| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
balbi

|
Zaslal: po duben 02, 2012 5:14 pm Předmět: Jídlo po běhání |
|
|
Chci se zeptat, co jíst po běhání, aby tělo nezačalo pálit ze svalu :)
Dnes jsem to řešil 0,5l mléka a banán, šlo by to tak ?;)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: po duben 02, 2012 5:18 pm Předmět: |
|
|
Uklidni se a nadechni. O žádný svaly nepřijdeš. Prostě NĚCO sněz.
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: po duben 02, 2012 5:19 pm Předmět: |
|
|
Já si po běhu dám proteinák s BCAA a za chvíli banán, abych ho hned nevyhodil, nvím jak běháš ty, ale já nejsem schopnej po doběhu sníst nic pevnýho _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
balbi

|
Zaslal: po duben 02, 2012 5:22 pm Předmět: |
|
|
Já jsem uplně klidnej, jen se ptám :)
Já bych snědl cokoliv, ale jde mi o to, co sníst, aby tělo nezačalo náhodou pálit ze svalů a proteináky ani nic jiného momentálně nemám :)
Takžen ten banán je dobrá volba?
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: po duben 02, 2012 5:43 pm Předmět: |
|
|
pokud nejsi kulturista ( což asi nejsi) a neřešíš nějaké provento tělesného tuku, tak po běhu klidně banán, piškoty,dětskou výživu,sušené ovoce, racio s džemem apod. Pro endomorfy nedoporučuji:o)
|
|
| nahoru |
|
 |
balbi

|
Zaslal: po duben 02, 2012 5:55 pm Předmět: |
|
|
Kulturista přímo ne, ale o svalovou hmotu mi jde, nechci o ni běháním přijít :)
PO,ST,PÁ - běhání
ÚT, ČT - posilka
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: po duben 02, 2012 5:56 pm Předmět: |
|
|
Tak tím co jsem napsal výše doplníš energii v pohodě. Trénink 2x týdně na nějaké velké přírůstky svaloviny zrovna není. Spíše fullbody udržovací trénink.
|
|
| nahoru |
|
 |
balbi

|
Zaslal: po duben 02, 2012 6:01 pm Předmět: |
|
|
Z důvody školy to jinak nejde : ( V sobotu ještě cvičím doma, tak snad to nějaké výsledky mít bude :)
Takžen když doběhám, tak když si dám 0,5l mléka a banán tak v pohodě jo? :) respektivě 17:45 doběhnu domů, dám to mléko s banánem a v 19:00 nějaká večeře bohatá na bílkoviny (př. vajíčka, tuňák...)
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: po duben 02, 2012 6:10 pm Předmět: |
|
|
No tak lepší než drátem do oka:o) Podle mě by byla lepší ovesná kaše ( za pár korun za půl kila) a do toho ten banán.
|
|
| nahoru |
|
 |
balbi

|
Zaslal: po duben 02, 2012 6:15 pm Předmět: |
|
|
Ovesnou kaši (100g vloček s mlékem) dělám ráno, ale dávat takovou "nálož" sacharidů skoro navečer a ještě když potom budou následovat další dvě jídla? ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: po duben 02, 2012 6:16 pm Předmět: |
|
|
Víš co? Bojíš se, že ztratíš svaly...řešíš to banánem a vločky jsou nálož. V tom případě Ti snad poradí někdo jiný. tohle nikam nevede.
|
|
| nahoru |
|
 |
balbi

|
Zaslal: po duben 02, 2012 6:21 pm Předmět: |
|
|
Jen jsem se zeptal, ale tak banán má míň sacharidů než vločky :) Se hned nerozčiluj, já ocením jakoukoliv radu, ale tak když jsi nějakou dal, tak bych chtěl vědět, proč myslíš, že vločky jsou lepší po běhání lepší než ten banán :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: po duben 02, 2012 6:24 pm Předmět: |
|
|
Vločky mají nízký GI a jsou to komplexní sacharidy, které jak víš v ovoci nejsou.
|
|
| nahoru |
|
 |
balbi

|
Zaslal: po duben 02, 2012 6:26 pm Předmět: |
|
|
Takžen myslíš, že když např. v 17:30 doběhnu, tak se z toho nějak vzpamatuju, v 17:45 dám 100g vloček s mlékem a v 19:00 dám plnohodnotnou večeři a svaly zůstanou celé a váha zůstane? :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: po duben 02, 2012 6:33 pm Předmět: |
|
|
Tak to každopádně. O svaly nepříjdeš - to je bezpředmětná obava. Bratr běhá týdně 50 km a svaly neztrácí.
Večeři bych dal 2 hod. po potréninkovém jídle. Je zbytečné to mít tak krátce po sobě. Buď běž běhat o chvíli dřív nebo večeř o trochu později. Vždyť je to jednoduché.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |