|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
lipidek

|
|
| nahoru |
|
 |
p.Burns

|
Zaslal: po duben 02, 2012 6:12 pm Předmět: |
|
|
taky mi neco řiká že myofusion je ten znamej sacháč
|
|
| nahoru |
|
 |
gurmán
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
|
| nahoru |
|
 |
gurmán
|
Zaslal: po duben 02, 2012 6:19 pm Předmět: |
|
|
Ještě ne, ale uvažoval jsem o ní  Ale když vidím, jak tu všichni chválí Combat, tak ho asi příště koupím
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: po duben 02, 2012 6:22 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Prdka27

|
Zaslal: po duben 02, 2012 6:30 pm Předmět: |
|
|
Ahoj jakou mi doporucite prichut 100 % Whey Protein Professional (cervenej) Scitec? Budu ho mit poprve uz potrebuju zmenu.Dik moc
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: po duben 02, 2012 6:35 pm Předmět: |
|
|
| Prdka27 napsal: | Ahoj jakou mi doporucite prichut 100 % Whey Protein Professional (cervenej) Scitec? Budu ho mit poprve uz potrebuju zmenu.Dik moc |
Pro mě je nejlepší čokoláda kokos. To je luxusní příchuť. I bílá čokoláda není špatná.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po duben 02, 2012 6:43 pm Předmět: |
|
|
| owar napsal: | | gurmán napsal: | Ještě ne, ale uvažoval jsem o ní Ale když vidím, jak tu všichni chválí Combat, tak ho asi příště koupím |
lepsi jahodovej shake jsem snad nikdy nemel ale neni se cemu divit, kdyz je to 52% |
Hmm to je pro me asi jedine minus u Synthy-6, protoze to je opravdu chutove luxusni protein. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: po duben 02, 2012 6:47 pm Předmět: |
|
|
ja jsem to kdysi chlastal jako potreninkovej napoj misto proteinu s glukem.. _________________ cenzurováno..
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
|
| nahoru |
|
 |
Prdka27

|
Zaslal: po duben 02, 2012 6:51 pm Předmět: |
|
|
| Grimley napsal: | | Deadlift napsal: | | Prdka27 napsal: | Ahoj jakou mi doporucite prichut 100 % Whey Protein Professional (cervenej) Scitec? Budu ho mit poprve uz potrebuju zmenu.Dik moc |
Pro mě je nejlepší čokoláda kokos. To je luxusní příchuť. I bílá čokoláda není špatná. |
Já teď jedu na bílá čoko+jahoda a nemůžu si vynachválit :) obecně mám jahodu rád, ale tahle je prostě dokonalá |
Asi jdu do te bile cokolady. Dik moc
|
|
| nahoru |
|
 |
duke.dukem
|
Zaslal: út duben 03, 2012 2:53 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Sheyla
|
Zaslal: út duben 03, 2012 4:03 pm Předmět: |
|
|
| Prdka27 napsal: | Ahoj jakou mi doporucite prichut 100 % Whey Protein Professional (cervenej) Scitec? Budu ho mit poprve uz potrebuju zmenu.Dik moc |
Já doporučuju Capuccino
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: út duben 03, 2012 7:31 pm Předmět: |
|
|
Capuccino chutná nejvíc přítelkyni a když jsem tu příchuť měl, chodila mi upíjet:o)
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|