Nepřibírám... Jakou výživu?

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Nepřibírám... Jakou výživu?  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> Nepřibírám... Jakou výživu?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
TheCory

PříspěvekZaslal: pá duben 06, 2012 11:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdravím. Já jsem to měl podobné, makal jsem, síla šla nahoru, ale hmotnost nikoliv. Zkoušel jsem zapracovat na jídelníčku, ale musím se přiznat, že vzhledem k vytíženosti, rozvrhu dne a !lenosti! jsem po chvilce byl ve starých kolejích. Nakonec mi pomohlo nasadit "kvalitní sachariďák", který mi navýšil denní příjem potravy. Dokud jsem šetřil a kupoval v poměru cena/cena/cena, byly to vyhozené peníze. Takže pokud víš, že jídelníček bude problémový, zkus třeba tuto cestu. Mi pomohl Royal Mass, ikdyž při jeho koupi má peněženka plakala :-)
EpsteinBarr

PříspěvekZaslal: so duben 07, 2012 5:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Royal mass nie je nic ine ako ten najobycajnejsi gainer akych su desiatky. Na 100g mas 75g sacharidov, z toho 65 je malta a glukoza...necelych 20% bielkovin. Proste obycajny sacharidak. Pozri trosku forum a zistis, ze existuju ovela, ale ovela lepsie alternativy v sucasnej dobe.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
kubaz

PříspěvekZaslal: so duben 07, 2012 6:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

kdyz gainer tak od aone nebo reflex, nebo mame jeste nejaky na trhu, ktery obsahuje doopravdy komplex. sacharidy epsteine ?
Lunreal

PříspěvekZaslal: so duben 07, 2012 6:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

A co ty tolikrat vychvalovane extrifity?
EpsteinBarr

PříspěvekZaslal: so duben 07, 2012 7:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja som mal raz v zivote volumas 35 od scitec....ak teda neraram synthu za gainer
Nepisal tu Freimen a eSko o nejakych asi ozaj od Extrifitu, ktore maju palatinozu, ci co?

EDIT: GO Pro 30? Palatinoza (izomaltuloza), len co som pozrel vysledky guglu, tak GI 32? Nejde samozrejme len o GI, ale pri povrchnom hodnoteni to nevyzera zle. Skoda, ze sachre nepotrebujem...
guruhonza
Anonymní

PříspěvekZaslal: so duben 07, 2012 8:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Oat Snack od Smartlabsu má snad jen komplexní sacharidy v sobě
eSko
Naivka

PříspěvekZaslal: so duben 07, 2012 9:57 am    Předmět: Odpovědět s citátem

kubaz napsal:
kdyz gainer tak od aone nebo reflex, nebo mame jeste nejaky na trhu, ktery obsahuje doopravdy komplex. sacharidy epsteine ?

Komplexní sacharidy najdeš v meal replacement, něco jako Oat Snack od Smartlabsu, jak tu bylo řečeno. Isomalultulóza je jen enzymaticky upravená sacharóza, takže kromě GI se moc ke komplexním sacharidům řadit nedá.
TheCory

PříspěvekZaslal: so duben 07, 2012 2:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

EpsteinBarr napsal:
Royal mass nie je nic ine ako ten najobycajnejsi gainer akych su desiatky. Na 100g mas 75g sacharidov, z toho 65 je malta a glukoza...necelych 20% bielkovin. Proste obycajny sacharidak. Pozri trosku forum a zistis, ze existuju ovela, ale ovela lepsie alternativy v sucasnej dobe.

Já neříkám, že nejsou gainery
s podobným složením, avšak píši, že s ním jsem měl výsledky. Navíc mi po něm nebylo těžko, jako po jiných. Takže mi sedl a jelikož jsme podobný typ, jako tazatel, reagoval jsem. Mimoto, nejde jen o to, kolik % čeho obsahuje, ale i kvalita použitých látek. Aspoň dle mého, selského, rozumu :-)
x46x

PříspěvekZaslal: so duben 07, 2012 10:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

eSko napsal:
Tak někde bude chyba a ta je nejčastěji při nepřibírání v jídle. Pokud teda necvičíš jenom kladky, pak bych se totiž zamyslel i nad tréninkem. Jestli tvůj trénink má aspoň trochu hlavu a patu, tak se zamysli nad svým stravováním.

Jedu P90X už potřetí. Momentálně P90X2. Ty první 2 se nedají moc počítat, jídelníček zpočátku žádnej, potom hroznej. Teď si ho držim tak jak je napsanej, jen ke snídani dávám bebe nebo vajčka, plánuji přejít na rýžové chlebíky, ale nemyslím si že by to na to mělo takový vliv, že to nejsou vločky s mlékem..

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Nepřibírám... Jakou výživu? Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3
Rychle na stránku:

Přejdi na: