|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Frozz.

|
Zaslal: čt březen 15, 2012 3:58 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | | Lol nevím proč, ale napadl mě Koudy z fóra :D |
Protože jak přecházejí trapézy-ramena-ruce, koudy máš podobné tvary, je to tak :)) _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: so březen 31, 2012 12:55 pm Předmět: |
|
|
tak season finale bylo dost krvavý! s celou sezonou jsem spokojenej... a nebyla předívatelná, takže si to člověk užil o dost víc
|
|
| nahoru |
|
 |
Reiben

|
Zaslal: so březen 31, 2012 12:58 pm Předmět: |
|
|
na 10. díl se chystám nejspíš zítra, tak se těším, co si tam tvůrci připravili _________________ "Neaktivně žít, znamená pasivně umírat."
„Můžeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.“ - Arnold Schwarzenegger
„Jdi statečně dopředu, protože každá zkušenost je lekce.“ - Bruce Lee
|
|
| nahoru |
|
 |
elrubio

|
Zaslal: so březen 31, 2012 6:08 pm Předmět: |
|
|
10. díl super!
hodně krve, hodně mrtvých (na obou stranách bohužel)
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: po duben 02, 2012 5:58 am Předmět: |
|
|
Game of thrones, 2. série, konečne! _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: po duben 02, 2012 6:14 am Předmět: |
|
|
prvni dil super jako predtim!  nemuzu se dockat na dalsi _________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: po duben 02, 2012 9:11 am Předmět: |
|
|
Zakončení Spartaka - úžasnýýý!!!!  Masakr masakr masakr!
A teď hurá na GOT _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: út duben 03, 2012 11:33 am Předmět: |
|
|
Inak už je aj druhá časť v dobrej kvalite, žiadny týždeň čakania sa nekoná:) _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: út duben 03, 2012 11:51 am Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | Inak už je aj druhá časť v dobrej kvalite, žiadny týždeň čakania sa nekoná:) |
tak když jinak nedáš, tak si teda pak taky počkám 2 týdny no
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: so duben 21, 2012 11:06 am Předmět: |
|
|
Už po druhé jsem začal koukat na "Trávu" první série se mi líbila, spousta hulení, sexu a vtipných hlášek, druhá celkem fajn. Teď jsem u třetí a přijde mi, že se vtipné hlášky a scény ubývají ( a to dost) a celé se to komplikuje a zamotává a už to není ani o trávě.
Nesleduje to tady někdo náhodou?
http://www.csfd.cz/film/206233-trava/ _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
Prasopes.

|
Zaslal: so duben 21, 2012 1:34 pm Předmět: |
|
|
weeds jsem sledoval docela dobry :) to zamotani tam da se rict chvili vydrzi, ale pak se to zas chvili vrati do normalu ... aspon co si pamatuju:) _________________ Bolest je jen psychická záležitost.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so duben 21, 2012 4:46 pm Předmět: |
|
|
Po hodne dlouhe dobe jsem videl par dilu Simpsonu, myslim, ze to bylo z 22. serie a ve srovnani s tema asi 15 puvodnima seriema je tenhle humor naprosto otresny
Nevi nekdo, jestli se v USA porad jeste toci dalsi serie? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
|
| nahoru |
|
 |
MAST3R

|
Zaslal: so duben 21, 2012 6:52 pm Předmět: |
|
|
Souhlasím, Simpsonovi šli rapidně bohužel dolu, na druhou stranu se nedivím, že už došli nápady, "zápletky" nejsou už tak originální a vtipné scény už nejsou vtipné.
Nejradši mám staré série, tak do 10. - 12. _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: so duben 21, 2012 6:53 pm Předmět: |
|
|
| MAST3R napsal: | Souhlasím, Simpsonovi šli rapidně bohužel dolu, na druhou stranu se nedivím, že už došli nápady, "zápletky" nejsou už tak originální a vtipné scény už nejsou vtipné.
Nejradši mám staré série, tak do 10. - 12. |
Mrkni na south park, tam je zápletek vždy dost
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|