmět: |
|
|
Tak prave se mi testuje Rice Cube od Tefalu, tak uvidime jake to bude. Ryzi jsem koupil od nasich spoluobcanu na nasi male trznici a podle obalu mam "Thai Jasmine Rice 100% Premium Qualitz "  znacka bude zrejme Golden Thai Lotus. No moc chytry z toho nejsem, ale doufam, ze to nebude moc velkej extrem :-)
Jakou kupujete ryzi?:-) pripadne kde?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|