|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
spekounP
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
honzik833

|
Zaslal: ne duben 01, 2012 5:50 pm Předmět: |
|
|
| wwwpower napsal: | aktuální forma zad, při pase 95cm
|
Ahoj tak po delsi dobe od tebe vidim aktualizaci deni.
Forma zad pri obvodu pasu 95 cm je dobra co ja bych za to dal
Co se tyka doplnku tak doufam, ze zvolis neco rozumneho na pribrani. Otazka proc tak pesemisticky na pribrani? to bylo snad jedine s cim jsem nikdy nemel problem ;-)
Co se tyka zmeny treninku neuvauzjes o necem na zpusob Bear Rutine nebo neco obdobneho? tedy pokud to budes stihat casove atd
|
|
| nahoru |
|
 |
wwwpower

|
Zaslal: ne duben 01, 2012 6:57 pm Předmět: |
|
|
přibírat mi prostě nejde, nejsem jeden z těch kdo když si řekne, že chce přibrat tak prostě přibere. Taky určitě bude chyba ve špatnym životnim stylu, stresu apod. O bearovi neuvažuju, zkoušel jsem i kulturistický splity a to byl propadák, jediný co mi šlo tak byl korte a ještě jeden trénink, od tý doby jak jsem se dostal na určitou váhu mi nepomohl už žádný a nic jsem nepřibral. _________________ ''Nejde o to jak inkasuješ, jde o to kolik ran uneseš a přesto se znovu zvedneš, kolik ran dokážeš přijmout a nezastaví tě, vstaň!'' - Rocky Balboa
|
|
| nahoru |
|
 |
wwwpower

|
Zaslal: út duben 03, 2012 7:18 pm Předmět: |
|
|
jednoručky nakloněná lavice + shyby
2x 12x12 + 6
5x 6x48 + 6
bench press + pullover
4x 5x95 + 6x48
přítahy jednoručky k bradě
5x8
záhul jak prase, chvílema mi bylo až na blití, ale krásně jsem se propumpoval _________________ ''Nejde o to jak inkasuješ, jde o to kolik ran uneseš a přesto se znovu zvedneš, kolik ran dokážeš přijmout a nezastaví tě, vstaň!'' - Rocky Balboa
|
|
| nahoru |
|
 |
wwwpower

|
Zaslal: st duben 04, 2012 5:53 pm Předmět: |
|
|
dneska konečně dodělána lavička na hyperextenzi a polohovatelná lavice, ještě na to hodit vypolstrovaný prkno a je to tam _________________ ''Nejde o to jak inkasuješ, jde o to kolik ran uneseš a přesto se znovu zvedneš, kolik ran dokážeš přijmout a nezastaví tě, vstaň!'' - Rocky Balboa
|
|
| nahoru |
|
 |
honzik833

|
Zaslal: st duben 04, 2012 7:20 pm Předmět: |
|
|
Doufam pane, ze jakmile to bude redy nahodis foto:-)
|
|
| nahoru |
|
 |
wwwpower

|
Zaslal: st duben 04, 2012 8:21 pm Předmět: |
|
|
| honzik833 napsal: | | Doufam pane, ze jakmile to bude redy nahodis foto:-) |
jasně, že hodim, ale ještě to bude fuška vypolstrovat a nějak kvalitně upravit _________________ ''Nejde o to jak inkasuješ, jde o to kolik ran uneseš a přesto se znovu zvedneš, kolik ran dokážeš přijmout a nezastaví tě, vstaň!'' - Rocky Balboa
|
|
| nahoru |
|
 |
wwwpower

|
Zaslal: pá duben 06, 2012 8:45 pm Předmět: |
|
|
dřepy
serie od 5x95 do 5x165
tahy
serie od 5x95 do 2x202
síla v háji tim pádem i motivace, to se to pak krásně cvičí, příště tahy a dřepy prohodim, chce to fakt už něco začít dělat nebo to špatně skončí _________________ ''Nejde o to jak inkasuješ, jde o to kolik ran uneseš a přesto se znovu zvedneš, kolik ran dokážeš přijmout a nezastaví tě, vstaň!'' - Rocky Balboa
|
|
| nahoru |
|
 |
honzik833

|
Zaslal: so duben 07, 2012 3:31 pm Předmět: |
|
|
| wwwpower napsal: | dřepy
serie od 5x95 do 5x165
tahy
serie od 5x95 do 2x202
síla v háji tim pádem i motivace, to se to pak krásně cvičí, příště tahy a dřepy prohodim, chce to fakt už něco začít dělat nebo to špatně skončí |
No pane, prej sila v haji. zrepy se 165 kily a mrtvola 202 a prej ze neni sila..OMG Asi mas silove parametry nekde jinde nezli vetsina lidi, vcetne me
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so duben 07, 2012 6:28 pm Předmět: |
|
|
| honzik833 napsal: |
No pane, prej sila v haji. zrepy se 165 kily a mrtvola 202 a prej ze neni sila..OMG Asi mas silove parametry nekde jinde nezli vetsina lidi, vcetne me |
On kdyz je clovek zvykly na lepsi vykony a pak prijde nejake zhorseni at uz z jakehokoliv duvodu, tak s tim casto prijde docasne i mirna ztrata motivace, i kdyz jsou to porad vykony hodne slusne. Plati to zvlast v pripade, ze je jeho prioritou sila, u kulturistu je to zase jinak. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
wwwpower

|
Zaslal: so duben 07, 2012 6:43 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | honzik833 napsal: |
No pane, prej sila v haji. zrepy se 165 kily a mrtvola 202 a prej ze neni sila..OMG Asi mas silove parametry nekde jinde nezli vetsina lidi, vcetne me |
On kdyz je clovek zvykly na lepsi vykony a pak prijde nejake zhorseni at uz z jakehokoliv duvodu, tak s tim casto prijde docasne i mirna ztrata motivace, i kdyz jsou to porad vykony hodne slusne. Plati to zvlast v pripade, ze je jeho prioritou sila, u kulturistu je to zase jinak. |
Přesně tak Drapere, jsem zvyklý na trochu jiné výkony, ale pevně doufám, že po ustálení tempa co ted' mám to pujde zas nahoru _________________ ''Nejde o to jak inkasuješ, jde o to kolik ran uneseš a přesto se znovu zvedneš, kolik ran dokážeš přijmout a nezastaví tě, vstaň!'' - Rocky Balboa
|
|
| nahoru |
|
 |
wwwpower

|
Zaslal: ne duben 08, 2012 8:04 pm Předmět: |
|
|
power clean + push press/jerk
5x42
5x67
3x92
3x106 - do týhle váhy se mi docela dařil jerk, krásně to tam lítalo, ale dál už byly nohy zase jako prkýnka
3x116 - PR ale vždy problém při dotlaku, přemístění continentalem
0x125 - nevyraženo, ale přemístění continentalem je PR
milirary press ve stoje
6x67
3x6x77
8x67
cg bench s axelem
5x67
3x92
2x3x112
1x122
1x126
2x8x92
tlustá osa nejni to správný na bench
biceps EZ
8x27
8x57
3x4x77
biceps jč
3x15x12
tohle byl jeden z těch lepších tréninků _________________ ''Nejde o to jak inkasuješ, jde o to kolik ran uneseš a přesto se znovu zvedneš, kolik ran dokážeš přijmout a nezastaví tě, vstaň!'' - Rocky Balboa
|
|
| nahoru |
|
 |
honzik833

|
Zaslal: ne duben 08, 2012 8:09 pm Předmět: |
|
|
Dobrej trenink.. doufam, ze to pro me bude motivacni do pripadneho zitrejsih treninku abych se radne nabudel  no jak tak na to koukam to bude priste pushpress 125 bez debat.
|
|
| nahoru |
|
 |
wwwpower

|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: ne duben 08, 2012 9:04 pm Předmět: |
|
|
Jsem na tom podobně, s lehkou váhou umím slušný výraz do polodřepu, ale pod větší váhu už mi moc skákat nejde :) _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|