Boxerske/zapasnicke topanky

Jdi na stránku 1, 2  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Boxerske/zapasnicke topanky  Úvodní stránka -> Ostatní -> Boxerske/zapasnicke topanky
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
g_dgrim
Moderátor

PříspěvekZaslal: st březen 28, 2012 12:37 pm    Předmět: Boxerske/zapasnicke topanky Odpovědět s citátem

Caute,

dlho hladam topanky s rovnou a nizkou podrazkou a prisiel som na to ze boxerske / zapasnicke boty by mohli splnat tuto poziadavku. Planujem v tom chodit normalne do posilky (drepovat, deadliftovat a ine srandy).

Pouziva niekto z vas take topanky normalne do posilky?

Zatial viem len o Folisovi, ten ma tusim neake adidas combaty a drepuje v tom slusne vahy a zda sa ze mu to ide.

Zuzil som vyber na tieto 3, mozno ich niekto z vas ma a vie doporucit ci ano alebo nie. Nikde v kamenom obchode ich nemaju tak som odkazany objednat to z netu.

http://www.boxhaus.de/product_info.php/cPath/256/products_id/1131/kat//S/Everlast_Boxing_shoes_Lo_Top_8000.html

http://www.boxhaus.de/product_info.php/cPath/256/products_id/2691/kat//S/Adidas_COMBAT_SPEED_III_schwarz_G17568.html

http://www.boxhaus.de/product_info.php/cPath/256/products_id/3455/kat//S/Adidas_PRETEREO_II_schwarz_grau_U42107.html
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: st březen 28, 2012 12:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já mám něco podobnýho, ale kupoval jsem je přímo na box. Protože jsem v nich něco málo odskákal, neumím si představit, jak bych v tom cvičil. Asi bych při první dřepu šel po hlavě do sklepa
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Luster

PříspěvekZaslal: st březen 28, 2012 12:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

osobni zkusenost s nima nemam, ale myslim, ze je to urcite dobra volba a taky si je planuju casem poridit libej se mi prvni dve, ty treti mi pridou uz zbytecne "preplacany"
Roin

PříspěvekZaslal: st březen 28, 2012 12:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

SimsonCZ

PříspěvekZaslal: st březen 28, 2012 12:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

já ti spíš doporučuju lifterské nebo vzpěračské boty, nejlépé uděláš koupí od Matochy... (nejen) u nás ve vzpírárně je používá každej, jsou supr.
Něco o něm...
http://powerlifting.ronnie.cz/c-10703-svec-alois-matocha-a-jeho-boty-pro-sportovce-v-poradu-tv-nova-vikend.html

dělá i pozvedářské

Naposledy upravil SimsonCZ dne st březen 28, 2012 12:57 pm, celkově upraveno 1 krát
g_dgrim
Moderátor

PříspěvekZaslal: st březen 28, 2012 12:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

roin: a v tom akoze cvicis vo fitku? a beres si k tomu aj helmu?

octo: preco myslis ze by to neslo? ved ak maju rovnu podrazku tak to musi byt v pohode ne?

luster: mne sa prave najviac pacia tie everlasty

simson: Nechcem vzpieracske boty s vysokou patou. Tie druhe od matochy su funkcne dost podobne boxerskym botam, ale dizajnovo sa mi vobec nepacia.

Naposledy upravil g_dgrim dne st březen 28, 2012 1:00 pm, celkově upraveno 1 krát
Rachela

PříspěvekZaslal: st březen 28, 2012 12:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Na siroke lifterske drepy je zapasnicka obuv skvela (najviac sa mi pacia tie druhe), aj ked rovnako dobre su chucks a tie vyjdu o dost lacnejsie.
Na uzke olympijske drepy vzpieracska obuv.
Wilks? Makes little guys feel better about lifting less. Means nothing. I came up with my own formula that makes weaker guys like me to feel better: it's a combination of bw, years training, leverages, excuses, potential and heart :D:D:D

Naposledy upravil Rachela dne st březen 28, 2012 1:00 pm, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora MSN Messenger
Roin

PříspěvekZaslal: st březen 28, 2012 12:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja vtom necvičim :D cvičí vtom Greene, jen jsem je tu postnul protože je mám v plánu taky koupit
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: st březen 28, 2012 1:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

g_dgrim napsal:

octo: preco myslis ze by to neslo? ved ak maju rovnu podrazku tak to musi byt v pohode ne?

Má to asi pětkrát měkčí podrážku než conversy od ťamanů
Sice to slušně drží kotník, ale nejsem si jistej, že zrovna to je ke cvičení potřeba
Krom toho je to furt jenom hadrová bota... Imho bys je za pár měsíců oddělal.
Ty lifterský jsou fakt super volba. Já mám
z Goodliftu, ale měl jsem blbec koupit Matochy, který jsou podstatně lepší a levnější. Ale to ještě přijde.
SimsonCZ

PříspěvekZaslal: st březen 28, 2012 1:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

goodlift nebrat, maj na tom přemrštěnou marži. Brát přímo od Matochy...
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: st březen 28, 2012 1:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tehdy jsem to nevěděl, a pár stovek navíc při investici do věci co vydrží několik let mě nijak výrazně neštve :)
Ale vzhledem k tomu, že potřebuju každou jinak velkou se stejně obrátím přímo na mistra Em.
keba

PříspěvekZaslal: st březen 28, 2012 2:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Grim : mam ty druhý ze seznamu tvých odkazů - ty adidasy a používat se dají na celý trojboj. Já je mam na dřep, používá je i Folis a další lidi od nás na dřep. Jsou stabilní a mají pevnou podrážku. Pro mě super
g_dgrim
Moderátor

PříspěvekZaslal: st březen 28, 2012 3:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dik kamos, objednane :)
drlift_

PříspěvekZaslal: st březen 28, 2012 11:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Octopuss napsal:
...z Goodliftu, ale měl jsem blbec koupit Matochy, který jsou podstatně lepší a levnější. Ale to ještě přijde.

V cem jsou podle tebe podstatne lepsi?
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: čt březen 29, 2012 6:38 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Co tak psali lidi různě na internetech, plus reportáž o Matochovi mě přesvědčila. Ty druhý boty sice pořád drží, ale vylézají z nich hřebíky, na všechny strany trčí nitě, a přezky se začínají vytrhávat a praskat. A ne že bych se o ně nestaral...
Samozřejmě neříkám, že jsou špatný - přece jen cca tři roky mi nevydrží ani normální boty na chození venku (s výjimkou Steelů )

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Boxerske/zapasnicke topanky Jdi na stránku 1, 2  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: