|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
balbi

|
Zaslal: čt duben 05, 2012 6:58 am Předmět: Jídelníček-zkontrolovat/upravit |
|
|
Váha: 60kg
Výška: 175cm
Věk: 16let
Po: běhání
Út: posilka
St: běhání
Čt: posilka
Pá: běhání
So: posilka
Ne: volno
6:00 Snídaně: 100g ovesné vločky, 200ml mléko , 120g activia bílá sladká
9:30 Svačina: Vícezrnné pečivo, 50g kuřecí šunka
13:00 Oběd: 100g kuřecí maso/sója, 120g rýže
16:00 Svačina: 4 racio chlebíčky , jablko ( v den posilky je to 30g proteinu)
19:00 Večeře: Tuňák ve vlastní štávě a celozrnný rohlík nebo 3 vařená vajíčka + 50g rajčata
21:00 Druhá večeře: 250g Tvaroh
Naposledy upravil balbi dne pá duben 06, 2012 5:22 am, celkově upraveno 2 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Pavelito

|
Zaslal: čt duben 05, 2012 8:45 am Předmět: |
|
|
Jasný, je vidět, že sis o tom jídelníčku dost zjistoval. Neni vůbec zlej, ale s tim výdejem bych se nebál hodit i nějaký komplexní sachry k tý večeři. _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
balbi

|
Zaslal: čt duben 05, 2012 8:48 am Předmět: |
|
|
třeba k tomu tuňákovi jeden celozrný rohlík?
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
Zaslal: čt duben 05, 2012 8:55 am Předmět: |
|
|
| balbi napsal: | | třeba k tomu tuňákovi jeden celozrný rohlík? |
přesně tak, já bych se toho vůbec nebál, když chodíš běhat a posilovat 6dní v týdnu.....tak klidně proč ne _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
balbi

|
Zaslal: čt duben 05, 2012 8:57 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Merrao

|
Zaslal: čt duben 05, 2012 12:42 pm Předmět: |
|
|
Právě, že cvičí 6/7...jí málo. ¨Konkrétně na tu večeři.
3 racio chlebíčky ajedno jablko je málo i pro mě. Neodstatčující...
Podívej..řiď se komplexní radou, že každé jídlo by mělo obsahovat kvalitní bílkoviny, kvalitní tuky a sacharidy...a jelikož obě svačiny máš téměř bez bílkovin (krom proteinu) a snídani to samé, tak alespoň na tu snídanibych něco přidala..
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
Zaslal: čt duben 05, 2012 3:05 pm Předmět: |
|
|
každopádně jí málo, ale taky třeba nevíme, jak dlouho běhá jestli si jde třeba 10 minut vyklusat nebo hodinku ostře v tempu _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
balbi

|
Zaslal: čt duben 05, 2012 6:03 pm Předmět: |
|
|
Mám takovej problém :/
Jím 6-7x denně, považuji se za endomorfa (aspoň myslím), važím okolo 59,5kg snažím se nabrat, jím kolem 11 000kj denně ale když jsem se dnes v posilce vážil (po týdnu), tak jsem měl 59,1kg a to jsem v sobě ještě měl 0,5l vody : (
Mohli by jste mi poradit, jak upravit jídelníček, aby šla váha nahoru, ale když jím 11 000kj a to je někdy umění to vše sníst?
Posilka 2-3x týdně (2x vždy, občas 3x)
Běhání 2x týdně (cca 5km, střední tempo)
Váha:59,1kg ( dnes váženo : ( )
Výška:175cm
|
|
| nahoru |
|
 |
Smazaný uživatel (071)
|
Zaslal: čt duben 05, 2012 8:07 pm Předmět: |
|
|
S touhle váhou endomorf zcela určitě nejsi.
|
|
| nahoru |
|
 |
balbi

|
Zaslal: pá duben 06, 2012 5:21 am Předmět: |
|
|
Tak já nevím, jestli se to bere jako prvotní postava, co nebo jak člověk vypadá na začátku. Dřív jsem byl ale více oplácaný, pak jsem zhubl a dostal jsem se tam, kde jsem teď. Potřebuji trochu nabrat + do toho posiluji a běhám.
Upravil jsem trochu jídelníček, zkuste kouknout, jestli by to tak mohlo být.
|
|
| nahoru |
|
 |
balbi

|
Zaslal: so duben 07, 2012 6:41 am Předmět: |
|
|
Ten jídelníček mám tedy zkusit nebo nějak zvýšit gramáž? ;)
Popřípadně co na něm vylepšit.
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: so duben 07, 2012 6:51 am Předmět: |
|
|
mas tam strasny diry musis jist casteji s tim jak ses vychrtlej, svacina celozrnny pecivo a 5dk sunky, to bych mel za necelou hodinu hlad a ty tam mas 3 a pul hodiny pauzu, bud rapidne zvys gramaz celkoveho jidelnicku, nebo si pridej svaciny, ja treba taky snidam kolem seste, pak mam v 9 prvni svacinu, pak kolem 11te dalsi a cca 13:30 obed.. to same odpoledne
na tu veceri.. s tim tunake celozrnny rohlik.. to se fakt nehodi.. udelej si z toho treba nejaky salat dej tunaka,rajcata,papriku,100g a vic testovin, zalij to trosku kvalitnim olejem, dej tam nejaky zeleny listi a je to hned mnoho lepsi
Naposledy upravil kubaz dne so duben 07, 2012 6:52 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Pr!nc
|
Zaslal: so duben 07, 2012 6:51 am Předmět: |
|
|
Máš tam málo jídla. Na snídani bych tam dal do vloček protein. Na svačinu bych dal té šunky trochu víc a pečiva cca 120g ( dejme tomu 2 celozrnné nebo vícezrnné rohlíky) Na odpolední svačinu, pokud to je před tréninkem, bych dal klidně opět vločky a s proteinem a na večeři toho tuňáka proč ne, ale k tomu více sacharidůů jeden rohlík je jako nic, pokus se si udělat rýži. Na noc by klidně stačilo poloviční množství tvarohu. Nebál bych se toho víc jíst, je ti 16, takže jsi v růstu. Také tam nemáš moc kvalitních tuků, takže občas nějaká vejce, ořechy nebo rybu (třeba lososa), zeleninu zakapávej rostlinným olejem.
|
|
| nahoru |
|
 |
balbi

|
Zaslal: so duben 07, 2012 6:58 am Předmět: |
|
|
Jenže nevím jak to rozložit, o víkendu a "volný" den by to šlo, ale když je škola je to horší :)
6:00 Snídaně : 100g ovesné vločky, 200ml mléko , 120g activia bílá sladká
9:00 Svačina : 2x Vícezrnné pečivo, 50g kuřecí šunka
11:00 Svačina: 3 racio chlebíčky + jablko/banán
13:30 Oběd: 100g kuřecí maso/sója, 120g rýže
16:00 Svačina: 4 racio chlebíčky , jablko ( v den posilky je to 30g proteinu)
19:00 Večeře: Tuňák ve vlastní štávě, 120g rýže nebo 3 vařená vajíčka, celozrnný rohlík + 50g rajčata
21:00 Druhá večeře: 250g Tvaroh
Šlo by to tak?
A když bude škola, tak nevadí, že to sním o 25 minut dýl, až bude přestávka ne?
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|