Hledání odpovědí.

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Hledání odpovědí.  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Hledání odpovědí.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
wweha

PříspěvekZaslal: st březen 28, 2012 7:35 pm    Předmět: Hledání odpovědí. Odpovědět s citátem

ZDARTE!
Zde je pár věcí, které mě zajímají. Snad se tu najde pár zkušených borců s přínosnýma odpovědma! :) (váha: 83, výška 184, 18 let, 1 rok cvičení cca)

1) Máte nějaké zkušenosti s NEURCORE a MYOBUILD od MusleTechu?

2) Ohledně DEXTROZI: Prý je dobrá po tréninku (v čem semnou snad budete souhlasit, kdžy to píší všude), ale zajímá mě, kolik gramů na svoji váhu si mám přimýchat k nápoji, nebo samostatně do vody? Nechci totiž mít zbytečně vysoké dávky kvůli ukládajícímu tuku. Aktuální váha 83 kg.

3) Může to znít absolutně absurdně (taky si to říkám) ale přesto: Lze nějakým způsobem zařadit sachariďák do fáze tréninku, kdy se rýsuje? Vím, že dorýsování je potřeba hlavně dostatek bílkovin. Chci nabrat do paží a hrudi ještě nějaký objem, ale NECHCI mít kvůli létu zbytečně zalité bříško, chci ho mít pěkněvyrýsované, ale zároveň i přibrat sval. hmotu, ono to totiž s proteinem až tak to nepůjde jak se sachrem. Třeba při upravení dávkování by to bylo možné - troufám si říct, že je to proveditelné! :) Mám ještě 1x týdně fotbalový trénink a o víkendu mi už začínají zápasy, takže nějaké to spalování určitě je (to by mohlo trochu zabraňovat sachrům proti ukládání tam, kde nemají) + v posilce se také pěkně zapotím (hlavně jak tam teď začíná být tepleji s přibývajícím sluníčkem). Nějaké nápady?

4) Tady mě zajímá něco ohledně sestavení tréninku. Četl jsem, že velké partie (prsa, stehna, záda) se dají cvičit už po 48 hodinách odpočinku a malé po 24. hodinách odpočinku od ukončení tréninku. Dyť to hraničí s přecvičením svalů! Někde jsem zase četl, že když se partie jede opravdu důkladně, tak stačí i jednou za 7-10 dní. Co si o tom myslíte? Dá se cvičit třeba 2x po sobě biceps a ramena? Dyť je to podle mě nemožné. Mě ruce bolí (i třeba prsa) další 2-3 dny. Jeden týpek (trenér na fóru) psal, že cvičit prsa jednou týdně je málo. Dyť i logicky by se to nedalo stíhat v posilovně všechno tak naráz a trávit tam třeba 2-3hodiny denně je šílený.

Já osobně mám postavený cvičební plán následovně:
PO-nohy, ÚT-prsa, ČT-záda,PÁ-triceps+biceps, SO-ramena.
Co na to říkáte? Už tak tam jsem kolikrát přes hodinu ve fitku.

Kouknite na toto:
WORKOUT ROUTINE 1 : MONDAY/WEDNESDAY/FRIDAY
CHEST EXERCISES:
● Bench press : 4 sets and 6, 8 and 10 reps
● Incline bench press : 5 sets and 6, 8 and 10 reps
● Dumbbell pullovers: 4 sets, 10 and 12 reps
● Flat bench flies : 4 sets and 6, 8 and 10 reps
● Cable crossovers: 5 sets and 10 and 12 reps
● Dips: 5 sets, till failure
LEGS EXERCISES:
● Squats: 5 sets and 8, 10 and 12 reps
● Barbell lunges: 6 sets and 15 reps
● Leg extensions: 5 sets and 12, 14 and 15 reps
● Leg curls: 5 sets and 10 and12 reps
● Barbell lunges: 6 sets and 15 reps
● Leg presses: 5 sets and 8, 10 and 12 reps
BACK EXERCISES:
● Front wide-grip chin-ups: 5 sets, till failure
● Straight-leg deadlifts – 5 sets and 15 reps
● Seated pulley rows: 5 sets and 6, 8 and 10 reps
● One-arm dumbbell rows: 6 sets and 6,8 and 10 reps
● T-bar rows: 5 sets and 6, 8 and 10 reps
CALVES EXERCISES:
● Seated calf raises: 10 sets and 12 reps
● Standing calf raises: 8 sets and12 reps
● One-legged calf raises (holding dumbbells): 5 sets and 15 reps
FOREARMS EXERCISES:
● Wrist curls (forearms on knees): 5 sets and 10 reps
● Wright roller machine: till failure
● Reverse barbell curls: 5 sets and 10 reps
ABS EXERCISES:
Continuous nonstop training for 30 minutes

WORKOUT ROUTINE 2 : TUESDAY/THURSDAY/SATURDAY
TRICEPS EXERCISES:
● One-arm dumbbell: 6 sets and 6, 8 and 10 reps
● Close-grip bench presses: 5 sets and 6, 8 and 10 reps
● Barbell French presses: 5 sets and 6, 8 and10 reps
● Pushdowns: 5 set and 8 and10 reps
BICEPS EXERCISES:
● Seated dumbbell curls: 5 sets and 6, 8 and 10 reps
● Barbell curls: 5 sets and 6, 8 and 10 reps
● Dumbbell concentration curls: 6 sets and 6, 8 and 10 reps
SHOULDERS EXERCISES:
● Rear-delt lateral raises: 4 sets, 6, 8 and 10 reps
● Seated barbell presses: 5 sets and 6, 8 and 10 reps
● Cable lateral raises: 6 sets and 10 and12 reps
● Lateral raises: 6 sets and 6, 8 and10 reps

Toto je údajně tréninkový plán Arnolda. Je to nesmysl, nebo to tak fakt mohl zvládat? Podle mě pokud ano, tak musel mít asi hodně kvalitní doplňky, hlavně velmi účinný BCAA pro ochranu svalstva – já bych po týdnu tohoto nářezu asi odpadl. Co si o tomto myslíte?

Naposledy upravil wweha dne st březen 28, 2012 8:23 pm, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
EpsteinBarr

PříspěvekZaslal: st březen 28, 2012 7:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nemyslim si, ze vsade pisu, ze dextroza je vhodna po treningu. Najdes dost clankov a studii, ktore to vyvracaju. Podobne ako vyvracaju nazor, ze hydrolyzat je to najlepsie...skor naopak.

Inak dost smiesny topic. Cvicis rok a mas pocit, ze objavujes nieco nove. Ani netusis, comta caka, ak vydrzis aspon 10 rokov

A zvysok prenechavam tym skusenym
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: st březen 28, 2012 7:52 pm    Předmět: Re: Hledání odpovědí. Pouze pro ZKUŠENÉ! Odpovědět s citátem

nebudu odpovidat na vsechno
arnold mel uplne super bcaa, takze to zvkladal

proc by neslo cvicit cele telo treba 3x tydne?
jenom nesmis byt jouda a musis umet sestavit trening
jasne ze to nebude na kazdou partii 5 cviku po peti serii, ale kombinace
treba pokud pojedes kliky na bradlech, tak mas odcvicene kozy i tricak, atd,
RavenStalker

PříspěvekZaslal: st březen 28, 2012 7:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

1. Máš nějakou poruchu jako dixlexie nebo co?

To nemůžeš psát trošku jako člověk?

1.
Neurocore: směs kreatinu, citrullinu a beta alaninu + nějaký nabuzováky (kofein apod.) Určitě to bude šlapat protože je to fungující směs, jen nevím jestli bych si za ty prachy nekoupil radši Assault nebo jiný věci, popřípadně samotný kreatin a glutamin pokud jsi to ještě nikdy neměl.

2. Dextroza je prostě cukr, kolik si jí máš dát záleží na tom co od toho očekáváš, jestli se chceš vykrmit jako prase nebo dostat diabetes tak doporučuju celou krabici před spaním. Pokud bys to chtěl jako doplnění sacharidů po tréninku tak odhadem 20-50gramů? Záleží na tréninku a na tom kolik máš svalů a tak.

3. Gainer? Po fitku, po té části cvičení kde zvedáš činky. Pokud budeš držet dietu a mít nějakou aerobku tak můžeš hubnout i se sachariďákem, jsou to prostě jen kalorie navíc, ale protože v tom je i protein tak je to po fitku docela vhodné, jestli do diety je věc názoru.

Stejně pravděpodobně cvičíš jenom kvůli buchtám a těm se líbí vychrtliny, doporučju se pořádně vysekat a nechat si narůst Emo patku a nabarvit na černo, po tom dneska jedou.

2-3 hodiny denně? Proč ne když tě to baví a budeš to stíhat regenerovat.
1 Týdně prsa stačí, spousta lidí je cvičí 1x týdně. I když by bylo asi lepší je cvičit stejně jako záda nebo nohy 2x týdně, jednou lehce a jednou těžce.

Tak když těm partiím dáš cca 3-4 dny pauzu tak je můžeš cvičit zase ne, když už tě nebudou bolet. Pokud tě bolí tak pravděpodobně ani nepotřebuješ cvičit 2x týdně a třeba teprve začínáš.

6 cviků na prsa 22 serií? 3 cviky na předloktí? To si děláš prdel a nebo to ojebeš a ostatní cviky tam máš jen aby ses nenudil ale určitě to nebude nějaký tvrdý seriozní trénink, pravěpodobně je to okopčený z nějakýho tréninku MaF nebo tréninku nějakého profíka.

No jo to je vlastně trénink dle Arnolda, někde tam chybí údaj že je potřeba trošku píchat ;)...

Tak co je vlastně tvůj trénink, co cvičíš a jak cvičíš?

Buď rád že jsem ti napsal, ostatní se na tebe stejně vys****

Doufám že jsem dost zkušený

Naposledy upravil RavenStalker dne st březen 28, 2012 7:54 pm, celkově upraveno 1 krát
owar

PříspěvekZaslal: st březen 28, 2012 7:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pouze pro zkusene..tak do toho nejdu
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: st březen 28, 2012 7:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

RavenStalker napsal:

Buď rád že jsem ti napsal, ostatní se na tebe stejně vys****

Doufám že jsem dost zkušený

AMEN
RavenStalker

PříspěvekZaslal: st březen 28, 2012 7:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

potom už jedině www.taksitokurvavygoogluj.cz tam najde všechno i moje babička
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: st březen 28, 2012 8:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

RavenStalker - máš moji nekonečnou úctu za trpělivost a obrovské mrhání času spisováním postu tazateli.
Smazaný uživatel (071)

PříspěvekZaslal: st březen 28, 2012 8:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hele, buďte rádi že používá diakritiku a velký písmena na začátku vět. To je tady na fóru docela raritní kvalita
wweha

PříspěvekZaslal: st březen 28, 2012 8:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Octopuss napsal:
Hele, buďte rádi že používá diakritiku a velký písmena na začátku vět. To je tady na fóru docela raritní kvalita

Nechápu, prčo si děláte prdel. Proč bych měl být nějakej idiotskej "dixlektik"? Asi se chlape na učňáku neučil ještě psát spisovně. Jinak jen o "buchty" mi fakt nejde. Přibral jsem cca 12 kg sval. hmoty. A ten rozepsaný cvič. plán byl plán Arnolda. Né můj.... TO sem netušil, že by to někdo nepochopil, když to ještě pod tím píšu.
RavenStalker

PříspěvekZaslal: st březen 28, 2012 9:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Původně jsem chtěl napsat: To jsi nějakej dement že neumíš psát, ale potom jsem to změnil na dislextik ale asi jsem tam měl nechat to původní tedy.

Byl jsi na bodystatu, že víš, že to je čistá svalová hmota? Já mám taky učňák, jsem jen pitomej elektrikář, ano používám východočeské ej nářecí ale jinak se snažím psát tak abych se za to nemusel moc stydět.

Teď jde ještě o to jestli se bavíme o buchtách jako buchtách nebo zda myslíš buchty na břiše nebo nedejbože ty babiččiny domácí.

Poradil jsem ti jak nejlépe umím a na oplátku doufám, že mě nebudeš ještě někdy vysírat nějakým způsobem podobným těm dotazům nahoře.

O tvém plánu jsi nenapsal nic, tak jsem myslel že asi cvičíš ten Arnoldův, jak jinak chceš abych se vyjádřil. Nemám věsteckou kouli, tu má ten týpek v redakci ronnie.

Ty myslíš tohle?: PO-nohy, ÚT-prsa, ČT-záda,PÁ-triceps+biceps, SO-ramena

To je teda cvičební plán, panejo, to jsi vymyslel za pár vteřin ne? A cviky jsou kde? K tomu se nedá nic říct, a nebo jestli chceš komentář tak tedy samotný ramena to zní jako pěkná kravina.

Budu se opakovat: www.taksitokurvavygoogluj.cz ;)
wweha

PříspěvekZaslal: st březen 28, 2012 9:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

RavenStalker napsal:
Původně jsem chtěl napsat: To jsi nějakej dement že neumíš psát, ale potom jsem to změnil na dislextik ale asi jsem tam měl nechat to původní tedy.

Byl jsi na bodystatu, že víš, že to je čistá svalová hmota? Já mám taky učňák, jsem jen pitomej elektrikář, ano používám východočeské ej nářecí ale jinak se snažím psát tak abych se za to nemusel moc stydět.

Teď jde ještě o to jestli se bavíme o buchtách jako buchtách nebo zda myslíš buchty na břiše nebo nedejbože ty babiččiny domácí.

Poradil jsem ti jak nejlépe umím a na oplátku doufám, že mě nebudeš ještě někdy vysírat nějakým způsobem podobným těm dotazům nahoře.

O tvém plánu jsi nenapsal nic, tak jsem myslel že asi cvičíš ten Arnoldův, jak jinak chceš abych se vyjádřil. Nemám věsteckou kouli, tu má ten týpek v redakci ronnie.

Ty myslíš tohle?: PO-nohy, ÚT-prsa, ČT-záda,PÁ-triceps+biceps, SO-ramena

To je teda cvičební plán, panejo, to jsi vymyslel za pár vteřin ne? A cviky jsou kde? K tomu se nedá nic říct, a nebo jestli chceš komentář tak tedy samotný ramena to zní jako pěkná kravina.

Budu se opakovat: www.taksitokurvavygoogluj.cz ;)

No tak jako...na bodystatu sem fakt nebyl, ale stačí se podívat jak sem vypadal předtím a žádný tuk sem nějak nepřibral, spíše naopak, takže od oka si to troufám říct :) Nemusíš být takový slovíčkář.

Jak jsme tě jako vysíral? Já odepisoval obecně, že sem čekal trochu jiný reakce. Žádnej opožděnec fakt nejsem. No já můj naspal jen zkráceně, jak ho mám rozvržený dle partíí, jednotlivé cviky sem tam nepsal, to se mi fakt nechtělo :) Nenapadlo mě, že to takto pochopíš.
No s těma ramenama sem nevěděl co a jak, nejdřív sem u nich měl i biceps, který sem nakonec hodil k tricáku. Já si to všechno rozdložil tak, abych na tu partii měl co nejvíce sil, tudíž nemůžu dát ramena například ke kozám, když ty jsou někdy dost namáhané z nich. (Aspoň u mě - mám problém trochu s pravým kloubem ramenním, který se naštěstí už uklidňuje, tak proto :) )
Unknown9547

PříspěvekZaslal: st březen 28, 2012 10:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

1 Nepoznám

2 kulturistika.ronnie.cz/c-7511-potreninkovy-napoj.html

3 kulturistika.ronnie.cz/c-8582-suplementy-gainery-i.html & kulturistika.ronnie.cz/c-8744-suplementy-gainery-ii.html & kulturistika.ronnie.cz/c-9174-proc-jsou-gainery-dulezite.html (Pozor, toto je PR čánok)

4 Rozhodne by som na tvojom mieste poupravil tréningový plán. Ak už chceš teda jazdiť Split na každú partiu ti hravo postačia napr. 2-4 cviky. Ideálne spravíš ak svoj tréningový plán spíšeš a necháš si poradiť. Inšpiráciu hľadaj tu kulturistika.ronnie.cz/trenink

Rozhodne na tvojom mieste by som necvičil po roku cvičenia (resp. ideálne vôbec) podľa tréningového plánu Arnolda. Je pekné, že je ti vzorom, no jeho tréningový plán je trochu mimo naše čísla.

Ohľadom splitu sa dočítaš niečo tu kulturistika.ronnie.cz/c-4822-trenink-celeho-tela-vs-split-analyza-tima-henriquese.html & kulturistika.ronnie.cz/c-6-treninkovy-split.html & kulturistika.ronnie.cz/c-4191-mytus-nizkofrekvencniho-split-treninku.html (!!!)
Pavelito

PříspěvekZaslal: čt březen 29, 2012 9:12 am    Předmět: Odpovědět s citátem

1) zkušenosti nemám, podle cena/složení bych řekl, že najdeš lepší produkty
2) tak určo záleží na váze, ale třeba i na náročnosti treninku apod.
3)můžeš, když más dostatek aerobky nenabereš
4)cvičit se to dá, ale u každého je to individuální...tělo si samo řekne jestli chce odpočívat nebo už je připravený trenovat ( i když kolikrát si myslím, že na prsa nezvednu ani kilo a nakonec jsou z toho maximálky) btw. když tě to baví a neděláš to z donucení 2 hodinky v posilovně nejsou žádný problém
5) Arnolda bych nechal Arnoldem
RavenStalker

PříspěvekZaslal: čt březen 29, 2012 2:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Abys nenadával že tě jen buzeruju tak k tomu cvičebnímu plánu, respektive rozvržení partií, protože přes týden málo spím tak to mám:
PO lehce záda + prsa
UT aerobka
ST nohy + ramena
ČT aerobka
PA těžce záda+biceps
SO těžce prsa+triceps
NE volno, žranice

Triceps mám nejmenší tak aby i v dietě rostl proto v sobotu, když je po něm žranice, ramena mám daleko od prsou aby mě neboleli kdybych je přetrénoval, je tam jeden lehký trénink a aerobka, občas si zajdu na karate (snažím se zhubnout) Hlavní partie mám v pátek a sobotu kdy můžu chrápat do aleluja a regenerovat. Po bicepsu bych si záda nedal proto nemám třeba někoho oblíbené Prsa+biceps. To že budu mít načnutý biceps ze zad nebo triceps z prsou mě netrápí. Ramena jsou s nohama, nohy moc "nechci" kulturistiku nedělám, takže se s nima už tolik netrápím ale dodržuje to mou zásadu 1 velká partie a 1 malá.

Zkoušel jsem třeba záda+prsa ale to se odpálím hned

Určitě tam nejdeš spoustu chyb, ale mě to vyhovuje a umím si to takhle odůvodnit, konečně jsem si to udělal podle skutečných možností a ne podle toho co vypadá dobře v ten moment kdy to píšeš, trapéz a předloktí většinou necvičím.

Rychle na stránku:

Přejdi na: