|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Tracey

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Deadlift
Moderátor
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: st březen 28, 2012 5:39 pm Předmět: |
|
|
tracey: cena 7500 kč  ... kolik stojí do hlediště? _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st březen 28, 2012 5:46 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | Deadlift napsal: | Chystám se po neděli do Chilli Restaurant v Galantě na 400 g steak |
Nebol ten podnik náhodu aj v telke v relácii Áno, šéfe? dostal slušné hodnotenie, za koľko bol 400g stejčík? Mám tam kamoša, tak prípadne by sme zašli raz. | Ano - byl v áno, šéfe. Platil jsem za steak něco přes 20 EUR / 400 g. Mají porce 200 g, 300 g a 400 g s cenami od 11 snad do 22 EUR, dle druhu masa a velikosti porce. No a samozřejmě, až budeš mít někdy cestu kolem a pokud budu zrovna na jihu, rád zajdu.
Edit: mě to vlastně stálo třetinu, protože mám cca 100 ks 3 EUR stravenek, které mi nějak zbývají ( něco i z konce roku 2011) a protože platím 1 euro a zbytek zaměstnavatel ze sociálního fondu, tak to vlastně stálo třetinu:o)
Naposledy upravil Deadlift dne st březen 28, 2012 5:48 pm, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
ALKAPONE

|
|
| nahoru |
|
 |
Tracey

|
|
| nahoru |
|
 |
jnerez
|
Zaslal: st březen 28, 2012 6:48 pm Předmět: |
|
|
| Tracey napsal: | | Reiben napsal: | tracey: cena 7500 kč ... kolik stojí do hlediště? |
Myslím, že od necelé tisícovky, ale ruku do ohně bych za to nedala |
Teda tolik peněz bych za box nedal, ani kdyby proti sobě boxovali Sylvester Stalone a Marek Vašut .
|
|
| nahoru |
|
 |
Tracey

|
Zaslal: st březen 28, 2012 7:11 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: čt březen 29, 2012 3:01 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: čt březen 29, 2012 3:05 pm Předmět: |
|
|
To s tou kvantovou fyzikou už mi přišlo příliš, ale jo, pěkná věc. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
|
| nahoru |
|
 |
Izman
|
Zaslal: ne duben 01, 2012 6:07 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Izman
|
Zaslal: ne duben 01, 2012 6:11 am Předmět: |
|
|
GRRRRR MAM HLAD....
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|