|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: čt duben 05, 2012 8:16 am Předmět: |
|
|
jak podle tebe vypadá člověk s menším % tělesného tuku? jde to poznat jen nějakým měřičem, nebo se to pozná i okem?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
balbi

|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: čt duben 05, 2012 8:23 am Předmět: |
|
|
jestli nejsi debil ( coz asi jo ) tak snad poznas, ze se ti zvetsuje pas, a jestli ne porid si krejcovsky metr a co dva tydny se zmer
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
|
| nahoru |
|
 |
balbi

|
Zaslal: čt duben 05, 2012 8:38 am Předmět: |
|
|
Dobře, tak zkusím jíst jak doteď, pořád trochu přibírat, 3x do týdne kardio a uvidíme, jak se to bude vyvíjet. Dnes v posilce se zvážím a uvidíme, o kolik to za ten týden povylezlo.
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt duben 05, 2012 9:51 am Předmět: |
|
|
| balbi napsal: | | Je mi jasný, že 60kg na 175cm je docela málo, ale pár kilo tuků na mě je, tudíž potřebuju nabrat, ale zase nechci, aby to šlo do tuků, naopak, chci, aby tuk šel dolů a svaly nahorů. | To je nemožné. Neshodíš tuk a zároveň nenabereš svaly. To je u Tebe utopie. Už jsem Ti poradil, pořád jen špekuluješ co dál. Poslední dobou na foru přibívá lidí co si nechá sestavit hitech jídelníček, regeneraci a co já vím co ještě a bylo by pro ně mnohem prospěšnější KDYBY ZAČALI POŘÁDNĚ MAKAT !
1) s tréninkem ve fitku 2x týdně nic nevybuduješ. Je to krátkodobě na regeneraci a udržení svaloviny.
Pokud toto neakceptuješ, rozluč se s nárůstem čehokoliv.
2) Převezmi to co napsal esko a ničím to prosím Tě nevylepšuj
|
|
| nahoru |
|
 |
EpsteinBarr
|
Zaslal: čt duben 05, 2012 10:05 am Předmět: |
|
|
Ma 16 rokov, takze nie je sa comu divit. Ono, aj medzi podstatne starsimi su vzdy ludia, ktorí hladaju nejaku "carovnu" metodu, zazracny trening, ci nejaky jedalnicek, ktory je ten pravy...
Podstatne rady uz zazneli od Deadlifta aj eSka a teraz uz tomu chyba len jedno, dodrziavat ich a pripravit sa, ze to nepojde za tyzdne ani dva.
Pocitat kJ je fajn, ked to niekoho bavi, preco nie. Ja tiez mam obcas obdobie, kedy si vsetko vazim a mam presny prehlad o makronutrientoch za den. Ale to je skor o tej radosti sa s tym prplat. Kebyze musim, nedonuti ma to robit nikto.
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: čt duben 05, 2012 10:50 am Předmět: |
|
|
| EpsteinBarr napsal: |
Pocitat kJ je fajn, ked to niekoho bavi, preco nie. Ja tiez mam obcas obdobie, kedy si vsetko vazim a mam presny prehlad o makronutrientoch za den. Ale to je skor o tej radosti sa s tym prplat. Kebyze musim, nedonuti ma to robit nikto. |
Jsem si trapně zase vzpomněl na jurgena
akoze... kedysi som si ratal presne kalorie, presne pocital gramy bielkovin,
presne zral na minutu presne. cital vsetko co sa dalo, studie o neviem com..
bol som taky mudry az sa mi delali bubliny na mozgu.
potom som sa na to vysral a zacat fungovat tak ako som napisal kusok hore.
zerem vsetko. proteiny nepocitam. kalorie pocitam len tak zhruba..
a jaky je rozdiel? ZE PRIBERAM/CHUDNEM UPLNE V KLUDE A NIC MA NESERE!!!
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: čt duben 05, 2012 10:55 am Předmět: |
|
|
jurgen je legenda  ale tu napisal velku pravdu _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|