Nedalo mi to a plnej energie jsem se rozhodl konečně zkusit CrossFit trenink!
Takže ráno nalačno benchmark workout !
CrossFit 1*
DŘEP S VÝSKOKEM 15 (20 kg)
SHYBY 10
ANGLIČAN 20
---------------------------------------------
3 kola : 14:01
Podle článku mělo být 5 kol..ale po dokončení těch 3 jsem málem umřel! Svalil jsem se na podlahu a nevěděl,jestli se pobliju,nebo poseru.
Bylo to naprosto..ale naprosto užasný. Možná jsem zvládnul jen 3 kola,ale je to výzva..hozená rukavice! Mam s toho užasný pocit a hned lepší náladu.
Ted nějak sestavit rozumný treninky jak crossfitový,tak klasický. No,mam co dělat ted v tom mém volnu
_________________ Věci se nestávají..věci se tvoří !
Dneska test na Angličáky : 100 = 9:15
,ale dal jsem to a řekl bych,že to včera bylo horší
Dál nácvik některých cviku CF (zvedání kolen k loktům ve visu,švihy s JR,nadhoz,švihadlo..),což není taková prdel,jak jsem si myslel.
Už jsem si napsal i schéma treninků,jen to ještě trochu doladit.
15 x DŘEP S VÝSKOKEM (+20kg)
10x SHYB
20x ANGLIČÁK
--------------------------------------------
5 kol : 22:34
pak nácvik :
PUSH PRESS
PUSH JERK
OHS
THRUSTERS
TRH S JR
ŠVIHADLO
Mam radost,že jsem ten benchmark konečně dokončil. Byl to záhul,ale určitě lepší než ten první pokus.
Jinak jsem byl ráno na trhání moudráku a bolí mě celá huba. Samozřejmě mě bolí i sedmička vedle toho vytrženýho.
To bude víkend a to jsem chtěl už zítra rozject treninky naplno.
Naposledy upravil Pavelcb dne so duben 07, 2012 1:22 pm, celkově upraveno 1 krát
Tak další noc,kterou jsem protrpěl s tím zasraným zubem. Spal jsem asi 3 hodiny.A do uterý daleko a ještě mam dvě noční.
Na jidlo jsem rezignoval. Ale stejně jsem se šel trochu protáhnou.
Po noční 4 hodiny bezbolestného spánku..a zase na novo.
Tak zase ibalginy..už mě bolí žaludek po těch práškách,ale musím to ještě do uterý vydržet.
Ani nedám jít s malou na Dobrou vodu na pouť a vynechám i trenink.
ZADA shyby na široko 8,8,8,7,7
přítahy VČ podhmat 10 (60) 10 (70) 10 (80) 8 (90) 6 (100)
Kladka obrácený uchop 10,8,8,8 (90)
JR k pasu 8,8,8 (40)
TRICEPS uzký bench 15 (60) 10,10,10 (80)
JR za hlavu obouruč 6,6,6,6 (40)
BŘICHO sed-leh 20,20,20,20,20
6:25 jsem byl už v ordinaci a v 7:05 bylo vyvrtáno,vyčištěno..tak už konečně mužu začít zase makat. Večer běhání. Zítra CF + ruce a na to se fakt těším.
Jinak za tech pár dní jsem nabral 6 kg ale srát na to
Včera jsme byli běhat celá banda,byl to trenink na Vráteckou patnácku,která se běží na čarodejnice. Je to takový sranda závod.
No..neběhal jsem asi 10 dní a ten ibalginovej víkend,kdy jsem to spočítal na nějaký 60 tablet udělalo své. Srdce mi málem vyskočilo a bylo to utrpení.
No a pak všichni hned do hospody. Tak jsem si ji pěkně upletl a dneska na umření. Podle toho taky vypadal trenink. Inspirace u Frozze
Warm-up: prej zahřívací mě bylo na
30x klik (dlaně od země)
30x airsquat
30x JR swing (+20 kg)
30x sed-leh
20x klik (dlaně od země)
20x airsquat
20x JR swing (+20 kg)
20x sed-leh
10x klik (dlaně od země)
10x airsquat
10x JR swing (+20 kg)
10x sed-leh
Thrusters 30x 30 kg jak jsem necvičil nohy,tak je to peklo,ale půjde to
3 KOLA 50x švihadlo
10x kolena k loktům ve visu
A měl jsem toho plný brejle.. Večer si dám ještě Stromovku,musím to dohnat,hlavně těch 6 kg je kurevsky znát. Ale zub už je OK,takže paráda.
Nějak se nemužu dostat z5 k pořádnýmu jídlu,tak držim na 50% ,což je hrozně znát. Nemam energii a jsem línej jako prase.
Včera jsem neco měl večer,tak nebyl ani ten běh. Zítra už zase do práce,tak snad se pustím i do toho jídla naplno.
Jinak ten trh s JR je brutálně dobrej cvik.
II. Fáze
AEROBKA
BĚH (venku) čas: 40:05
tep:
Kcal:
okruh: Vráto
Už to bylo lepší. Prostě se jen do toho zase dostat..
RAMENA militry press 20 (40) 16 (50) 8,77 (60)
military za hl. 15,15,15,15 (40)
rozpažky ve stoje 12,12,12,12 (12)
BICEPS VČ 10,10,10,10 (40)
scottovka 7,6,6,6
Měl být crossfit trenál,ale bylo mi blbě a pokouší se o mě chřipička. Tak bych to neda. Ještě hodinku po cvičení mi bylo fajn,ale pak už to šlo do kopru.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru