| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
nofear
|
Zaslal: st březen 28, 2012 3:47 pm Předmět: Hemo Rage Black + Cytogenix CYTOCELL ?? |
|
|
zdarec...
kamos si objednal tuhle kombinaci na netu, ted mu to doslo a chce to brat dohromady,hemo rage pred treninkem a cytocell po... podle me je to kravina,vzdyt uz sam hemo rage obsahuje dost sra*ek,nedoporucoval jsem to...co vy na to ?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
Petey

|
Zaslal: st březen 28, 2012 3:49 pm Předmět: |
|
|
a vies vobec co su tie doplnky zac?  hemorage je predtreningovy stimulant (ze je na hovno,to je druha vec...) a ten cytgoenix je potreningovy kreatin _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: st březen 28, 2012 4:06 pm Předmět: |
|
|
Tak Hemorage neni na hovno, je to jeden z nejlepších. Problém je spíš, že kupující si to jen tak koupil aby "nabral svaly" protože si o tom přečetl pěknou reklamu a jinak o tom nemá šajn, stejně jako tazatel.
|
|
| nahoru |
|
 |
nofear
|
Zaslal: st březen 28, 2012 4:12 pm Předmět: |
|
|
ja vim ze rage je pred a cytocell po...cist umim a znam je...ale mysleno to bylo tak,ze hemo rage ma kotel latek ve slozeni a jestli na to cpat jeste cytocell... aby to spis neublizilo
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: st březen 28, 2012 4:16 pm Předmět: |
|
|
doplnky výživy nejsou sračky, co ti ublíží- to pro tebe
pokud bude tvůj kamarád dodržovat dávkování, tak se o něj nemusíš vůbec bát...
Druhá věc je to, že v 15ti bude Hemo Rage asi dost hardcore supplement
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: st březen 28, 2012 7:26 pm Předmět: |
|
|
nikdy som hemorage necitil,a este aj chuti dost zle. Assault je oproti nemu 100 a 1...ale moze byt,ze niekomu slape _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
RavenStalker

|
Zaslal: st březen 28, 2012 9:10 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | nofear napsal: | | hemo rage ma kotel latek ve slozeni |
Není nad to vědět co která látka dělá a podle sestavovat suplementaci Tomuhle se říká odborný přístup |
Trochu OT: Vzpoměl jsem si teď na tvůj výborný stimulant Asterix a gainer Obelix to mě dostalo.
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: čt březen 29, 2012 8:39 am Předmět: |
|
|
| nofear napsal: | | ja vim ze rage je pred a cytocell po...cist umim a znam je...ale mysleno to bylo tak,ze hemo rage ma kotel latek ve slozeni a jestli na to cpat jeste cytocell... aby to spis neublizilo |
No jo, kotel látek, tyjo. Čím víc jich tam je tím je to horší. Nakonec ti ještě naroste jedenáctej prst!
|
|
| nahoru |
|
 |
Nazgul

|
Zaslal: pá březen 30, 2012 2:41 pm Předmět: |
|
|
zme zkušenosti je hemo rage black fakt nářez. Šlapal mi naprosto výborně
|