|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
x46x
|
Zaslal: po duben 02, 2012 12:31 pm Předmět: |
|
|
Kdo je tedy pro Vás "vítěz chuťových testů" ? Asi 20 stran dozadu se stále opakuje Combat a Reflex. Chtěl jsem koupit extrifit WPC 80 ale rád si nechám poradit.
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: po duben 02, 2012 12:41 pm Předmět: |
|
|
Pharma Whey - stará od PhD. Nový "hydro" je asi hned za ní, ale už je to něco jinýho.
Pak určitě Chow od Smartlabsu a proteiny od Scitecu. Combat je moc dobrej, ale na mě moc sladkej.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po duben 02, 2012 12:49 pm Předmět: |
|
|
| x46x napsal: | | Kdo je tedy pro Vás "vítěz chuťových testů" ? Asi 20 stran dozadu se stále opakuje Combat a Reflex. Chtěl jsem koupit extrifit WPC 80 ale rád si nechám poradit. |
Combat je pro me momentalne skloubeni chuti a kvality za prijatelnou cenu, takze vrele doporucuji, pokud jde o Reflex, tam bude kvalita nejspis jeste o neco malo vyse, alespon dle toho, jak seriozne se firma tvari, ovsem chut uz je ponekud horsi (nic strasneho, jen ve srovnani treba s vyse zminovanym combatem). Pokud ti jde o vybornou chut i u Reflexu, tak existuje Instant Whey deluxe, ktery se slozenim jen nepatrne lisi od normalniho Instat Whey, ale je delany primarne kvuli chuti, kvalita ovsem zustava vicemene zachovana. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
vlkisekk
|
Zaslal: po duben 02, 2012 1:01 pm Předmět: |
|
|
nemáte někdo zkušenosti s whey 82 od nutriexact? dávám ho v dávce 30 g do mléka před spaním a zdá se mi, že od té doby co ho beru mám nějakou plynatost, nemá s tím někdo podobné zkušenosti?
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po duben 02, 2012 1:14 pm Předmět: |
|
|
| vlkisekk napsal: | | nemáte někdo zkušenosti s whey 82 od nutriexact? dávám ho v dávce 30 g do mléka před spaním a zdá se mi, že od té doby co ho beru mám nějakou plynatost, nemá s tím někdo podobné zkušenosti? |
To bude zrejme nesetrnym zpracovanim syrovatky, kdy tam zustane celkem dost laktozy, coz se podepise na kvalite a stravitelnosti proteinu. Nekdo s tim problemy nema, jiny, ktery je vuci laktoze nebo jine slozce, kterou vyrobek obsahuje, intolerantni, muze mit pri traveni problemy. Osobne bych na znacku Nutriexact uplne zapomnel. Zbytecne setreni na ukor kvality. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
x46x
|
Zaslal: po duben 02, 2012 1:15 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | x46x napsal: | | Kdo je tedy pro Vás "vítěz chuťových testů" ? Asi 20 stran dozadu se stále opakuje Combat a Reflex. Chtěl jsem koupit extrifit WPC 80 ale rád si nechám poradit. |
Combat je pro me momentalne skloubeni chuti a kvality za prijatelnou cenu, takze vrele doporucuji, pokud jde o Reflex, tam bude kvalita nejspis jeste o neco malo vyse, alespon dle toho, jak seriozne se firma tvari, ovsem chut uz je ponekud horsi (nic strasneho, jen ve srovnani treba s vyse zminovanym combatem). Pokud ti jde o vybornou chut i u Reflexu, tak existuje Instant Whey deluxe, ktery se slozenim jen nepatrne lisi od normalniho Instat Whey, ale je delany primarne kvuli chuti, kvalita ovsem zustava vicemene zachovana. |
Moc ti děkuji, ještě se zeptám jakou příchuť doporučuješ? Zakoupil jsem Whey Core 100 a příchuť vybral podle hodnocení na e-shopu - zvolil jsem tedy malinu (měla 97%), nejdřív mi opravdu chutnala, pak mi začala lézt krkem, a teď už ji do sebe musím prát pod tlakem div se nepo.... Naštěstí už vidím na dno, tak jsem začal pátrat po něčem kvalitním a chutném zároveň. Jakou příchuť nám tedy zvolit? Gainer mám od nutredu Gain 14 - čokoládu a moc mi chutná - ta nevím zda zvolit také čokoládu nebo zda je tam něco ještě lepšího. Občas se tu také psalo o Cookies. Proto bych chtěl poprosit ještě o tuto radu. Děkuji
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po duben 02, 2012 1:20 pm Předmět: |
|
|
Pokud jde o Combat, tak mne chutnaji vsechny prichute, nejmene asi banan, ale to je obecne vsechny bananove prichute proteinu, kdo ho ovsem mel, tak si ho maximalne chvalil. Nejlepsi jsou pro me jednoznacne cokolada (klasicka) a vanilka (nejlepsi vanilka, co jsem kdy mel), pak cookies a tripple berry, coko-arasidove maslo taky ok, ale mam radeji klasickou cokoladu. S tema chutema se blbe radi, protoze je to individualni, ale myslim, ze vicemene plati, ze cokoladou nikdy nic nezkazis a u Combatu je opravdu povedena.
U Reflexu jsem z rady deluxe mel jen cokoladu kdysi davno, moc si to nepomatuji, ale byla hodne dobra. Ostatni "ne-deluxe" proteiny od Reflexu jsou rekneme chutove uspokojive, nic extra, ale ani nic, co by se nedalo pit. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
x46x
|
Zaslal: po duben 02, 2012 1:26 pm Předmět: |
|
|
Je škoda že výrobci neprodávají jednotlivé "dávky" v sáčku jako extrifit - měl jsem v plánu koupit všechny příchutě a dle toho se svodobně rozhodnout, takhle je to buď a nebo. Buďto bude chutnat a koupím znovu, nebo vyberu příchuť která se nepovedla, ale poté už radši žádnou jinou zkoušet nebudu, i když jak jsem tak četl toto vláknu tak v případě Nutred to působí spíš jako záměr  Dám tedy na tebe a vyberu čokoládu. Ještě jednou moc děkuju :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: po duben 02, 2012 1:47 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
x46x
|
Zaslal: po duben 02, 2012 2:00 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | Scitec sáčky dělá. |
Pokud jsem dobře koukal tak je má jen u 100 % Whey Protein Professional a na ronnie je prodávají pouze po 30ti kusech..
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: po duben 02, 2012 3:12 pm Předmět: |
|
|
To ano. Po 30 nebo tuším po 60 ks. ale ten balík má snad mix 5 různých příchutí ( nebo víc). Takže se z toho dá vybrat.
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po duben 02, 2012 3:27 pm Předmět: |
|
|
Tyhle vícepříchuťové mixy v sáčcích dělal i Vitalmax a bylo to perfektní. Každý den jsem mohl mít něco jiného. To se mi hrozně líbilo tenkrát, plus čistá a snadná montáž :-) _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: po duben 02, 2012 4:33 pm Předmět: |
|
|
Já si to kupuji do práce jako svačinu. Jak říkáš - každý den jiná příchuť a jsem spokojený. Jinak - zítra mě čeká 4 kg hydra, tak mám na květen zásobu.
|
|
| nahoru |
|
 |
lipidek

|
Zaslal: po duben 02, 2012 5:38 pm Předmět: |
|
|
x64x: čokoládu určitě doporučím také. Jak combat od MP, tak instant whey de luxe od reflexu jsou v čokoládě nejlepší volbou.. Právě jsem dorazil whey de luxe v jahodě a za sebe musim říct, že příště už radši opět čokoládu..:-) Chuť bych přirovnal k jahodovýmu granku co se vyrábělo kdysi dávno... Ze začátku dobrý, příjemná změna.. Ke konci jsem to do sebe taky cpal už pod tlakem a se zavřenýma očima..:-) _________________ you don´t need muscles to be great...
|
|
| nahoru |
|
 |
gurmán
|
Zaslal: po duben 02, 2012 5:59 pm Předmět: |
|
|
Já Combat ještě nezkoušel, ale mám už podruhé MyoFusion čokoláda a fakt bych neměnil  (fakt soráč za reklamu, propaguju ho úplně všude, ale já si fakt nemůžu pomoct, je to jak droga).
Zalít tím vločky s rozinkama, přidat trochu jogurtu a banán...
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|