|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st březen 28, 2012 2:36 pm Předmět: |
|
|
ty vole frozzi, to dáš. Lehké rány do koule sou povoleno, to je záruka _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Rachela

|
Zaslal: st březen 28, 2012 2:38 pm Předmět: |
|
|
Jojo, to mi uz doslo dvakrat este v minulom roku :D _________________ Wilks? Makes little guys feel better about lifting less. Means nothing. I came up with my own formula that makes weaker guys like me to feel better: it's a combination of bw, years training, leverages, excuses, potential and heart :D:D:D
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st březen 28, 2012 2:38 pm Předmět: |
|
|
Proč taková solidní nabídka nepřijde třeba mně _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Rachela

|
Zaslal: st březen 28, 2012 2:43 pm Předmět: |
|
|
Spytaj sa uzivatela shiraz, urcite ti umozni sa zucastnit _________________ Wilks? Makes little guys feel better about lifting less. Means nothing. I came up with my own formula that makes weaker guys like me to feel better: it's a combination of bw, years training, leverages, excuses, potential and heart :D:D:D
|
|
| nahoru |
|
 |
Izman
|
Zaslal: st březen 28, 2012 5:26 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | Dnešní Soukromá zpráva:
"zajem si vydelat pri souteze min 10000euro? dva borci se nechaji od tretiho mlatit a ten co vic ran vydrzi vyhraje min 10000euro. mlati se jenom pesti a ne do hlavy, hrudniku a ledvin, lechke rany do koule soupovoleno. rany sou tak silne ze se to da ustat, ne na plno. de tovsechno podle veku a vahy, soupere se losuji ksobe predem se dela test kde muzes dokazat kolik ses schopen vydrzet, pak se rozhodne jestli a kolik se na tebe bude sazet, zajem ?"
mám jít? |
Za pulku ti budu delat manazera :D placnem si?
|
|
| nahoru |
|
 |
SimsonCZ

|
Zaslal: st březen 28, 2012 5:34 pm Předmět: |
|
|
...
|
Vážení, zcela upřímně se přiznejte, kdo by do toho šel... Já třeba totiž jo (nebýt tosamozřejmě fake )
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: st březen 28, 2012 9:02 pm Předmět: |
|
|
"zajem si vydelat pri souteze min 10000euro? dva borci se nechaji od tretiho mlatit a ten co vic ran vydrzi vyhraje min 10000euro. mlati se jenom pesti a ne do hlavy, hrudniku a ledvin, lechke rany do koule soupovoleno. rany sou tak silne ze se to da ustat, ne na plno. de tovsechno podle veku a vahy, soupere se losuji ksobe predem se dela test kde muzes dokazat kolik ses schopen vydrzet, pak se rozhodne jestli a kolik se na tebe bude sazet, zajem ?"
mám jít? |
Tahle zpráva mi přišla už minimálně 3x
|
|
| nahoru |
|
 |
Vokr

|
Zaslal: čt březen 29, 2012 1:25 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil Vokr dne čt březen 29, 2012 5:20 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: čt březen 29, 2012 1:33 pm Předmět: |
|
|
to fakt šiel stovkou? nechápem? _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: čt březen 29, 2012 1:37 pm Předmět: |
|
|
Zdá se mi, že ty hlasy jsou nadabované. Taky vám přijde? _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Luuza
|
Zaslal: čt březen 29, 2012 1:46 pm Předmět: |
|
|
Draper se byl trochu projet
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt březen 29, 2012 1:49 pm Předmět: |
|
|
Jj lehka vecerni vyjizdka
Ted jsi me ale totalne rozsekal _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Moocha

|
Zaslal: čt březen 29, 2012 2:29 pm Předmět: |
|
|
Video bylo smazáno. By mě zajímalo kým a proč :)
|
|
| nahoru |
|
 |
ALKAPONE

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|