|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
balbi

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Petey

|
Zaslal: čt duben 05, 2012 7:35 am Předmět: |
|
|
a kto z nas to ma vediet?  ty vies co potrebujes _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
balbi

|
Zaslal: čt duben 05, 2012 7:38 am Předmět: |
|
|
Tak aspoň kouknite na topic JÍDELNÍČEK-ZKONTROLOVAT/UPRAVIT jestli bych tam mohl jíst :)
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: čt duben 05, 2012 7:41 am Předmět: |
|
|
zacni jist a priber, to ti pripadne normalni ze vazis stejne jako prumerne vysoka stihla zenska ?
|
|
| nahoru |
|
 |
balbi

|
Zaslal: čt duben 05, 2012 7:43 am Předmět: |
|
|
Je mi jasný, že 60kg na 175cm je docela málo, ale pár kilo tuků na mě je, tudíž potřebuju nabrat, ale zase nechci, aby to šlo do tuků, naopak, chci, aby tuk šel dolů a svaly nahorů.
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: čt duben 05, 2012 7:47 am Předmět: |
|
|
| balbi napsal: | | Je mi jasný, že 60kg na 175cm je docela málo |
Tak tos udělal pokrok, ještě na minulý stránce sis tím moc jistej nebyl.
Protože tu řešíme závažný psychologický problém, doporučuju se na zvedání činek vykašlat a občas si s kámošema zakopat do míče.
A nezapomeň jíst všechny svačiny od maminky.
|
|
| nahoru |
|
 |
balbi

|
Zaslal: čt duben 05, 2012 7:50 am Předmět: |
|
|
Mě by stačila odpověd na otázku, kolik denně sníst kj :) Protože když jsem to počítal, tak denní průměr se pohybuje kolem 9000-11000 kj. Za týden přiberu tak 500g v průměru. Takžen když budu pravidelně cvičít (2-3x týdně) a běhat (3x týdně) tak to do tuků nepujde?
Svačiny i pár obědu si dělám sám  Odmítám jíst svíčkovou s pěti :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: čt duben 05, 2012 7:53 am Předmět: |
|
|
To ti nikdo neřekne. Nejblíž osvícení se dostaneš, když si zjistíš kde máš nejbližší bodystat a vyplázneš cca 500Kč z kapesnýho.
|
|
| nahoru |
|
 |
balbi

|
Zaslal: čt duben 05, 2012 7:55 am Předmět: |
|
|
Jestli jde o tuk, tak před cca 3 měsící jsme měli ve škole měření a měl jsem na sobě cca 8,5kg tuku.
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: čt duben 05, 2012 8:02 am Předmět: |
|
|
| balbi napsal: | | Je mi jasný, že 60kg na 175cm je docela málo, ale pár kilo tuků na mě je, tudíž potřebuju nabrat, ale zase nechci, aby to šlo do tuků, naopak, chci, aby tuk šel dolů a svaly nahorů. |
Brutálně jez. Měj tvrdý intenzivní tréningy a občas dej nějaký kardio. Furt budeš nabírat 2kg/měsíc a do tuku to nepůjde, když bude dobrej jídelníček.
Dobrej jídelníček bude takovej u kterýho budeš nabírat jako do teď.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: čt duben 05, 2012 8:04 am Předmět: |
|
|
nikdy som nijake kcal ani kj nepocital,jedlo som si nevazil  ale zato si viem odsledovat kedy priberam do tuku,kedy primerane a kedy chudnem. Je to tak jednoduche _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
balbi

|
Zaslal: čt duben 05, 2012 8:06 am Předmět: |
|
|
Já teda tak dobrej nejsem, abych poznal, jestli mi to jde do tuku nebo ne.
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
balbi

|
Zaslal: čt duben 05, 2012 8:13 am Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | tak tady nam nastala situace, ktera ma absolutne nove rozmery |
Jaká?
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: čt duben 05, 2012 8:14 am Předmět: |
|
|
nie si ty tommyho brat? _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|