|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
AHOLA

|
Zaslal: ne březen 11, 2012 6:17 pm Předmět: |
|
|
| AHOLA napsal: | Wind: - no len dva chaoticke tikety pre chut...nestavkoval som uz davno, nebol cas nic sledovat...
https://www.nike.sk/app/ulozenyTiket/1129329/12960 - dost verim, ze to vyjde, ale tak prekvapka su nakoniec vzdy....
toto som podal "z prdele" za par eur a tak to aj dopadlo :) :
https://www.nike.sk/app/ulozenyTiket/1129356/12960
Najprv som mal namale pri futbale, dobre ze som tam supol to x-ko, inak by ma Moskva zaskocila Potom som myslel, ze mi tiket zrusil Povetkin, ale rozhodcovia mu to dali To je neskutocne, co sa deje v tom boxe....a teraz ten tenis, musim si konecne uvedomit, ze sa v nom nevyznam, vzdy sa necham zaskocit Dufam, ze s mi na tom tikete este nevyjdu ostatne veci, ten pocit, ze mi to zrusil tenis v Dubaji kvoli kurzu 1,13 je dost blby
(navyse viem, ze taketo stavky - mnoho stavkovych prilezitosti nasobenych malymi kurzami neuznavas :) ). |
Tak prvy vyssie uvedeny tiket:
| citace: | Vklad 70,00 € Zaplatené s manipulačnou prirážkou: 74,20 €
Výhra: 123,20 € |
Druhy tiket - az teraz som si nevsimol, ze ten tenis bol iba zruseny Tak ci onak nevysiel, nevadi bol podany za 4 €.
Potom dalsi:
https://www.nike.sk/app/ulozenyTiket/1129356/12960
| citace: | Vklad 80,00 € Zaplatené s manipulačnou prirážkou: 84,80 €
Výhra: 120,00 € |
Este som podal par tiketov tak za 1-3 eura, kvoli kurzom, nevysli, takze ked si to tak zratam, cisty zisk z tychto volebnych stavok by mal byt okolo 75 €....
No nezbohatol som prilis, ale potesi...keby som mal viac casu to premysliet, mohol som to nakombinovat lepsie a mozno by som vyhral aj slusnejsiu sumu. Tak o 4 roky _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
70mMyW!53
|
Zaslal: čt březen 29, 2012 3:02 pm Předmět: |
|
|
Co dneska Radwanska a Errani/Vinci?
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: pá březen 30, 2012 5:27 pm Předmět: |
|
|
Svět Konec světa 21.12.2012 Společenské sázky Příčina konce světa
20:00 Atomová válka 250
20:00 Dopad asteroidu 300
20:00 Útok mimozemšťanů 3502
20:00 Nařízení EU o konci světa 350
20:00 Armagedon 450
20:00 Sloučení Sparty a Slavie 500
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
Zaslal: ne duben 08, 2012 8:35 am Předmět: |
|
|
včera jsem čekal před tipsportem na kámoše než jsme jeli do posilky a měl zpoždění, tak jsem si zašel po dlouhé době pro radost vsadit....že to vyšlo je náhoda...alespon bude na kreatin
_________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: ne duben 08, 2012 8:45 am Předmět: |
|
|
Pak dej vědět, jak ten kreatin působil. Já ho totiž ještě nikdy nepotřeboval a to jsem šel objemově i silově nahoru. Ale tak ty ho určitě využiješ
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
Zaslal: ne duben 08, 2012 8:51 am Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | Pak dej vědět, jak ten kreatin působil. Já ho totiž ještě nikdy nepotřeboval a to jsem šel objemově i silově nahoru. Ale tak ty ho určitě využiješ |
To byl jen vtip....Stejně výhru zase projedu v tipáči, takže asi tak... _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: st květen 02, 2012 4:11 pm Předmět: |
|
|
Dneska totalni vyjeb, Pervak, Tsonga, Mertl, Balazs..... snad to trochu spravi aspon Marach/Peya
Skoda ze sem nedal dnes Wozniak za vic a solo, prohrala prvni set a v druhem behem 20 miniut vedla uz 4:0, rikam si Wozniak zacala hrat a nakonec ji sfoukla 2 kanary XD
Ja sem vedel proc ji uz delsi dobu verim, podle me je vetsi talent nez Wozniacki :)
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: st květen 02, 2012 4:17 pm Předmět: |
|
|
| 70mMyW!53 napsal: | Dneska totalni vyjeb, Pervak, Tsonga, Mertl, Balazs..... snad to trochu spravi aspon Marach/Peya
Skoda ze sem nedal dnes Wozniak za vic a solo, prohrala prvni set a v druhem behem 20 miniut vedla uz 4:0, rikam si Wozniak zacala hrat a nakonec ji sfoukla 2 kanary XD
Ja sem vedel proc ji uz delsi dobu verim, podle me je vetsi talent nez Wozniacki :) |
takhle si na maso nevydelas.. _________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: st květen 02, 2012 6:12 pm Předmět: |
|
|
To sou curaci, uz sem mohl mit maso an cely tyden :/
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: st květen 02, 2012 6:42 pm Předmět: |
|
|
| Pavelito napsal: | | guruhonza napsal: | | Pak dej vědět, jak ten kreatin působil. Já ho totiž ještě nikdy nepotřeboval a to jsem šel objemově i silově nahoru. Ale tak ty ho určitě využiješ |
To byl jen vtip....Stejně výhru zase projedu v tipáči, takže asi tak... |
Stejne jak ja s masem XD
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: so květen 05, 2012 8:15 am Předmět: |
|
|
Co dnes jedete? Tenisu je tam jak nasraneho
Ja asi Nalba, Bartoli, DelPo, Errani a Na Li
|
|
| nahoru |
|
 |
RoscoeArbuckle
|
Zaslal: so květen 05, 2012 10:03 am Předmět: |
|
|
| 70mMyW!53 napsal: | Co dnes jedete? Tenisu je tam jak nasraneho
Ja asi Nalba, Bartoli, DelPo, Errani a Na Li |
Del Potro, Giraldo, Cipolla, R. Vasellin, Andujar + Rusko, Svycarsko hokej
fotbal Arsenal + 2,5g , Coimbra a Mallorka
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
|
| nahoru |
|
 |
RoscoeArbuckle
|
Zaslal: ne květen 13, 2012 10:30 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
RoscoeArbuckle
|
Zaslal: po květen 14, 2012 11:55 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|