|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
peters9
|
Zaslal: út duben 03, 2012 1:17 pm Předmět: Nepřibírám... Jakou výživu? |
|
|
Dobrý den, moc prosím o radu týkající se výživy. S posilováním sem začal zhruba před 2 roky, výsledky se dostavily zejména v nárůstu síly, nikoliv objemu svalů. Měřím 176 cm a váhu mám 63 kg. Zkoušel jsem proteiny, gainery, nic zásadně neměnilo objem, ani po půl roce této výživy a silovém treninku. Testosteronu mám až až, takže problém u mě bude nejspíš v metabolismu-tělo si vezme co potřebuje a zbytek pošle dál. Jsem ten typiský případ, kdy můžu sníst cokoliv jakkoliv kdykoliv a kolik, ale nepřiberu a nepřiberu
Mohli byste mi prosím poradit, jak mám nabrat objem? Napadl mě kreatin společně s gainerem.
Předem díky za rady,
S pozdravem Petr
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
blazen
|
Zaslal: út duben 03, 2012 1:22 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: út duben 03, 2012 1:22 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Martinn24
|
Zaslal: út duben 03, 2012 1:43 pm Předmět: |
|
|
Takže tvůj jídelák by měl vypadat asi takto:
snídaně: 150 g vloček, mlíko, protein (popř. 4 vejce na pánev, chleba)
svačina: 3 lehce nezralé větší banány
oběd: 150 g kuřecích prs, 1 sáček rýže
svačina: 150 g cottage, 3 celozrné rohlíky
po tréninku můžeš gainer (i když nejsem zastáncem)
věčeře: 1 a půl kostky filetu, 300 g brambor (popř. hovězí, uzené, vepřové maso)
2. večeře: 250 g tvaroh a mlíko - koktejl
žádné bílé rohlíky, hambáče, klobasky, párky, pizza, paštiky, tučné sýry a podobné nutričně nula potraviny (jen třeba 1 za týden/14 dní).
|
|
| nahoru |
|
 |
EpsteinBarr
|
Zaslal: út duben 03, 2012 1:58 pm Předmět: |
|
|
V uvedenom jedalnicku je odhadom tak 40g tukov a aj to v pripade, ze by rano zjedol prave tie 4 vajicka. Bez nich tam nema ziadne tuky. Nejake drobne z mlieka atd. ani neratam. A to urcite nie je dobre.
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: út duben 03, 2012 2:06 pm Předmět: |
|
|
Jak řekl EpsteinBarr. Mnohem víc se mi líbí jídelníček od Lukáše tady:
http://kulturistika.ronnie.cz/c-5262-testosteronova-vyziva-iii.html _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
peters9
|
Zaslal: út duben 03, 2012 2:07 pm Předmět: |
|
|
Ten můj jídelníček je asi ten hlavní problém, chodím do školy, proto není vždy jednoduché něco takového dodržovat, ale právě sem si řekl DOST a ten čas a peníze si na to najdu protože to za to stojí.
Díky moc všem tady za rady.
|
|
| nahoru |
|
 |
Martinn24
|
Zaslal: út duben 03, 2012 2:08 pm Předmět: |
|
|
hm, dobre no, ale tento jídelníček zcela jistě nedá ze začátku
|
|
| nahoru |
|
 |
peters9
|
|
| nahoru |
|
 |
Martinn24
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: út duben 03, 2012 2:45 pm Předmět: |
|
|
Tady je to někdy fakt jak mluvit do dubu :) _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: út duben 03, 2012 2:53 pm Předmět: |
|
|
Svačina 3 lehce nezralé banány? To je jídelníček pro anorektičku, nebo pro někoho, kdo buduje objem a snaží se o hypertrofii svalstva? A jak řekl Epstein, kde jsou tuky? Bez nich půjde jeho testosteron z úrovně "mám ho až až" k "kde se dá sehnat tribulus levně?" _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Martinn24
|
Zaslal: út duben 03, 2012 3:03 pm Předmět: |
|
|
| eSko napsal: | Svačina 3 lehce nezralé banány? To je jídelníček pro anorektičku, nebo pro někoho, kdo buduje objem a snaží se o hypertrofii svalstva? A jak řekl Epstein, kde jsou tuky? Bez nich půjde jeho testosteron z úrovně "mám ho až až" k "kde se dá sehnat tribulus levně?" |
Tak se podívej na jídelníček v článku Ektomorf-jak se stravovat?II. A uvidíš, že ten můj jídelníček je skoro totožný s tím tam (svačiny jsou akorat trochu jíné, ale v podstatě je to to samé).:)
Jo a mimochodem, filé se dělá na másle, takže tím je to pořešené.:)
|
|
| nahoru |
|
 |
Unknown9547
|
Zaslal: út duben 03, 2012 3:07 pm Předmět: |
|
|
| Martinn24 napsal: |
Tak se podívej na jídelníček v článku Ektomorf-jak se stravovat?II. A uvidíš, že ten můj jídelníček je skoro totožný s tím tam (svačiny jsou akorat trochu jíné, ale v podstatě je to to samé).:)
Jo a mimochodem, filé se dělá na másle, takže tím je to pořešené.:) |
Vole, on ten článok písal...
Naposledy upravil Unknown9547 dne út duben 03, 2012 3:09 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Martinn24
|
Zaslal: út duben 03, 2012 3:09 pm Předmět: |
|
|
| Unknown9547 napsal: | | Martinn24 napsal: |
Jo a mimochodem, filé se dělá na másle, takže tím je to pořešené.:) |
Vole, on ten článok písal... |
Na to se vole:) neptám kdo ho písal:) Víš o čem se bavíme vůbec?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|