Sacharidové vlny vs. GAINER

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Sacharidové vlny vs. GAINER  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Sacharidové vlny vs. GAINER
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Martin Dam

PříspěvekZaslal: čt duben 05, 2012 10:38 am    Předmět: Sacharidové vlny vs. GAINER Odpovědět s citátem

Ahoj všem
Za nedlouho mě začne opět „Vlnění“ sacharidů. Loni se mi povedlo stáhnout váhu ze 104kg na 86kg a k mé velké spokojenosti mi chyběl jen fakt, že svalová hmota dostala razantně na prdel. Neříkám, že když jsem měl 104, že to bylo vše v kulturistické postavě , ale tlustý špíček jsem také nebyl. Zkrátka letos se chystám udělat pár drobných změn v dietě a chtěl bych mou ideu s někým kompetentním konzultovat. I nadále si budu hlídat příjem sacharidů a bílkovin tak, jak je popsáno v mnoha internetových diskuzích či odborných mediích.
Tedy na mou současnou váhu 98 cca 210g bílkovin a sacharidové vlny 50-100-200-300
Moje drobná úprava spočívá v záměru rozložit si denní sacharidy tak, abych mohl pít gainer ihned po tréningu, kdy svaly pláčou po potřebě rychle stravitelných cukrech (snad to říkám správně). Tedy např. při 200 budou sacharidy ve stravě 160 + 40 gainer.
Má otázka na odborníky je, jestli není gainer v dietě příliš velký luxus a kontraproduktivní? A jestli je možné současně brát i spalovače a karnitin (před tréningem) i s gainerem (po tréningu)?
Případně jak minimalizovat bohužel i nezbytné úbytky hmoty?
Díky za radu, Martin
kubaz

PříspěvekZaslal: čt duben 05, 2012 10:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

vlny zvysit, prvni mesic/dva klidne 200-300-400 , pak uber na 100-200-300, nemusis zacinat tak zhurta a pujde to naopak jeste lepe.. gainer po treninku nedavej, tam si dej nejaky protein cca 70% , tam sou nejake cukry a to bude v diete po treninku stacit

jo a treba jednou za tyden/tyden a pul si doprej treba max sacharidu co snis , komplexnich... a jednou za mesic treba uplne volny den

ubytky hmoty by jsi mel minimalizovat tim, ze budes mit dostatek prijem bilkovin, tech 200g/d by mel stacit, kardio nejezdi nejak na krev a moc dlouho, v tepovce, primerene.. popr. si kup nejake komplexni aminokyseliny a davej v prubehu dne, neni to drahe
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Martin Dam

PříspěvekZaslal: čt duben 05, 2012 10:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky za radu
BCAA už jsem nakoupil po kilech :)))
S tím lehčím startem bych to zkusit mohl.
kubaz

PříspěvekZaslal: čt duben 05, 2012 10:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jj bcaa a amina moji nejlepsi kamaradi bcaa davam 40g/d a amina 60g/d bojim se o svaly bojim taky taky
Martin Dam

PříspěvekZaslal: čt duben 05, 2012 10:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jaké amina bereš? Teda jako konkrétně
kubaz

PříspěvekZaslal: čt duben 05, 2012 10:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

amina i bcaa mam od scitecu , amino 5600 a bcaa 6400
Martin Dam

PříspěvekZaslal: čt duben 05, 2012 11:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já požírám BCAA + Nitric Oxide Maximal a to amino 5600 jsem nezkoušel, mrknu na to. Ono to naštve, člověk maká jako drak poctivě si nasyslí svalovinu a pak příjde dieta a dobrá třetina, ne-li víc jde do háje
Martin Dam

PříspěvekZaslal: čt duben 05, 2012 11:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já kdysi koupil tzv. Anabol. 30 ampulí. Zní to jako anabolika, ale je to jen nějakých 19 druhů aminokyselin. Normálně volně prodejné v kdejakém šopu, tedy nic špatného. Jen to prostě zní hrozně a když držíš ještě tu ampulku v ruce. No ženě jsem marně vysvětloval, že to nejsou steroidy :))))

Rychle na stránku:

Přejdi na: