Vyuzil jsem pozvani uzivatele nEcro, jez jako jediny z tech co znam ma vybaveni tady u nas na morave. Ydar a silu pane. Jeho vykony mi byli dnes velkou inspiraci a verim, ze ma to nejlepsi pred sebou.
1) Prvne prisla na radu Axe lift , prvni zkouska a ocutnavka osy s 5 cm prumeru.
Musim sict, ze slo videt, ze nejezdim silove premisteni a takove ty veci, kdy se dostava cinka ze zeme na vrch hrudniku pro tlaky. Nejvetsi problem bylo dostat osu nahoru. Samotne tlaky mi prisli s vetsi osou lepsi
prvni osahani cca 50kg par pokusu.
cca 4x nahozeni osy 95kg, a cca 6-7 pushpresu s touto vahou.
Pocitove bych rekl, ze bych dneska vyrazil i vetsi vahu, ale nebyla moznost a jsem rad, ze jsem to nehnal do extremu.
2) Jako druhy byl na rade Super Yoke tady se jednalo o 260 kg zatez
K tomu asi toto. Malem jsem umrel a mel jsem pocit, ze se opravdu a regulerne zlomim. Drepy jedu cca 2 treninky zpet. Drepoval jsem kolem 100 kilo, takze beru ze udelat nekolik malo kroku, opravdu nekolik byl velky uspech. Stale i ted mam pocit, ze me nekdo pretahl pres zada zeleznou tyci :-) Tak zjistuji ze bude treba poradne posilit stred tela na tyto disciplimy.
3) Jako treti byl na rade Farmers Walk tady se jednalo o 71 kg zatez pro kazdou ruku
Vydalenost byla cca 50-60 metru. Tady byla snad jedina disciplina, kde jsem se citil docela v pohode. Neni dlouho co v posilovne me malem urvaly ruce 63 kg jednorucky a tady to bylo pro me prekvapive v pohode :-)
3) Jako ctvrte bylo na rade Prenaseni pytlu s piskem tady se jednalo o 60,80,100 kg zatez a slo se na vzdalenost cca 15m
Uz toho bylo na me docela dost, ale preci jen jsem to zkusil a nelituji, jen nevim jak to delaji lide, ze s tim sprintuji
3) Jako pate a posledni bylo na rade prevraceni pneumatiky tady se jednalo o cca 430 kg gumy
Pneu se prevracelo na miste, hlavne jsem chtel podchytit techniku atd, jako ostatni i toto bylo pro me prvotina. Nakonec jsem v nekolika pokusech udelal asi 4 ustesne zvednuti a prevraceni pneu na coz jsem hrdej
Vyuzil jsem pozvani uzivatele nEcro, jez jako jediny z tech co znam ma vybaveni tady u nas na morave. Ydar a silu pane. Jeho vykony mi byli dnes velkou inspiraci a verim, ze ma to nejlepsi pred sebou.
1) Prvne prisla na radu Axe lift , prvni zkouska a ocutnavka osy s 5 cm prumeru.
Musim sict, ze slo videt, ze nejezdim silove premisteni a takove ty veci, kdy se dostava cinka ze zeme na vrch hrudniku pro tlaky. Nejvetsi problem bylo dostat osu nahoru. Samotne tlaky mi prisli s vetsi osou lepsi
prvni osahani cca 50kg par pokusu.
cca 4x nahozeni osy 95kg, a cca 6-7 pushpresu s touto vahou.
Pocitove bych rekl, ze bych dneska vyrazil i vetsi vahu, ale nebyla moznost a jsem rad, ze jsem to nehnal do extremu.
2) Jako druhy byl na rade Super Yoke tady se jednalo o 260 kg zatez
K tomu asi toto. Malem jsem umrel a mel jsem pocit, ze se opravdu a regulerne zlomim. Drepy jedu cca 2 treninky zpet. Drepoval jsem kolem 100 kilo, takze beru ze udelat nekolik malo kroku, opravdu nekolik byl velky uspech. Stale i ted mam pocit, ze me nekdo pretahl pres zada zeleznou tyci :-) Tak zjistuji ze bude treba poradne posilit stred tela na tyto disciplimy.
3) Jako treti byl na rade Farmers Walk tady se jednalo o 71 kg zatez pro kazdou ruku
Vydalenost byla cca 50-60 metru. Tady byla snad jedina disciplina, kde jsem se citil docela v pohode. Neni dlouho co v posilovne me malem urvaly ruce 63 kg jednorucky a tady to bylo pro me prekvapive v pohode :-)
3) Jako ctvrte bylo na rade Prenaseni pytlu s piskem tady se jednalo o 60,80,100 kg zatez a slo se na vzdalenost cca 15m
Uz toho bylo na me docela dost, ale preci jen jsem to zkusil a nelituji, jen nevim jak to delaji lide, ze s tim sprintuji
3) Jako pate a posledni bylo na rade prevraceni pneumatiky tady se jednalo o cca 430 kg gumy
Pneu se prevracelo na miste, hlavne jsem chtel podchytit techniku atd, jako ostatni i toto bylo pro me prvotina. Nakonec jsem v nekolika pokusech udelal asi 4 ustesne zvednuti a prevraceni pneu na coz jsem hrdej
Dobrej trénink a ty výkony taky
na poprvé otočit 4x 430kg pneu,dobrý fakt
Jen tak dál
_________________ STRONGMAN ŠTERNBERK
"nikdy si nenech ukrást svůj sen"
Prolog. Po tydeni odmlce zpet v posilovne. Dnes probehl trenink hned po praci. chtel jsem jet ramena a mohy. Nakonec jsem odjel jen ramena. Na nohy nejak nebylo chuti ani energie.
DEN 12 2.4.2012 start 19:10
Silove premisteni ( nebo neco jako nadhoz, kdo vi ) 10x20,50,50,76,76 kg a 6x76kg
Ramena: Push press 10x 20,60kg 5x 6 op. x 80kg
upazovani pro zadni delty 3x10x8kg
upazovani bocni delty (pullitry) 6x23kg, 6x20kg, 7x20kg
pritahy EZ cinky k brade 10x 28,48,48kg
Tak kratce uvodem. dnesniho dne jsem se vzbudil po nocni a rekl bych nedospany. Den jsem travil prijemnymi aktivitami s dcerou doma. Pak nejak se to zlomilo a nabyl jsem dojmu, ze musim jit cvicit a dostat ze sebe energii. Ovsem jakou, kdyz mam pocit, ze dnes to byla vyslovene slabota. No presto jsem se odhodlal a vydal se vstric zelezu, letrum potu a v neposledni rade nekolika vrstvam magnezia. Opet se tent oden zaradi po bok mnoha a mnoha strastiplnych dnu. Jedinou vyhou je, ze muzu prohlasit, ze se stale povazuji za "vpodstate necviciciho" takze to jedine omlouva me chabe vykony.
DEN 13 4.4.2012 start 18:30
Nohy: Drepy ( meli byt lehke, ale pripadalo mi to nejak podezrele tezke )
4x10x60 kg
Zada: Mrtvy tah 10x 60kg, 10x 100kg,3x140kg, 2x165kg (tady u toho jsem se malem pozvracel jak jsem to jednou chtel zatahnout, docela me to prekvapilo ta tiha) a nasledne 6x140kg, 6x140kg, 6x140kg, 5x140kg, 10x100kg
nepodceňuješ se trochu s těma váhama na mrvolu a na dřepy? já totiž nemůžu pochopit jak jsi s těma váhama co trénuješ dokázal 4krát otočit 430kg pneu, já si myslim, že bych s tak těžkou pneu ani nepohnul
_________________ ''Nejde o to jak inkasuješ, jde o to kolik ran uneseš a přesto se znovu zvedneš, kolik ran dokážeš přijmout a nezastaví tě, vstaň!'' - Rocky Balboa
No ja sam jsem z toho v pasti. jsem nosil kufty co meli 140 kilo dohromady a na serie MT jsem v pytli se 140 kily. Ta pneu byla docela lehka musim rict, tedy lehka vzhledem k te velikosti. Uz jsem to resil s mim strongmenovskym partnerem Necrem a na nic jsme neprisli. Asi jsem divnej. fakt nevim kde je problem neco zrejme delam spatne. nebo me ten den ozarilo z vesmiru
No presnidavka ten vetsi balicek je 4,5 kila tusim 17 davek po 25 gramech nebo tak nejak matematicky. To mas 2-3 dene:-) jen jako doplnek ke strave. Nechtelo se me utapet v tom az tolik penez. Preci jen jsem chuda pracuji trida.
Potom tady je ten maltodextrin ci jak. To je pouze ve 100g : 96g sacharidu To si udelam z toho a kapky protejnu pred a po treninkove piticko. Na rychle doplneni energie.
jak jsem to dneska videl v te predejne, tak bych to mohl odvest nakladakem. Napriklad takovy cizopasnik ten toho ma tedkom dobrou zasobu na vyzkouseni
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru